Kendimi çok kırılmış hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz en olması gereken karaktersiniz ve herkes de sizin gibi olmak zorunda mı? Alınan getirilen tatlının bile lafını ediyorsunuz. Çok tuhaf, çok garipler, saçma değil mi, o öyle olmaz, millet ne rahat... Belki sizin de insanları rahatsız eden davranışlarınız konuşmalarınız oluyordur. Arkanızdan konuşulması hoşunuza gider mi? Misafirliğe bile annemiz git der gideriz yazıyorsunuz. Siz karar veremiyor musunuz kime gidilir kime gidilmez diye? Eşiniz muck muck olayına kızdı mı, kıza laf söyledi mi? Kendine gel beni öpemezsin elimi bile sıkamazsın dedi mi? Aileye giriyor akraba oluyor, insanlarla diyaloğu iyi sıcak karakterli bir kıza boşuna bilenmişsiniz. Herkesi mest etmiş vs. siz mest olmayın görüşmeyin gitmeyin gelmeyin ama ithamlarda da bulunmayın. Samimi görüşlerinize ihtiyacım var yazmışsınız. Benim görüşüm sizinle mecbur kalmadıkça görüşmemek olur. Çünkü giydiğimden konuşmamama diyaloglarıma yeme içmeme kadar eleştirecekseniz, arkamdan fesatça düşünecekseniz görüşmem olur biter. Hem kendi ailemde hem eşimin ailesinde akrabalarımızı kadın erkek diye ayırmayız el de sıkarız öperiz de.
Senin gibilerin fikri kendine kalsın haydı canım

Herkesin huyu başkadır. Biraz kıskançlık sezdim sanki. Belki de sizin bu negatif enerjinizi hissettiği için size gelmemiştir.

Ben de herkesle hemen kaynaşırım, her ortamda herkesle sohbet edecek bir şeyler bulurum. Eltim de tam tersi daha mesafelidir, herkesle samimi olmaz, çok konuşmaz, dışardan bakınca soğuk görünür.
Ama biz eltimle birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz. O bana "senin geldiğin ortam neşeleniyor" der, ben ona "çok asil bir duruşun var" derim.

Eşimle sevgiliyken eltime gitmiştik, ilk kez tanışacaktık. Eşim kaynımla tanıştırınca ben de elimi uzattım memnun oldum dedim ama elim havada kaldı. Eltimin hiç de sizin gibi düşündüğünü zannetmiyorum benim hakkımda.
Ben de çok gülerim, kahkaha atarım ama kimsenin de gitsin kocasına cilve yapsın diyeceğini zannetmiyorum. Bakış açısı ve zihniyet meselesi...

Bugün bekar kaynım beni aradı, nişan hazırlıklarıyla ilgili fikrimi almak için. 40 dakika konuştuk, müstakbel eltim bunu kötü yorumlayıp kötü düşünseydi çok üzülürdüm.

Yazım tarzınız zaten tuhaf, sözlü iletişimde de bu kadar kötüyseniz anlaşılmanız çok zor.
Aşırı negatif enerji yayıyor mesajınız.

Siz ve 2 elti kaç yaşındasınız? Herkes eşit derecede samimi olacak diye bir şey yok. Belki aranızdaki samimiyet ilerde artar. Ama aynı apartmanda yaşamak ve eşlerin ortak iş yapması bana göre bir kaos sebebi. Siz bu yeni evlenecek olan elti adayını kıskanmış gıcık olmuşsunuz belliki. İsterse sevgilisinin çamaşırını yıkar,ister saatlerce oturup sohbet eder çay kahve içer,bu onlara kalmış. Fakat eşinize muck muck öpme hareketi yapmasından rahatsız olmanıza ben hak verdim. Tekrar aynı şey yaşanırsa eşinize söyleyin, sınırını koysun bence.
Çocuğum kusmuştu, üstünü yıkamaya banyoya yoneldık eşimle hemen ardımızdan gelmiş bakıyor ay noldu diyo bıde beklesin zaten salona gelecegız eşimle valla ifrit oluyorum ya garibime geldi yani acıkcası çok rahat ama ya herkes içerde o geliyor kapıda gördü peşimize geldi muhabbet yaratmaya calşyor hemen 😏

