Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ağlamış ya da daha çok sinirlenmiş olabilir. Özgüven o kadar önemli ki, bütün hayatı etkiliyor böyle işte... 2-3 kere sordum ama bir türlü kendisinin ve 2 eltisinin yaşını öğrenemedim. Ben olsaydım aynı apartmanda yaşamayı tercih etmezdim. Bu tam bir kaos sebebi.
Gelir yine. Kaç tane konu açmış, kendinin haksız olduğuna bir türlü ikna olmuyor. Kocası hatalı, eltisi hatalı, yeni gelin hatalı ama kendisi en doğrusu. Kocasının hep kendi ailesini haklı gördüğünü kinci olduğunu yazmış. Dışa da yansıtıyor kıskançlığı hazımsızlığı demek ki.
Kusura bakmayın sizin gibi negatif biriyle bende görüşmek istemezdim. Eltiniz nereye gitmiş nerden gelmiş sizi hiiiç ilgilendirmez. Eşinizle alakalı kıskançlığınızı da çok abartıyosunuz
Sorma, zaten kendıme çok kızgınım üst manzara nıyetıne asansör yok hayatta çok kararsız kalırım buda belki pişman olacagım birşey olarak kaldı,kalacak ama yapacak birşey yok artık yanı ama ıstıyordumda. . Üst katı o yüzden yanı
Vallahi zayifsan asla tercih etme manzarayi falan. Simdi eltide gelicek stresten kendini yiyeceksin hegun cocukla ust kata in cik erir gidersin sana diyim. Neyse hakkinda hayirlisi olsun insallah
Paylaşımın, üslubun ve yazılanlara verdiğin cevaplara bakılırsa burada başı ağrıyacak kişi yeni gelin olacak. Üzüldüm kıza inşallah mesafesini korur da üzülmez.