Kaynanam ve kızları tam bir çiyan

bende onun kısırlığını yüzüne vurabilirdim ama o kadar merhametsiz değilim
Kısırlık kusur ya safa utanılacak bir şey değil , elde olmayan bi durum. Sağlık problemi allahtan gelen bir şey , yüzüne vurmak ne demek ? Siz de hemen hemen aynı zihniyetsiniz ondan sesiniz çıkmamış bunca şeye. Kv hem düğünde ablanıza hakaret etti hem de sonrasında size evini kızının evini temizletip kendini yemeklere mi çıkarttı be buna izin verdiniz , valla helal olsun ne kaynanaymış

Bilmediğiniz şeyler var böyle düşünmeniz normal

İnanın kv o yıllardan daha eski kafaya sahip buda benim şanssızlığım
Ben görümcemin bu lafını hiç unutamadım kendisi çocuk sahibi olamayan bisi bende onun kısırlığını yüzüne vurabilirdim ama o kadar merhametsiz değilim
Siz de benzer kafa yapısına sahipsiniz. Bu kadar şeyi kabullenebilmiş olmanız da, görümcenizin çocuk sahibi olmaması konusunda bunu yazabilmeniz de onu gösteriyor

İlk kızımı okuduğum da acaba daha ileride ne olacak esin tutumu tavrı desteği var mıdır diye iç geçirmiştim ki şükürleriniz olsun eşinizin gözü açık ve ailesine sahip çıkan biriymiş. Kurtulmussun uzak durarak ablacım. Yasanilanlar kolay unutulmaz heleki konu sadece siz de degil sizin ailenize dahi uzanan rezil iftiralar da varken. Ama eşinizin destekciniz olması sizin tutnabileceginiz en sağlam dal.

Yani ben şunu anlamadım madem eşiniz bu kadar iyi neden en başından bu kadar şey yaşadınız ? Yillariniz boşu boşuna gitmiş

Siz de benzer kafa yapısına sahipsiniz. Bu kadar şeyi kabullenebilmiş olmanız da, görümcenizin çocuk sahibi olmaması konusunda bunu yazabilmeniz de onu gösteriyor
Siz söylediğimden bunumu anladınız? Onlar gibi olsam bunu yüzlerine söylerdim. Örnek vermek adına yazdım

Ben örnek olsun diye yazdım tabii ki bu bir kusur degil mesela ablamın kendine hayatı zehir eden kocasından ayrılmak istemesi gibi, aynı problemi ben yaşasaydım kv de kızlarının da bunu dillerinden düşürmeyeceginden adınız kadar emin olabilirsiniz.

Ailenle çocuklarınla bilhassa bu süreçte eşin yanında imiş hepsi ile mutlu olmaya bak. Gerekiyorsa oradan uzaklaşın

Tek hoş bulmadığım şey sana yapılanlar doğru değil ama kızının doğum yaptıktan sonra dayak yemesine ilahi adalet demen. Eziyet çekmiş olabilirsin ama bir kadının şiddet görmesine başka bir kadın öyle dememeli hele de yeni doğum yapmış emziren birine.. Güzel şeyler değil. Kötülük yapıldı diye sen de kötüye benzeme

Yaşanmış bitmiş herkes kendi senaryosunu oynar kimi mutlu olur kimi de kaosla beslenir.

Koca nerde o kadar yazıda bir başta kız kardeşinize takıda yapılan terbiyesizlik sürecinde var ta o zaman muhatap olmamalı idiniz

Ayni zihniyettesiniz, o yuzden bastan evlenmis bu kdr seye izin vermissiniz
Bu kdr olay olurken esiniz nerdeydi?
Aynı zihniyette olduğumu nerden çıkardınız? Eşimin çoğu şeyden haberi yoktu. Zaman içinde gördü onların gerçek yüzünü ve beni destekledi

Degilmisiniz?

( ilahi adalet işte hamile halimle kocamın bana vurmasını isteyen kvnin kızı, 2 aylık lohusayken yüzü tanınmayacak hale gelene kadar dayak yemiş kocasından)

Bunu yazan birinin de öyle poncik happy bears karakterde olan biri olduguna inanmiyorum. Siz ilahi adaleti cok yalnis biliyorsunuz.

Degilmisiniz?

Bunu yazan birinin de öyle poncik happy bears karakterde olan biri olduguna inanmiyorum. Siz ilahi adaleti cok yalnis biliyorsunuz.
Bana yapılan onca şeye söyleyecek bir sözünüz varmı?