Sizinki kırılmak değil kıskançlık bariz olarak.
İnsanların üslubu, tarzı kendini ilgilendirir. Nereye ne kadar gittiği de aynı şekilde.
Siz çok kendinize yakın görmediyseniz ona göre bir iletişim kurarsınız.
Bunun için ağlamak çok saçma kusura bakmayın.
Sİzi alakadar edecek tek şey eşinizle iletişimi olabilir en fazla, onda da abartılı bir durum yok. Eşiniz rahatsız olmuyorsa sizinki kendi kendine ağlayıp sızlamakla kalır ancak.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar, belki bu yazdıklarım size abartıyosun gelebılır ama yinede sizlerin samimi görüşlerinize ihtiyacım var yeni gelin eltimin evine geldi kV kp ben eşim ordaydık iftar yemeği( söz nişan bayramdan sonra yapılacak) henüz daha ortada bişey yokken 2. Ye kere eltime gitti ben davet ettım akrabasına gitmiş annesı ile olabilir eyvallah kız çok dışa dönük, kendini sevdırmesını biliyor bütün aıle ona mest olmuş hedıye almış getırmış bizlere eltime erkenden gidip yardım etmış tatlı göturmuş yapıp benım 1 çocuğum var kaynanamlarla gittik beraber şimdi gelelim benım sinir oldugum nokta görüşürken eşimle el tokalaşması yapıyor ben kayınlarıma el sıkma vs goruşuruz yapmam herkes ben gibide olmak zorunda değil ama bazı seylerın sınırı vardır kpeder vs herkesi gördü eşimide elini sıkıp görüşuruz abi muck muck yanaklarından yanı öpme işareti yaptı arada masa vardı gelemiyom gibisinden muck muck bende mi sorun var !? Elalem mi çok rahat !! Birde sürekli kaynımın evıne gelmeler daha söz yok ortada bana çok değişik geldi yanı bunlarda bir tuhaf söz olmamış çok rahat karsılıyot herkes hoş banane de yinede garıp değilmi aynı bınada oturacaggız normalde ben 2. Kart falandı bekar kaynıma verdık bız sonuncu kata cıkacaguz yapılınca öbür eltimlede pek kaynasmışlar çok güzel iletişim kuruyor herkesle ben nıye böyle buyutulmedım diye agladım mutfakta az önce çok garıp geliyor bu kadar samimî tavırlar yıllardır komşularıymış sokaktan yinede böyle insanlara kaynayıp onlara alışması hıpızlı baya hızlı bu arada Mangala gidelim diyorlar kaynımlar gıtmeyecegım yanı. davet ettım gelmedi bile evime bizim annemiz olsa kızım git derdi bizi çok başka yetiştirmişler ama onun annesi akrabaya gidicem sende gel demiş üstelik eşime ne alaka öpücük atarak gitmeler cok sırnasık herşeyın adabı muaşeretı vardır.
Eger yazdiginiz gibi konusuyorsaniz kendinizi asla ifade edemessiniz gercek hayatta. Yani sizde biraz eziklik sezdim dogrusu. Muhtemelende dislanan siz olursunuz. Boyle durumlarda ne yapmali. Agirlik koyacaksiniz zaten belli ki el tokalasma adabi muaseretten falan girdiginize gore o sekilde yetistiniz karsi taraf size ters gelebilir. Bende biraz samimiyimdir. Yani bidi bidi susmam ortamda aktifimdir. Cok gulerim samimiysem kendi ailem kuzenlerim olsun vs kadin erkek demeden tokalasmak yerine operiz birbirimizi.. yanliz son gelininiz bu sekilde samimiyse ilerde muhtemelen asla boyle olmayacak ofa bie gercek 😀😆 boyle hizli gidenin freni cabuk patlar. Once bir soz nisani olsun taki esya olaylarina girilsin o zaman yazarsin eltin kaynana kayinpeder diger elti aralarindaki iletisimi 😀 birde senin cocugun var ust kata sen niye cikiyorsun yuksek olmayacakmi cok zor. Ama asansor varsa bisey diyemem. Yada sifir yaptir daireni.

Herkesin huyu başkadır. Biraz kıskançlık sezdim sanki. Belki de sizin bu negatif enerjinizi hissettiği için size gelmemiştir.

