- 18 Eylül 2012
- 143
- 3
benim de cin takviminde kız görünüyor bir de ilk aklımdan kız geçti ve ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yani 4,5 haftalık falandık o zaman ilk 4 5 gün sabah akşam turşu yedim kesin kız dedim ama şimdi çevremde herkez erkek hissettiğini söylüyor ve bende tamamen erkeğe döndüm karnım desen işte şişkinlikmi bilmiyorum ama benim anneminde karnı 2 aylıkken çıkmış belli olmaya başlamış annemin de sivriymiş karnı ama kız olmuşuz işte :))) bakalım nazar değmesinde kolu komşuya zaten 2,5 aylık falan diyorum biraz fazla söylüyorum sip sivri karnım var normalde kilomda öle çok değil 64 kiloyla hamile kaldım ama hiç bi zmn kilo göstermemişimdir kemiklerim kalın ve hiç bi yerimde öle çıkıntılarım yoktu normalde hayırlısı Allahtan artık kız erkek sağ salim atlatalım da
bu arada ben asıl doğum yapmak istediğim hastaneye gidicem çarşamba günü 8 haftamız bitiyo 9 girmiş oluyoruz o gün yeni doktorumuzla buluşucaz bakalım nasıl geçicek çok heycanlıyım şimdiden ilk kez karından bakılcak bize karından bebeğimizin hareketlerini görebilirmiyiz acaba o gün bilgisi olan varmı
Ben de hiç yemediğim halde turşu, yeşil zeytin, şalgam suyu, limona falan sardım ama mide bulantımı bastırıyor diye aşerdiğimden değil:) çin takvimi bana erkek diyor bakalım ne olacak, dediğin gibi sağlıklı olsunlar da kız da erkek de evlattır dünyalara değişilmez:) Allah nazarlardan saklasın. Ben 55 ile hamile kalmıştım 58e dayandım şimdi. Ama bugün çok normal hissediyorum mide bulantıları öyle 2 haftada geçer mi ya normale dönmekten korkar oldum