Kaynımın bedelli parası

Fikrimi bu zamana kadar defalarca kez söyledim de ilk kez şımarıklık diye çıkışınca böyle oldu.
Yoksa defalarca senin ailen hayalperest, olmayan paralarla olmayacak hayallere kapılıyorlar gibi sözleri çok söyledim laf etmedi. Bugün biraz sert bir tepki verdim öyle oldu işte. Neyse

Ben size soruyorum işte bir günde altın mı çakıldı ev mi uçtu ki benden haklı çıktığınızı söylememi istediniz?
Yahu 3 defa anlatıyorum “eşinizin ailesi akbaba gibi paraları bekliyor “ yorumumu etiketledim hala ev mi uçtu altın mı fırladı diyorsunuz. Bozuk plak gibisiniz.Saldım

Aferin kız gerekirse gir icine yak o evi gene de satma. Yorum yapma madem ama yapacagin seyleri değiştir gitsin. Zaten vermeseniz bile o kafada bi eşle o ev satılınca pic olur. Yeni buyuk ev alacaginiz zaman satarsiniz. Satin da gorumceye araba alin satin da oglani bedelliye yollayin oldu yatalim da bi de üstümüzde stres atın küfür etmeden anlatilmaz ne pis insanlar bunlar ya.

Yahu 3 defa anlatıyorum “eşinizin ailesi akbaba gibi paraları bekliyor “ yorumumu etiketledim hala ev mi uçtu altın mı fırladı diyorsunuz. Bozuk plak gibisiniz.Saldım
Ben öyle bir etiket görmedim. Ciddiyim. Etiketleyip bakın haklı çıktım derseniz evet haklı çıktınız derdim.
Fakat yatırım konusunda böyle söylediniz. Dünden beri tavsiye istemiyorum bu konuda dediğiniz şey benim yatırım meselemdi. Yoksa evet eşimin ailesi akbaba gibi bekliyor o yorumunuzu görmedim varsa evet haklısınız doğru.

Öyle bir laf edin demiyorum. Gayet dozunda, mevcut durumdan bahsetmişsiniz. Şımarık demişsiniz. E doğru. Bunun neyini beğenmiyor eşiniz? Şımarıklık değil mi bu şimdi?

Öyle bir laf edin demiyorum. Gayet dozunda, mevcut durumdan bahsetmişsiniz. Şımarık demişsiniz. E doğru. Bunun neyini beğenmiyor eşiniz? Şımarıklık değil mi bu şimdi?
Ya zaten bakın eşim de dahil doğru düzgün tepki verseler kaynım böyle olmazdı. Bunlar böyle. Eşimi ayırmıyorum bu konuda. Çok mu pohpohluyorlar birbirlerini bilmiyorum artık. Benim ailem böyle değil bana çok tuhaf geliyor. Benim babamda para var ama abim hayatta bedellisini falan istemezdi. Gitti paşa paşa yaptı askerliğini hem de öğretmendi parasını gayet ödeyebilirdi ama yaptı. Bakın bu konuda ben eşimi savunmuyorum haklısınız. Zaten doğru düzgün laf etse belki kaynım kendine gelir. Diyorum ya ailecek farklı kafalardalar.

Evet kendi oturacağımız evi alınca satacağız Allah nasip ederse.
Arabayı değiştirmek de pek gönlümden geçmiyordu böyle olunca muhtemelen o da değişmeyecek çok daha iyi oldu böylesi

Ayranı yokmuş içmeye maşallah kaynınızın bedelli yapmasın paşam parası yoksa. Nasıl bi aile bunlar. Evi sat görümcene destek çık araba alsın. Kaynını bedelli yolla. Eşin ağzını açtırmasın. Sizin yerinizde olsam eşime güvenip ortak birikim yapmam. Ondan gizli biriktiririm.

Şu bedelli konusunda olur da canımı sıkarsa direkt parayı ayırmayı teklif edeceğim zaten, aklımda. Ben kimsenin şımarık planları için çalışmıyorum kendim için çocuğum için çalışıyorum.

Evden zarar eden bir sizi gördüm diyenler için bu örnekleri atıyorum. Olabiliyor böyle şeyler. Biz de altının daha çok değerleneceğini bilemezdik ne yapalım öyle oldu işte.
Aldığınız ev eski mi? Özellikle son depremden sonra kimse yaşlı ev almak istemiyor, satılmıyor. Yoksa 10 yıldan küçük evler üçe dörde katladı 2 senede. Muhit de önemli tabi ki. Altın daha çok değerlenmedi de sizin ev seçiminiz pek yatırıma uygun olmamış diyelim.

Parası yoksa gitsin uzun dönem yapsın yapan nasıl yapıyor? Kayda değer bir işi,maaşı olur anlarım da asgari ücretle çalışıp bedelli yapmakta şov bence.
Kayınpederinizin de böyle bir şey demesine inanamıyorum ne rahat insanlar var ya. Hiç şöyle olamadık.

Oturduğumuz ilçede bu şekilde oldu. Yok ev eski değil depremden de hasarsız olarak çıktı şükür. Muhiti falan da iyi kötü bir ev almadık o dönem paramıza göre en iyisini aldık. Altın biraz sürpriz yaptı işte. Ama satmayacağız zaten vazgeçtik artık.

Gerçekten ben de inanamıyorum çoook rahatlar. Kendisi genel anlamda çok iyi bir insandır severim sayarım ama bu konularda çok saçmalıyor gerçekten. Şaka bile yapmış olsa bunun şakası falan olmaz. Kendi ailemiz var bizim niye sürekli borç verelim yahu.

Evet kendi oturacağımız evi alınca satacağız Allah nasip ederse.
Arabayı değiştirmek de pek gönlümden geçmiyordu böyle olunca muhtemelen o da değişmeyecek çok daha iyi oldu böylesi
vay be.21 sayfa bunu yazdı durdu herkes.milyon tane itirazınız vardı.aklın yolu bir ama bunu kabul etmek için keşke kocanızdan laf işitmek zorunda kalmasaydınız

1+1 evde oturmuyoruz ki. O yatırım amaçlı alındı. Ayrıca altın kadar getirisi de olmadı ve nakit lazım diye satıyoruz. Kendimiz yaşıyor olsak satmayız.
Araba yine bir şekilde alınır da ev alınmaz. Kötü de olsa küçükte olsa araba almak için ev satmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…