Ben de herkesle hemen kaynaşırım, her ortamda herkesle sohbet edecek bir şeyler bulurum. Eltim de tam tersi daha mesafelidir, herkesle samimi olmaz, çok konuşmaz, dışardan bakınca soğuk görünür.
Ama biz eltimle birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz. O bana "senin geldiğin ortam neşeleniyor" der, ben ona "çok asil bir duruşun var" derim.

Eşimle sevgiliyken eltime gitmiştik, ilk kez tanışacaktık. Eşim kaynımla tanıştırınca ben de elimi uzattım memnun oldum dedim ama elim havada kaldı. Eltimin hiç de sizin gibi düşündüğünü zannetmiyorum benim hakkımda.
Ben de çok gülerim, kahkaha atarım ama kimsenin de gitsin kocasına cilve yapsın diyeceğini zannetmiyorum. Bakış açısı ve zihniyet meselesi...

Bugün bekar kaynım beni aradı, nişan hazırlıklarıyla ilgili fikrimi almak için. 40 dakika konuştuk, müstakbel eltim bunu kötü yorumlayıp kötü düşünseydi çok üzülürdüm.

Yazım tarzınız zaten tuhaf, sözlü iletişimde de bu kadar kötüyseniz anlaşılmanız çok zor.
Aşırı negatif enerji yayıyor mesajınız.
Biraz kıskançlık mı ? :KK53: O kız aileye girsin, konu sahibi hastalık sahibi olur kıskançlıktan

Aşırı negatif enerji yayıyor mesaj

simdiden dedikodusunu yapmişsin "soz yok eve geldi - bu normal mi" diye. millet sevgilisiyle neler yapiyor , kadin ailelerin de isin icine girdiği ilişkide aile evine gelmis cümbür cemaat oturmuslar. ne zarar var bunda?
akilli kadinmis ki aile apartmanina gitmeden bir tanımaya gelmis nasil insanlar - bunlarla yasanir mi diye. aman ayip laf soz olur diye gelmeseydi de neyle karsilasacagini eve gecip is isten gectikten sonra farketse daha mi iyi olurdu?
ayrica es adayinin kardesine sarilir, misafir yanak öpmesi yapar yani. Ama siz el sıkışmasına bile normal mi diyorsunuz. tabii ki normal. siz esinizin kardesine erkek gözüyle bakip elini bile sıkmadiysaniz bunca senedir o da sizin kötü niyetinizdendir.
konuda hakli bir tarafiniz yok. ben de kaynananizin eltinizin yerinde olsam size gelip icimin bayılacagina civil civil yeni geline giderdim icim acilirdi.

Son düzenleme:
Arkadaş benı zaten İLGİLENDİRMİYOR DA SAMİMİDE GELMİYO YANİ NAPİM 😊 napıyorsa yapsın tabıkı bananeeee biraz zorluyor sanki kaleyı fetedıyor gibi 🤣 daha 2. Kere gördüğüm bir insan fazla samimi(yüzeysel)geldi sadece genel olarak Allah yerınde mutlu etsin. Elin kocasına da muck yapmasın yanaklarından öpüyorum der gıbı ben zaten gereken mesafeyı koydum şimdiden kim kimi sevıyosa sevsın saysın o hareketlerıne dıkkt edecek yani yok öyle.
Yeni gelin sonuçta:) kendini göstersin sevdirsin bakalım. En sonunda o da salar kendini bir gün. Boşverin amannn bu kadar kafaya takıp üzülmeye değmez. Bence de 2 kez gördüğünüz birisi için bu hareketler çok yüzeysel. Demekki onun yapısı böyle. Ben mesela öyle hemen kaynaşan birisi değilim insanları gözlemler zamanla alışır severim,kadın akrabalarıma sarılıp öpmeyi pek sevmem. Ama sevgili olunca durumlar değişiyor:) orası çoook başka. Şimdiye kadar hiçbir akrabama uzaktan muck muck yapmamışımdır. Allah hepinizi mutlu etsin. Şimdiden böyle düşünüyorsanız aynı apartmanda yıllarca nasıl zaman geçecek kim bilir 🤔🤔

Eger yazdiginiz gibi konusuyorsaniz kendinizi asla ifade edemessiniz gercek hayatta. Yani sizde biraz eziklik sezdim dogrusu. Muhtemelende dislanan siz olursunuz. Boyle durumlarda ne yapmali. Agirlik koyacaksiniz zaten belli ki el tokalasma adabi muaseretten falan girdiginize gore o sekilde yetistiniz karsi taraf size ters gelebilir. Bende biraz samimiyimdir. Yani bidi bidi susmam ortamda aktifimdir. Cok gulerim samimiysem kendi ailem kuzenlerim olsun vs kadin erkek demeden tokalasmak yerine operiz birbirimizi.. yanliz son gelininiz bu sekilde samimiyse ilerde muhtemelen asla boyle olmayacak ofa bie gercek 😀😆 boyle hizli gidenin freni cabuk patlar. Once bir soz nisani olsun taki esya olaylarina girilsin o zaman yazarsin eltin kaynana kayinpeder diger elti aralarindaki iletisimi 😀 birde senin cocugun var ust kata sen niye cikiyorsun yuksek olmayacakmi cok zor. Ama asansor varsa bisey diyemem. Yada sifir yaptir daireni.
Sorma, zaten kendıme çok kızgınım üst manzara nıyetıne asansör yok hayatta çok kararsız kalırım buda belki pişman olacagım birşey olarak kaldı,kalacak ama yapacak birşey yok artık yanı ama ıstıyordumda. . Üst katı o yüzden yanı

Çocuğum kusmuştu, üstünü yıkamaya banyoya yoneldık eşimle hemen ardımızdan gelmiş bakıyor ay noldu diyo bıde beklesin zaten salona gelecegız eşimle valla ifrit oluyorum ya garibime geldi yani acıkcası çok rahat ama ya herkes içerde o geliyor kapıda gördü peşimize geldi muhabbet yaratmaya calşyor hemen 😏
Kusmuk görmeye çok meraklı anlaşılan 😆😆 samimiyet kurmaya çalışıyor, muhabbet olsun istiyor belliki. Böyle bir durumda ben olsam sevgilimin yanında otururum. Müstakbel eltimin çocuğunun kusmuğuna kadar merak edip banyoya yanına gitmem 😑😑kaç yaşında bu kadın?

Yeni gelin sonuçta:) kendini göstersin sevdirsin bakalım. En sonunda o da salar kendini bir gün. Boşverin amannn bu kadar kafaya takıp üzülmeye değmez. Bence de 2 kez gördüğünüz birisi için bu hareketler çok yüzeysel. Demekki onun yapısı böyle. Ben mesela öyle hemen kaynaşan birisi değilim insanları gözlemler zamanla alışır severim,kadın akrabalarıma sarılıp öpmeyi pek sevmem. Ama sevgili olunca durumlar değişiyor:) orası çoook başka. Şimdiye kadar hiçbir akrabama uzaktan muck muck yapmamışımdır. Allah hepinizi mutlu etsin. Şimdiden böyle düşünüyorsanız aynı apartmanda yıllarca nasıl zaman geçecek kim bilir 🤔🤔
Benım tek sıkıntı yaptgım mıçmıçlık sevmiyorum herkes kendi eşine gostersın bu zoruma gıttı daha çok ben kaynaşmayı severım normalde çok sıcakkanlyım ama bu hareketler benı aşıyor

Konunun ismi de kendimi çok kırılmış hissediyorum.
Neyine kırıldın sana bişey diyen olmamış.
Kızın insanlarla iletişimini enerjisini kıskanmışsın bariz ben niye böyle değilim diye de ağlamışsın ben niye böyle yetiştirilmedim diye bence bunu bi kabul et eşini de bahane etme ve bu duygudan kurtulmaya çalış.
Bana da geliyo bazen bakıyorum kayınvalidem damadına hizmetçilik yapıyor dört dönüyor etrafında annecim annecim bende niye böyle değildi bana hiç böyle yapmıyordu diye aklımdan geçiyor ama ağladığım olmadı hiç 😂😂
Boşver evine yuvana bak enerjin tutarsa görüşürsün yoksa görüşmezsin samimi olmazsın ama bu modunu hissettirme bence kimseye umursamaz takıl.
Bizde de aileye sonradan giren bi gelin var ama bana karşı en başından beri mesafeli benle muhabbet etmez ama kocam büyük olmasına rağmen adıyla seslenir konuşmaya çalışır dikkatimi çeker ama hiç sallamıyorum benim dışımda herkesle çok samimidir onu da sallamıyorum dahil olmuyorum benim de kendime göre çevrem var sevilirim sevildiğim yerde de muhabbetim iyidir insanlar ağzımın içine bakar eşim bile der 20 kişiye dinlettiriyorsun kendini diye.
Bana mesafeli olanlarla da hiç ortam yaratmam direk uzak dururum merhaba merhaba.
Sende öyle ol geç

