Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlar herkese günaydın...nasılsınız bakalım..benim bulantılarım şükürler olsun yavas yavas azalmaya başladı artık sabahları kahvaltı yapıp evden çıkabiliyorum..karnım sertleşmeye başladı..ayın 20 sinde kontrolüm var bakalım bebişler ne halde olucak..sizde durumlar nasıl? nasılsınız?hersey yolundadır inşallah herkesin

Günaydın karakedi ben de merak ediyordum bir benim mi azaldı diye. Çok ufaklaştı bulantı ve gaz problemim baya rahatladım ama endişeleniyorum bu kadar çabuk biter mi bulantı ilginç geldi bana. Normal midir?

Günaydın karakedi ben de merak ediyordum bir benim mi azaldı diye. Çok ufaklaştı bulantı ve gaz problemim baya rahatladım ama endişeleniyorum bu kadar çabuk biter mi bulantı ilginç geldi bana. Normal midir?

cnm azalabiliyormuş kişiden kişiye değişirmiş.benim azaldı komple geçmedi malesef..ya kızlar birde ben az az sık sık yemeye calışıyorum ekmeği az yemege calışıyorum zaten kililo hamile kaldım birde ikizler cok kilo almak istemiyorum ama az yiyincede hemen elim ayagım titriyor..napıcam ben :KK43:((

ayy inşallah..cnm sen yapılması gereken kan testlerini yaptırdın mı?onların ne zaman yapılması gerekiyor..

ilk üç ayda bakılması gereken kan tahlillerimi yaptırdım. Çok şükür normaller. Bu tahlilleri ilk üç ay içerisinde yaptırman gerekiyor. Yani benim doktorum öyle söyledi. Bundan sonraki kontrolüm 12.haftada ikili test için olacak.:KK49: Daha haftalığız zaman geçmiyor sanki...midem bulanıyor bide bugün sanki karnım ağrıyor...Böyle olunca da moralim bozuluyor. Kendinize dikkat edin....

Günaydın kızlar, dün iğnemi yaptırayım diye nihayet sağlık ocağına gittim. gebelik kaydı yapıyolarmış, kızımda yaptırmamıştım kayıt o yüzden ilk tecrübem oldu. kiloma ve tansiyonuma baktılar birde form doldurduk, ilk üç ay içerisinde aile hekimliğine başvurulmalıymış. eminim çoğunuz biliyordur ama bilmeyen arkadaşlara duyurulur.

Yarın ben de aile hekimliğinde kan tahlilimi yenileyeceğim, inşallah değerim güzelce yükselmiştir. Sonucu aldıklarında kaydı da yapacaklardır mutlaka. Sonrasında da 3 kere kontrole çağıracaklarmış gebelikte.

canım merhaba günaydın bizde yarın gidicez doktora 8 hafta doluyor yarın 8+0 oluyoruz ilk kez karından bakıcak doktor daha doğrusu doktorumu değiştiricem doğum yapmak istediğim hastanede kendi seçtiğim doktora yarın ilk defa gidicez dün sordum karın ultrayona alıcaklarını sölediler kalp atışlarını karından duyabiliriz dimi bilgin varmı
günaydın canım, benim 6. haftamda karından bakıldı, ki sen 8. haftadasın karından görünmeme ihtimali yok bence. Bebişinin kalp atışlarınıda net duyarsın. Tabi hastanedeki cihazların kalitesi, yeni veya eski olmasıda çok önemli. ben doktor ve hastane seçimi yaparken bunlarıda gözönünde bulundurmuştum.

Yarın ben de aile hekimliğinde kan tahlilimi yenileyeceğim, inşallah değerim güzelce yükselmiştir. Sonucu aldıklarında kaydı da yapacaklardır mutlaka. Sonrasında da 3 kere kontrole çağıracaklarmış gebelikte.
evet canım bana 12 şubata gün verdiler daha çok var unutursamda ararlar heralde.

cnm azalabiliyormuş kişiden kişiye değişirmiş.benim azaldı komple geçmedi malesef..ya kızlar birde ben az az sık sık yemeye calışıyorum ekmeği az yemege calışıyorum zaten kililo hamile kaldım birde ikizler cok kilo almak istemiyorum ama az yiyincede hemen elim ayagım titriyor..napıcam ben :KK43:((
canım ben çok kilolu başlamadım ama kızımda neredeyse 30 kilo almıştım, bu hamileliğimde aynı hatayı yapmak istemiyorum, dediğin gibi çabucak acıkıyorum ellerim titriyor. Ana öğünlerin dışında dolu dolu yemek yememeye çalışıyorum. yiyebiliyorsan mandalina elma ceviz vs. ile geçiştirmeye çalış bence, bana iyi geliyor.

