Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

benim de cin takviminde kız görünüyor bir de ilk aklımdan kız geçti ve ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yani 4,5 haftalık falandık o zaman ilk 4 5 gün sabah akşam turşu yedim kesin kız dedim ama şimdi çevremde herkez erkek hissettiğini söylüyor ve bende tamamen erkeğe döndüm karnım desen işte şişkinlikmi bilmiyorum ama benim anneminde karnı 2 aylıkken çıkmış belli olmaya başlamış annemin de sivriymiş karnı ama kız olmuşuz işte :))) bakalım nazar değmesinde kolu komşuya zaten 2,5 aylık falan diyorum biraz fazla söylüyorum sip sivri karnım var normalde kilomda öle çok değil 64 kiloyla hamile kaldım ama hiç bi zmn kilo göstermemişimdir kemiklerim kalın ve hiç bi yerimde öle çıkıntılarım yoktu normalde hayırlısı Allahtan artık kız erkek sağ salim atlatalım da
bu arada ben asıl doğum yapmak istediğim hastaneye gidicem çarşamba günü 8 haftamız bitiyo 9 girmiş oluyoruz o gün yeni doktorumuzla buluşucaz bakalım nasıl geçicek çok heycanlıyım şimdiden ilk kez karından bakılcak bize karından bebeğimizin hareketlerini görebilirmiyiz acaba o gün bilgisi olan varmı

Ben de hiç yemediğim halde turşu, yeşil zeytin, şalgam suyu, limona falan sardım ama mide bulantımı bastırıyor diye aşerdiğimden değil:) çin takvimi bana erkek diyor bakalım ne olacak, dediğin gibi sağlıklı olsunlar da kız da erkek de evlattır dünyalara değişilmez:) Allah nazarlardan saklasın. Ben 55 ile hamile kalmıştım 58e dayandım şimdi. Ama bugün çok normal hissediyorum mide bulantıları öyle 2 haftada geçer mi ya normale dönmekten korkar oldum:KK43:

arkadaşlar benim doktorum ilk 3 ay kesinlikle ilişki önermiyorum dedi çok şükür ki herşey normal ilerliyor bir sorunumuz yok şuan ama ilişki önermiyorum diyor nette araştırdığınız zaman sorun yoksa ilişki olabilir yazar dedi ama ben kesinlikle önermiyorum diye üstüne basa basa söyledi bize ki zaten benim eşim ilk 3 aydan sonra da asla ben ilişki istemiyorum diyor Allah razı olsun çok anlayışlı o konuda benim çocuğum var orda ben nasıl bir anlık zevk için bunu yaparım Allah korusun ya bişey olursa diyor bence de böyle olmasıo gerek ama tabi herkezin düşüncesi görüşü farklıdır lütfen yanlış anlamayın beni ama dikkatli olmanızı öneririm

Ben hiç sorunla karşılaşmadım ilişkilerim sonrasında o yüzden endişelenmiyorum okuduğuma göre bebek çok güvendeymiş Allah korusun genetik bir bozukluğu olmadığı sürece düşük yaşanmazmış. Doktoruma sorma ihtiyacı bile duymadım şikayetim olmadığı için, eşim istemedi ilk başta ama ona da anlattım böyle böyle diye içi rahatladı.

Merhaba kızlar ctesi bebişimin kalp atısını duyduk oynuyordu bile :)) doktorun istediği testleri yaptırdık ama yuksek çıkan var :KK43:(

MONOSİT% *9,08

HER SAHADA 2-3
ERİTROSİT, 4-5 LÖKOSİT, 8
-10EPİTEL HÜCRESİ VE
BAKTERİ GÖRÜLDÜ.

testlerde anormallık olan varmı sizlerin nasıl

Merhaba kızlar ctesi bebişimin kalp atısını duyduk oynuyordu bile :)) doktorun istediği testleri yaptırdık ama yuksek çıkan var :KK43:(

MONOSİT% *9,08

HER SAHADA 2-3
ERİTROSİT, 4-5 LÖKOSİT, 8
-10EPİTEL HÜCRESİ VE
BAKTERİ GÖRÜLDÜ.

testlerde anormallık olan varmı sizlerin nasıl

İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun. Bol bol su iç. Dikkat et kendine.Doktora ne zaman gideceksin o yönlendirir zaten.Geçmiş olsun...

İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun. Bol bol su iç. Dikkat et kendine.Doktora ne zaman gideceksin o yönlendirir zaten.Geçmiş olsun...

Canım çok teşekkür ederim ama dayanamadım maıl attım normal dedı artık bir ay sonra gidecegım ikili test yapılacakmış ve inan hiç su içemiyorum midem almıyor son ıkı haftadır mide bulantısı yaşıyorum ama çok şukur ıkıgundur daha ıyıyım gecıyor ınsallah of offf daha yolun başındayız bakalım neler neler yasayacagız

Bu arada kızlar benim ikinci gebeliğim ama dört gözle tekmeleri bekliyorum. Bulantılar ve tansiyon düşüklüğü hariç bebeği hissedemediğim için hamile değilmişim gibi geliyor. Ah şu tekmeler bir başlasa hayırlısıyla...Şu muhteşem duyguyu bir hissetmeye başlasak..İşte anne olacağını insan o zaman anlıyor. Dört gözle tekme bekliyorum.
Bu arada ilk gebeliğimde erkek olduğu için mi bilmem 12 haftalık falandım tekmesini hissetmiştim. O zamanlar tekme değil demişti doktor ama ben emindim tekme olduğundan.Doktorlar her şeyi bilemiyor zaten..Oğlum karnımda hıçkırıyordu son aylarımda doktor imkansız diyordu. Benim doğumumdan 2 sene sonra falan bebekler anne karnında hıçkırabiliyorlar diye haber yaptılar. İnsanı sinir ediyorlar..İçgüdülerinize güvenin herzaman.. Hepinize bol bol sevgiler tatlı gebeler...

