bende kızımı 14 haftalıkken hissettim karnımda kelebek gibi çırpınıyordu ilk önce sonraları sağlam tekmeler yedim hani yemedim değil hayırlısı benimkiler ikizya valla halim ne olur bilmem biri dursa diğeri durmaz52Bu arada kızlar benim ikinci gebeliğim ama dört gözle tekmeleri bekliyorum. Bulantılar ve tansiyon düşüklüğü hariç bebeği hissedemediğim için hamile değilmişim gibi geliyor. Ah şu tekmeler bir başlasa hayırlısıyla...Şu muhteşem duyguyu bir hissetmeye başlasak..İşte anne olacağını insan o zaman anlıyor. Dört gözle tekme bekliyorum.Bu arada ilk gebeliğimde erkek olduğu için mi bilmem 12 haftalık falandım tekmesini hissetmiştim. O zamanlar tekme değil demişti doktor ama ben emindim tekme olduğundan.Doktorlar her şeyi bilemiyor zaten..Oğlum karnımda hıçkırıyordu son aylarımda doktor imkansız diyordu. Benim doğumumdan 2 sene sonra falan bebekler anne karnında hıçkırabiliyorlar diye haber yaptılar. İnsanı sinir ediyorlar..İçgüdülerinize güvenin herzaman.. Hepinize bol bol sevgiler tatlı gebeler...