Bu durumun nesine kırıldın ki, onun karakteri, tavrı öyleymiş, istediği gibi davranır yaşar seni ilgilendirmez, seni ilgilendiren kısmı eşine olan tavrı, hoşuna gitmeyebilir anlıyorum ama eşinle konuşursun o sınır çizer, sen kıskanıyorsun biraz yeni gelini, kirilmalik bi durum yok, cidden bunun için ağladın mı yani... :olamaz:
Buna aglamadım bizi farklı yetiştirmişler bazı şeyler birikir olabilir

öbür eltimlede pek kaynasmışlar çok güzel iletişim kuruyor herkesle ben nıye böyle buyutulmedım diye agladım
küçük hesaplar peşinde olup , kıskandığınız için sevilmiyor olabilir misiniz?
kız çok dışa dönük, kendini sevdırmesını biliyor bütün aıle ona mest olmuş hedıye almış getırmış bizlere eltime erkenden gidip yardım etmış tatlı göturmuş
yani kusura bakmayın ama, ayan beyan kıskançlıktan çatlıyorsunuz.

kızın açığını bulmak için kıvranıyorsunuz resmen, bulamadığınız için de kızın ettiği yardımı vb şov, yaranma olarak yapıyora getiriyorsunuz.
şimle el tokalaşması yapıyor ben kayınlarıma el sıkma vs goruşuruz yapmam herkes ben gibide olmak zorunda değil ama bazı seylerın sınırı vardır
herkes benim gibi olmak zorunda değil diyip her şeyin bir sınırı vardır ne demek? bu nasıl çelişki Allah aşkına? size ne ? siz sıkmayın kaynınızın elini, sıkana da karışmayın. bana göre sosyal becerileriniz sıfır, insanlarla iyi geçinmekte zorlanıyorsunuz. bundan dolayı da yeni gelini kıskanıyorsunuz.

ayrıca size ne nikah kıyılmadan eve gelip gidiyorsa ? insanların ahlak bekçisi misiniz? kıza resmen ahlaksız demeye çalışıyorsunuz ama cık, zorlamayın , hiç alakası yok.

bir önceki konunuzda da burada çok kıskandığınız eltiniz çocuğunuzu 'kızım' şeklinde seviyor diye sinir olmuştunuz. ne alaka o mu yaptı çocuğu diye. :işsiz:

yani bence artık biraz özeleştiri yapma zamanı gelmiş. bu şekilde giderseniz zaman içinde kimse idare etmez, dışlanırsınız.

Çok tuhafısınız. Çocuğunuz için endişelenmiş olabilir. Bana aşırı kıskanç geldiniz bu kadını da kafaya takmışsınız geçmiş olsun :)

küçük hesaplar peşinde olup , kıskandığınız için sevilmiyor olabilir misiniz?

yani kusura bakmayın ama, ayan beyan kıskançlıktan çatlıyorsunuz.

kızın açığını bulmak için kıvranıyorsunuz resmen, bulamadığınız için de kızın ettiği yardımı vb şov, yaranma olarak yapıyora getiriyorsunuz.

herkes benim gibi olmak zorunda değil diyip her şeyin bir sınırı vardır ne demek? bu nasıl çelişki Allah aşkına? size ne ? siz sıkmayın kaynınızın elini, sıkana da karışmayın. bana göre sosyal becerileriniz sıfır, insanlarla iyi geçinmekte zorlanıyorsunuz. bundan dolayı da yeni gelini kıskanıyorsunuz.

ayrıca size ne nikah kıyılmadan eve gelip gidiyorsa ? insanların ahlak bekçisi misiniz? kıza resmen ahlaksız demeye çalışıyorsunuz ama cık, zorlamayın , hiç alakası yok.

bir önceki konunuzda da burada çok kıskandığınız eltiniz çocuğunuzu 'kızım' şeklinde seviyor diye sinir olmuştunuz. ne alaka o mu yaptı çocuğu diye. :işsiz:

yani bence artık biraz özeleştiri yapma zamanı gelmiş. bu şekilde giderseniz zaman içinde kimse idare etmez, dışlanırsınız.
Sana cevap verıp kendimi yormıcam boşa yazma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X