İyi bari ya vala tek söz duymak bile rahatlatıyor insanı. 2 haftacık sürdü mide bulantım şuan sadece hoşlanmadığım yiyecekleri görünce oluyor. Vala ben az ve sık yeme olayını hiç başaramadım hayatımda yemediğim ekmeği yiyorum bu ara ama yapıcak bi şey yok allahtan zayıf hamile kaldım sana tavsiyem lifli ürünler tüketmen midende şiserse daha az yersin müsli ye meyve ye aralarda leblebi falan ye. Zaten doktor ihtiyaç duyarsa son aylarda diyet verir, bebişlerinin sağlığı kadar senin sağlığın da önemli.

gebelikte bir miktar idrar yolu enfeksiyonu nomal olarak gelişiyor önemli değil eğer idrar yaparken yanma sızlama kesik kesik yapma gibi şikayetlerin olmadığı sürece sorun olmaz geçmiş olsun

çok sükür yok canım ya doktorumda normal dedı rahatladım valla hamile olunca ınsan herseyı kafasına takıyor valla

Arkadaslar tek tek alinti yapamiyorum.. Herkese cok cok tesekkur ultrasyon ve verilen kac haftalik oldugu bilgileri icin.. Benim sat 28 ekim.. Gelecek pazartesi gidicem doktora.. İnsallah bir terslik olmaz.. Pek belirtim de yok korkuyorum biraz.. Bi de hic vajinal muayene de olmadim ondan da cekiniyorum..

Arkadaslar tek tek alinti yapamiyorum.. Herkese cok cok tesekkur ultrasyon ve verilen kac haftalik oldugu bilgileri icin.. Benim sat 28 ekim.. Gelecek pazartesi gidicem doktora.. İnsallah bir terslik olmaz.. Pek belirtim de yok korkuyorum biraz.. Bi de hic vajinal muayene de olmadim ondan da cekiniyorum..

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin korkmana gerek yok canım herkesin belirtileri farklı oluyor ben mıde bulantısı cektım ıkı hafta şimdi 2 3 gündür bulantım azaldı panıkledım :)) buarada vajınal baktırmana gerek yok bekle bıraz ben 9. haftada gordum bebegı etrafımdakı herkes alttan baktırma dedıler doktorumda zaten bekleyelım demıstı çok şükür kalp atısını kendısını rahatlıkla gördük

Ben de varim aranizda.. Bisey sorcam.. Keseyi gorenler ya da kalp atisini duyanlar vajinal muayene mi oldunuz yoksa karindan mi bakti doktor? Bi de kac haftalikken goruldu?..

ayyy kendim gibi bi hukukçu buldum sanki :) hayırlı olsun canım ben daha ultrasona girmedim 5+5 günlüğüz vajinal yolla bakılmasın diye bekliyorum 6 hafta olana kadar, senin kaç haftalık?

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin korkmana gerek yok canım herkesin belirtileri farklı oluyor ben mıde bulantısı cektım ıkı hafta şimdi 2 3 gündür bulantım azaldı panıkledım :)) buarada vajınal baktırmana gerek yok bekle bıraz ben 9. haftada gordum bebegı etrafımdakı herkes alttan baktırma dedıler doktorumda zaten bekleyelım demıstı çok şükür kalp atısını kendısını rahatlıkla gördük

merhaba

bebegin kalp aışları kaç haftalıkken duyuluyo bilgi verırmısınız

bende idrar testi yaptım pozitif çıktı .kantesti içinde ayın 5 şini beklıyorum

merhaba

bebegin kalp aışları kaç haftalıkken duyuluyo bilgi verırmısınız

bende idrar testi yaptım pozitif çıktı .kantesti içinde ayın 5 şini beklıyorum

Canım hayırlı olsun bende ilk test yaptıgımda degerım 400lü birşeydı dayanamadım 3 gün sonra yaptırdım yine 5000lerde cıkmıştı neden ayın 5ini bekliyorsunkı yaptırsana hemen :)))

Ben 6 haftalıktı gittiğimde sadece kese göründü doktorum 3 hafta sonra gel dedı hem kalp atısını hem bebegı 9. haftada gordum

kızlar yardım.. adetim 5gün gecti ve kan testi yaptırdım 51.7cıktı..

14 kasımda catlatma ignesi yaptırdım ve ayın 2sinde 4gün gecikince 51.7 ögrendimm ve korkuyorum ignenin etkisimidir acaba?

19 gün sürer mı ? :KK43:

kızlar yardım.. adetim 5gün gecti ve kan testi yaptırdım 51.7cıktı..

14 kasımda catlatma ignesi yaptırdım ve ayın 2sinde 4gün gecikince 51.7 ögrendimm ve korkuyorum ignenin etkisimidir acaba?

19 gün sürer mı ? :KK43:

hayırlısı canım ya inşallah bebegın gelmiştir bıkac gun daha bekle degerler 48 saat içinde ıkıkatı yukselıyormuş persembe yada cuma yıne test yaptır

Canım hayırlı olsun bende ilk test yaptıgımda degerım 400lü birşeydı dayanamadım 3 gün sonra yaptırdım yine 5000lerde cıkmıştı neden ayın 5ini bekliyorsunkı yaptırsana hemen :)))

Ben 6 haftalıktı gittiğimde sadece kese göründü doktorum 3 hafta sonra gel dedı hem kalp atısını hem bebegı 9. haftada gordum

ben korkuyorum biraz çünkü ilk gebeligim mol gebelıktı 1 sene yasak kondu sonra 3-4 ugraştık olmadı ama bua ay çıktı

inanırmısınız doktora gitmekten korkuyorum bi problem olur diye

o kadar cok istiyorum ki 1yıldır psikolojik olarak cok yıprandım..insallah gelir bebegim...persembeye kadar dayanamam heralde yarın yaptırırım kesin

X