Bu arada kızlar benim ikinci gebeliğim ama dört gözle tekmeleri bekliyorum. Bulantılar ve tansiyon düşüklüğü hariç bebeği hissedemediğim için hamile değilmişim gibi geliyor. Ah şu tekmeler bir başlasa hayırlısıyla...Şu muhteşem duyguyu bir hissetmeye başlasak..İşte anne olacağını insan o zaman anlıyor. Dört gözle tekme bekliyorum.
Bu arada ilk gebeliğimde erkek olduğu için mi bilmem 12 haftalık falandım tekmesini hissetmiştim. O zamanlar tekme değil demişti doktor ama ben emindim tekme olduğundan.Doktorlar her şeyi bilemiyor zaten..Oğlum karnımda hıçkırıyordu son aylarımda doktor imkansız diyordu. Benim doğumumdan 2 sene sonra falan bebekler anne karnında hıçkırabiliyorlar diye haber yaptılar. İnsanı sinir ediyorlar..İçgüdülerinize güvenin herzaman.. Hepinize bol bol sevgiler tatlı gebeler...

Allah hayırlısıyla o zamanları da görmeyi nasip eder inşallah. Benim ilk gebeliğim, daha karnımda kesesini bile görmediğim için ben de hala hamile gibi hissedemiyorum. Emin olmamın tek sebebi kan ve idrar testleri... İnşallah 2 hafta sonra doktorda görmek nasip olur bebeğimi..

30 kasım gecesi itibariyle bel ağrısı şikayetiyle gittiğim acil de hamile olduğumu öğrendim.:) henüz 2 aylık evliyim geçen ay beklemem rağmen olmadı ama bu ay hiç kafama takmadım hatta geç olacağına inandırdım kendimi çünkü adet düzenim berbattı. Hiç ummadığım anda nası bi mutluluk yaşattı bana ve eşime. Gece yarısı herkes acilde suratı asık gezerken biz sırıtarak çıktık. Bugün jinekologa gittim 4 mm lik bi kesem var cuma tekrar gideceğim Allah herkese bu duyguyu yaşatsın hayırlısıyla.

hazan26 arkadaşım senle aynıyız ikimizinki de henüz çok yeniymiş, Allah'ım devamını getirir inş.
kadın doğuma gittin mi yoksa daha gidecek misin

canlarım bende 30 kasımda öğrendim hamile olduğumu 4 hafta 2 günlük gebeyim kızım var 7 yaşında.

canım aklına kötü şeyler getirme bence benim bildiğim kadarıyla ilk aylar göğüsler şişer hassaslaşır ve ağrırmış sonra geçermiş ve son 3 aya girdiğimizde tekrardan şişmeler ve ağrımalar başlarmış diye biliyorum en son ne zmn dr gittin bence normaldir ama

ben yurt dışındayım burda üç aylık olunca bakıyorlar daha iki hafta var yani sadece idrar testi yapabildim işte

Allah yardımcın olsun.Sık dişini az kaldı.10.haftadan sonra rahatlarız inşallah...Haklısın sarımsak sürdüm ama kokusundan mahfoldum.Ama uçuğumu kuruttu çok şükür.Senin uçuğun ne durumda ilerledi mi geçiyor mu?Umarım geçiyordur.Bu ilk haftalar işimiz zor...:KK49:
uçuğum geçecek ama ben rahat vermiyorum ki elim orda sürekli yoluyorummm:KK53::KK53: bu gün işten izin aldım bulantı ve baş dönmesi yüzünden ordan da hem iğnem vardı hemde aile hekimine bi gidiyim dedim normalde tansiyonum düşük hem bir şey yiyemiyorum tansiyonuma 13/9 dedi oo daha başında böyleyse diye bide canımı sıktı eve geldim kendi tansiyon aletimle ölçtüm düşük çıktı 11/6 sinir oldum bide moral bozuyolarr :KK25::KK25::KK25:

önemli değil canım :) sen benden önce gidiyorsun, haberleri ver mutlaka burada :)

inş canım doktordan döner dönmez hemen haber veririm tabi

doktorun mu dedi 14 aralıkta gel diye sen mi ayarladın o güne

yoksa erken mi gidiyorum doktora diye düşünceye kapıldım biraz daha beklesem mi ki

Merhaba kızlar ctesi bebişimin kalp atısını duyduk oynuyordu bile :)) doktorun istediği testleri yaptırdık ama yuksek çıkan var :KK43:(MONOSİT% *9,08HER SAHADA 2-3ERİTROSİT, 4-5 LÖKOSİT, 8-10EPİTEL HÜCRESİ VEBAKTERİ GÖRÜLDÜ.testlerde anormallık olan varmı sizlerin nasıl
gebelikte bir miktar idrar yolu enfeksiyonu nomal olarak gelişiyor önemli değil eğer idrar yaparken yanma sızlama kesik kesik yapma gibi şikayetlerin olmadığı sürece sorun olmaz geçmiş olsun

X