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Görümceminde yaşadığı doğru değil ama annesi çok insanın ahını aldı belkide bu şekilde çıkıyordur

Kuma getiren kp çok iyi.
Sizi bu kadar saçmalıkla muhatap eden eşiniz mükemmel.
Kuma getirilen ve eşi tarafından terk edilen kayınvalideniz berbat.
İyi de sizi bu saçma kadınla muhatap eden kişi eşiniz. Siz eşinize söylediniz mi beklentilerinizi çok seviyormuşsunuz ya o dönem. İnsan sevdiği insana der ki ben evlenirken şunu bunu isterim. Beni annenle muhatap etme. Sen hallet.
Kayınvalidenin bozuk ayarlarını iyice devre dışı bırakan kayınpederiniz. Bu kadar üreme meraklısı olmasaydı da en başından eşiyle mutlu mesut yaşasaydı madem.
Aradan yıllr geçmiş hala alışveriş çeyiz çarşı pazar muhabbetleriyle kendinizi yıpratan da sizsiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Her şey bitmiş sende sessiz kalmamışsınız bağınızda yok nüye dert ediyorsun sen çoluklarına ilgilen boşver kim mutlu kim huzurlu

Umarım sizin hayatınızdan kaynanam gibi biri gecmezde şu söyledikleriniz de haklı çıkarsınız

Ayrıca belirttiğim gibi benim derdim altın, eşya değil onun bana ve aileme reva gördüğü muameleydi

Umarım sizin hayatınızdan kaynanam gibi biri gecmezde şu söyledikleriniz de haklı çıkarsınız

Ayrıca belirttiğim gibi benim derdim altın, eşya değil onun bana ve aileme reva gördüğü muameleydi

Kayınvalidemle çok mesafeli bir ilişkim var. Dipdibe otursam ben de sorunlar yaşardım ama tabi ki bu konuda sizden şanslı olduğumu söylemeliyim. Kayınvalidem evlilik sürecimde hiç yoktu. Konu dışı kaldı. Çoğunlukla da hayatımın dışında o sebeple. Eşimle birlikte yaptık her şeyimizi. Benim annem de beni çok doldurmaya çalıştı şunu yapmadı bunu yapmadı aramadı sormadı bayramda hediye getirmedi. Kandilde aramadı. Bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı. Hatırlamıyorum bile ben de 10 yıl olacak neredeyse evleneli. Benim farklı bir hayatım var o hayatta kv yok. Ben hayatıma bu tip insanları sokmam. Sizden ayrıldığım nokta bu. Bu sebeple konu ben değilim.
Ama herkes aynı kapasitede olacak diye bir şey yok. Ona da okeyim de. Geçmişte yaşamayın artık..

eskiden flaş tv de yayınlanan gerçek kesit gibi olmuş anlatımınız

ben ilahi adalete inanırım, elbet bir gün onların da yerle yeksan olduğunu göreceksiniz içinizi ferah tutun.

o ev kendinize aitse evi satıp tamamen ayrılın oradan, gözünüzün görmeyeceği kulağınızın duymayacağı bi yere taşının ve muhakkak bu konuyla ilgil terapi alın, bilinçaltı temizliği falan yaptırın.

geçmiş olsun.

bu yoruma da çok katılıyorum, nişanlanmadan eşimle konuştuk anlaştık, hiçbir şeyimize ailelerimizi dahil etmeyeceğiz dedik, eşim dedi ki bize maddi destek vermelerine müsaade edersek hayatımıza karışma hakkını kendilerinde görürler.

gerçekten de nişan, düğün, ev eşyası vs. ikimiz gücümüzün yettiğince kendimiz yaptık. kv ye görümcelere anneme babama hiçbir şey sormadım, fikir dahi almadım, sonuç olarak 5 yıldır evliyiz, hayatımıza asla kimse karışamaz.. sınırı baştan çizdik, çok iyi yaptık.

Siz size yapılan onca şeye ses etmemişsiniz bişey söylememişsiniz biz mi söyleyelim ? Dayak kısmını görmemiştim yeni görüyorum , yazık yani hiç mi vicdanınız yok da o kadın lohusa dayak yedi yüzü değişecek kadar bişey yapmadınız , ses etmediniz ? Bi de annesi ah aldı diyorsunuz onun aldığı ahın ceremesini niye kızı çeksin , aynı beter zihniyet işte ağlamayın boşuna

anası kuma olan eve gelin gitmişsiniz.
çok sevdiyseniz 2 sene bekleyip ayrı ev olunca evlenirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…