Kaynanam ve kızları tam bir çiyan

Öyle mi diyordunuz? ben o dönem hiç böyle düşünmemiştim kayınvalidem terk edildiği için psikolojisi iyi değildir ondan böyle yapıyordur dedim Ama zamanla anladım ki Huyu buymuş Arsız yani kadın hiçbir şeyden utanması çekilmesi yok

Ben ailemden uzaktaydim üzülmesinler diye Onlara pek bir şey anlatmıyordum kendim halletmeye çalışıyordum şimdiki aklım olsa durumlar çok daha farklı olurdu

Bak canım, bunları yaşamayı asla hak etmedin ama şuanda önüne bakmak zorundasın. Terapi al ve hayatina sarıl. Bu insanlar hep 4 ayak üzerine düşerler

Hanımefendi kadın kuma. Nikahsız bi sürü çocuk doğurmuş. Çocukların babası ilk eşini almış gitmiş. Şu aile yapısını aileniz nasıl normal gördü de görücü usulü işe giriştiler onu merak ediyoruz.

2. Çocuğunuzun doğumunda niye validenize gittiniz anneniz de gelmiş. Müsait eviniz yoksa niye çocuk yaptınız. Hem de düğün borçlarını ödememişken. Alakası yok gibi görünse de huzursuzluğunuzda direkt alakalı.

Ben bana yapılanları kendi kızına asla yapmayacağını farkettigim gün resti cektum ayrılma pahasına.. eşim bırakmadı beni...İlk zamanlar ben de çok kafama taktım uykularım kacti ama değmez..gozetlmeyin onları bırakın.. benim görümce de bekar belki melek gibi bir kayinvalideye düşecek ama içi böyle.karanlikken ne kadar mutlu olacak ki ? Ben 5 yılıma çok yandım ama bi 5 yilima daha yananam onları düşünüp uzulup

Abla sen bence direk kitap çıkar alır okuruz ordan , böyle olmuyor imla kuralı falan hak getire...

Bölümler bitecek diye sonlara doğru yavaşlayarak okudum desem çok sürükleyici yazmışsınız, birkaç bölüm daha rahat giderdi. Şaka bir yan inşallah bundan sonraki bölümlerinde hep huzur ve mutluluklarınız olur.
Bunca yaşadığınız şeye rağmen bu sorunların eşinizle aranıza girmesine izin vermemiş olmanuz o kadar değerli bişeyki. Siz mutlu bir yuvayı fazlasıyla haketmişsiniz. Sizi çok çok tebrik ederim. Eşiniz de gerçekten çok iyi idare etmiş, çok farkındalığı yüksek biri olsa gerek. Yapılması gerekeni yapmış.
Ben de çok benzer şeyler yaşadım ama maalesef biz sizin gibi ilşkimizi koruyamadık. Eşim de ailesinden yana oldu uzunca bir süre, beni yalnız bıraktı. Şu an herşey değişti hatalarını anladı ilşkimizi kurtarmak için herşeyi yapıyor ama ben onu asla affedemiyorum..

Başını ve sonunu okudum çatladım. Kelimesi kelimesine bunları hatırlayacak kadar zihninizde yer etmesine neden müsade ediyorsunuz. bugün dünya tatlısı 3 çocuğum, beni seven ve her konuda destekleyen bir eşim var onlardan tamamen bağımsızım yazmışsınız o zaman daha ne. Bırakın Allah'ın dan bulsun hayat kısa kendinizi hasta edersiniz.

Kusura bakma da kayınvaliden ben kocasızım dediği için problem oluyor da senin ablan boşanma aşamasında olduğu için altın takmadığından görümcen laf attığında mı problem olmayacak ? Kıstasa kıstas

3 cocuk üstüne bu kadar düşünüp yazacak kadar önemliyse bu insanlarin yaptıkları , sizde de problem var bence. Benimkiler de pislik mesela ama bunu 17 yıl önce anladım ve anladığım günden beri yaşayıp yasamadiklarindan bile haberim yok 17 yıl önce ne yaptıklarını bile unuttum ama pislik olduklarını hatirliyorum. Yeter. Yok hükmündeler... Bu kadar. Bitti...

Bak canım, bunları yaşamayı asla hak etmedin ama şuanda önüne bakmak zorundasın. Terapi al ve hayatina sarıl. Bu insanlar hep 4 ayak üzerine düşerler
O kadar duyarlı ve haklı bir yorum ki konunun sahibi hanımefendi en çok bu yorumu ciddiye almalı. Diğer yorum yapanlar gibi kimsenin yarasını deşmeye nasıl şöyle oldu nasıl böyle oldu demeye gerek yok. Bu yorum gayet hassas net ve yapıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…