- 7 Ekim 2013
- 105
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sende 8. haftadasın ne gibi belirtiler yaşıyosun
Yahu bu uçuk mahfetti bizi.Doktorun ne ilaç yazarsa ne olur banada söyle.İlaç kullanmayayım diyorum ama yayılmasından da korkuyorum.Sanada çok geçmiş olsun.İlaç verirlerse banada haber ver ne olur.
Ama sarınsağı ikiye kestim uçuğumun olduğu yerde 3 dk beklettim gün içinde ara ara yaptım sanki bugün daha iyi.Dene istersen ama baya yakıyor haberin olsun..
Kızlar bişey soracam size. Sizin iştah durumunuz nasıl? Ya bi insan herşeyden tiksinirmi. Ağzıma su alsam midem bulanıyor. Çayın kokusuna bile tahammülüm yok. Mutfağa hiç giremiyorum. Ya bide benim canım bişey çekmiyo sizdemi öylesiniz.
kızlarr nasılsınız?hamişlik nasıl gidiyor?uzun zamandır giremiyodum sizleri merak ettim :))
Mide bulantım bi gün cok az bi gün dayanılmaz boyutta oluyor, gazım ve kabızlık şikayetim var. Gögüslerim hala şiş ve acıyor. Mide bulantıma rağmen çok yiyorum 2-3 kilo aldım şimdiden ağzımda da sürekli metalik bir tat var. Bazen gün içinde bi anlığına çok normal hissediyorum panikliyorum ama yarım saat bile sürmüyor hamilr olduğumu hatırlatacak belirtiler hep var. Senin nasıl gidiyor canım? Belirtilerin ne durumda?
Daha cok erken oldugundan sanirim pek hamis gibi hissedemiyorum ben. Nadiren kasiklarima giren sanci disinda henuz bir sey yok. Hatta bu sabah emin olmak icin yine idrar testi yaptim, aninda cikti 2 cizgi :)) demek ki daha yeni oldugumdan diyorum..
demir ilacı kullanıyomusun metalik tat ondan oluyoo gaz ve bulantı aynı şekilde bendede varrr
Yazdıklarını okuyunca kocamla kendimi gördüm. Evlenir evlenmez hamile kaldim bende. Dqha bir bucuk aylik evliyim.ilk zamanlar gunde 2-3 olan iliskimiz gebeligimi ogrendkkten sonra haftada hatta 10 gunde 1e düştü. Kendi adimiza uzuluyorum ama hic icimden gelmiyor. Nasil olacak boyle bilmiyorumKızlar eşleriniz ne durumda, benim eşim çok mutlu ama kendisini dışlanmış hissetmeye başladı şakayla karışık artik beni hiç düşünmüyorsun hep bebeği düşünüyorsun dedi çok üzüldüm çok şımardığımı kapris yaptığımı her şeye olmadık tepki verdiğimi düşünüyor beni kırmamak için çok çabalar oldu kendime kızıyorum ama kasten yapmıyorum ki hep bu hormonlar
Yazdıklarını okuyunca kocamla kendimi gördüm. Evlenir evlenmez hamile kaldim bende. Dqha bir bucuk aylik evliyim.ilk zamanlar gunde 2-3 olan iliskimiz gebeligimi ogrendkkten sonra haftada hatta 10 gunde 1e düştü. Kendi adimiza uzuluyorum ama hic icimden gelmiyor. Nasil olacak boyle bilmiyorum
kızlar annelikle kadınlığı karıştıryoruz galiba sıkıntılı bir durum bu:44:
Oyle cok aman aman anne moduna da girdigimden degil ama bi soğuma geldi.anlamiyorum . Garip...benden baska kimsebyasamiyo mu bunu ? Kizlar yok mu tavsiye ?
bu sabah test yaptım ıkı cızgı cıktı. 2.hamılelıgım endıselenıyorum bıraz 3 yasında bırde kızım var sureklı kucak ıstıyor.
acaba nelere dıkkat etmem gerekıyor. yardımlarınızı beklıyorum.:26: