Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

sağol canım yanıtın için. Normal ultrason cihazından bakıyor dimi? Burun kemiği filan görünüyor mu ya klasik ultrasonda, ne ilginç :)

normal ultrasyondu bizim yani normalde gittiğimiz zaman doktorun baktığı ult mak aldı farklı bir makinada almadı burun kemiği görülüyor evet yani doktor gösterince sende görüp anlayabiliyosun zaten

Son düzenleme:
normal ultrasyondu bizim yani normalde gittiğimiz zaman doktorun baktığı ult mak aldı farklı bir makinada almadı burun kemiği görülüyor evet yani doktor gösterince sende görüp anlayabiliyosun zaten

Ayy süper çok heyecanlı :) Benim ikili testimi babam yapacak, kadın doğum uzmanı kendisi. o yüzden daha da heyecanlı, belki de cinsiyetini bile babamdan öğrencem :) Hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim.

Bugün kötü haberler alıyorum, 2 arkadaşın bebeğinin kalbi durmuş. Rabbim hepimize hayırlısı nasip etsin..

Ayy süper çok heyecanlı :) Benim ikili testimi babam yapacak, kadın doğum uzmanı kendisi. o yüzden daha da heyecanlı, belki de cinsiyetini bile babamdan öğrencem :) Hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim.

Bugün kötü haberler alıyorum, 2 arkadaşın bebeğinin kalbi durmuş. Rabbim hepimize hayırlısı nasip etsin..

canım yaa baban kadın doğum uzmanı bize soruyosun biz sana sorsak yaaaa :))) sen bizlerden daha bilgilisindir o zmn valla ben senin yerinde olsam bebişe zarar vermicek şekilde zırt pırt ultrasyonda baktırırım babama :)

canım yaa baban kadın doğum uzmanı bize soruyosun biz sana sorsak yaaaa :))) sen bizlerden daha bilgilisindir o zmn valla ben senin yerinde olsam bebişe zarar vermicek şekilde zırt pırt ultrasyonda baktırırım babama :)

yok ben de en az sizin kadar cahilim, ilk kez babama gidicem muayeneye ikili test için. onun dışında doktorum ayrı :) çok uzakta babamın muayenehanesi, o yüzden zırt pırt gidemiyorum :KK43: yoksa hiç kaçmazdı valla :)

yok ben de en az sizin kadar cahilim, ilk kez babama gidicem muayeneye ikili test için. onun dışında doktorum ayrı :) çok uzakta babamın muayenehanesi, o yüzden zırt pırt gidemiyorum :KK43: yoksa hiç kaçmazdı valla :)

anladım canım olsun bizde ilk bebişlerde tecrübe yapıyoruz kendimize inş sağ salim kucaklarımıza alırız ikinciler üçüncülerde olur onlarda daha tecrübeli oluruz artık gerçi zaman geçtikçe teknoloji ilerledikçe herşey değişiyo :)))

merhaba kızlar nasılsınız yarın doktor kontrolüm var hem heyecanlı hemde tedirginim doktor ne diyecek 2li test olacak hayırlısıyla inş güzel geçer cinsiyetini görebilecekmiyiz bir sürü soru kafamda.

arkadaşlar şu listeyi güncelleyebilir miyiz cinsiyetini bir çoğumuz öğrendik onları ekleyebilir miyiz?

Arkadaşlar listeyi kim güncelliyorsa bu listeye beni de ekleyebilir misiniz acaba ? SAT: 29.10.2013 ancak BAT nedir onu anlamadım ? Oraya ne tarihini yazıyoruz ?

merhaba kızlar nasılsınız yarın doktor kontrolüm var hem heyecanlı hemde tedirginim doktor ne diyecek 2li test olacak hayırlısıyla inş güzel geçer cinsiyetini görebilecekmiyiz bir sürü soru kafamda.

canım cinsiyetini belki söyler doktor bizim yanılma payımız olsada büyük ihtimal erkek olduğunu söledi doktor bende doktora erkek olduğu zaman daha cabuk anlaşılıyormuş demişti doktorda öyle birşey yok dedi bana kızda olsa erkekde olsa bu aylarda kesin söleme şansımız yok ama pozisyonu uygunsa kızda olsa erkek te olsa yanılma payıyla sölüyoruz bu haftalarda dedi inş test sonucun iyi çıkar canım aklında olsun ense ölçümünde 2,5 mm kadar normal sayılıyormuş birde burun kemiğini görmemiz bizim için iyi dedi doktor. bizim ense ölçümü 1,6 mm çıktı çok şükür usg ölçümlerimiz iyi çıktı kan sonuçlarına göre değerlendirme 10 gün sonra çıkıcak yanlız ikili teste normal kontrolden çok daha uzun kalıyosun seni daha da heycanlandırıyor olmayım ama yarın inş bebişin ve senin için çok güzel bir gün olucak uzun uzun görüceksin bebişini

Arkadaşlar listeyi kim güncelliyorsa bu listeye beni de ekleyebilir misiniz acaba ? SAT: 29.10.2013 ancak BAT nedir onu anlamadım ? Oraya ne tarihini yazıyoruz ?

canım haayat arkadaşımız düzenliyor listeyi istersen özel msj at yazman gerekenler yaşın-kaçıncı cocuk-şehir-son adet tarihin-tahmini doğum tarihi

inşallah arkadaşımm inşallah rabbim yardımcımız olsun ben çok heyecanlıyım hep kötü durumla karşılaşma korkusundan olsa gerek bu heyecanım,seninki geç çıkıyo yaa:KK43:(geç olsun inş.güç olmasın canım.sağlık ocağında cinsiyeti nasıl kesinleştireceksin ki orada söylüyorlar mı?ben vazelini sürmeden önce vücudumu ıslatıyorum nemli olarak sürüyorum canım sende öyle uygula daha iyi emiyomuş o zaman,aynen sık sık uygulamamız lazım...aklından geçen erkek isimleri neler peki?ben az önce baktım hoşuna gidenler denizalp,demirhan,erva,ebrar ın anlamı çok hoşuma gitti,yağızhan vee tuğra şimdilik popülerimiz gibi duruyor:)))eşim fazla milliyetçi olduğu için isim konusunda isim konusunda eski türk isimleri,osmanlı isimleri falan istiyo aslında onun favorisi türkerdi ama onu ben istemediğim için eledik bölee:)))ben şimdiden düşünüyorum ki oğluşumu severken ismiyle seveyim:emir_bebek:

canımm teşekkür ederiz bizde senin ve paşamızın yeni yılını kutlar,yeni yılın hepimize sağlıklı sıhhatli olarak evlatlarımızı getirmesini dileriz:))

inşallah tatlım inşallahhh dua edin bana olur mu?niye böyle hissediyoruz ki ama ben ne zaman kötü düşünsem başıma korktuklarım geldi o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ama başaramıyorummm:KK43:((((

benimde bugün 3 lü tarama testi için gün verileceğini söylemişlerdi bakalım beni de çağırırlarsa o zaman senin doktor gün vermeyi atladı demektir.haberdar ederim seni.

canım nerde kaldınız ya merakla bekliyoruz sizi işlerim o kadar yoğun ki anlatamam sizin için girip duruyorum valla sayfaya ama yoksunuz hala gelir gelmez yaz bize

amin canım yazarım tabi:)benimkine %80 erkek dedi çıkıntısını gördük ama bazen kız bebeklerde de bu haftada ödem oluyomuş o bölgede o yüzden şaşırtabiliyormuş %20 lik yanılma payı buna bağlı dedi.bu arada erkek bebek ismi olarak aklından geçen bi isim var mı?sen iyi bekleyebiliyorsun biz öğrendiğimizden bu yana her hafta kontrole gidiyoruz gerçi mecburiyetten birazda.öyle canım önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olduğuna dair haberler alabilmek benim ikili tarama testimin sonucu yarın çıkıyor inşallah güzel sonuçlar alabilirim:KK17:

İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Ben de aslında mecburiyetten bu kadar geç gidiyorum. Aklımda henüz bir erkek ismi yok . Etrafa haber saldım ben de bekliyorum işte :) Güzel haberlerini bekliyoruzz :KK55:

canım cinsiyetini belki söyler doktor bizim yanılma payımız olsada büyük ihtimal erkek olduğunu söledi doktor bende doktora erkek olduğu zaman daha cabuk anlaşılıyormuş demişti doktorda öyle birşey yok dedi bana kızda olsa erkekde olsa bu aylarda kesin söleme şansımız yok ama pozisyonu uygunsa kızda olsa erkek te olsa yanılma payıyla sölüyoruz bu haftalarda dedi inş test sonucun iyi çıkar canım aklında olsun ense ölçümünde 2,5 mm kadar normal sayılıyormuş birde burun kemiğini görmemiz bizim için iyi dedi doktor. bizim ense ölçümü 1,6 mm çıktı çok şükür usg ölçümlerimiz iyi çıktı kan sonuçlarına göre değerlendirme 10 gün sonra çıkıcak yanlız ikili teste normal kontrolden çok daha uzun kalıyosun seni daha da heycanlandırıyor olmayım ama yarın inş bebişin ve senin için çok güzel bir gün olucak uzun uzun görüceksin bebişini

uzunmu kalıyoruz oh ne güzel bol bol bakıp incelerim.inş hayırlısı sabahda güzel kahvaltımı yapabilsem iyidir bulantılarımdan yiyemiyorum karnım tok olunca daha net gözüküyormuş galiba.bu seferde sıra beklerken yine karnım acıkacak yanıma birşeyler alayım ben hemen miğdem kazınıyor çabuk acıkıyorum ben. artık ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
hayırlı olsun canım seninde erkekmi hissediyordun peki sen?

kızlar çoğunluk olarak cinsiyetler erkekmi benmi öyle gördüm demekki bu sene erkek senesimi öyle derler ya.

kızlar merhabalar,ikili sonucumu aldım şükürler olsun ki risk yok denecek kadar azmış 1/15.000 çıktı sonucum ve doktor üçlü teste gerek yok dedi:)))

canım nerde kaldınız ya merakla bekliyoruz sizi işlerim o kadar yoğun ki anlatamam sizin için girip duruyorum valla sayfaya ama yoksunuz hala gelir gelmez yaz bize
canım arkadaşımm hastane izdihamdı resmen o yüzden ancak girebildim çookkk teşekkür ederim ilgin için :)))
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Ben de aslında mecburiyetten bu kadar geç gidiyorum. Aklımda henüz bir erkek ismi yok . Etrafa haber saldım ben de bekliyorum işte :) Güzel haberlerini bekliyoruzz :KK55:
sağol canım insan ne kadar rahatlıyormuş meğer sonucu alınca çok şükür atlattık:)
kızlar çoğunluk olarak cinsiyetler erkekmi benmi öyle gördüm demekki bu sene erkek senesimi öyle derler ya.

canım biz öğrenenlerin erken öğrenme sebebi erkek bebeklerin cinsiyeti 12.haftada yani kıza nazarak 1 ay daha erken belli olması çıkıntılarını hemen sergiliyo sıpalar:))bence bundan kaynaklı ama kız olupda 12.haftasında öğrenen istisna arkadaşımız da var onunda doktorunun hüneri olsa gerek:)))artık sanırım geriye kalanlarda kız haberleri alırız ama hepimizinkinde bi yanılma payı var oda erken dönemde olduğu için.

kızlar merhabalar,ikili sonucumu aldım şükürler olsun ki risk yok denecek kadar azmış 1/15.000 çıktı sonucum ve doktor üçlü teste gerek yok dedi:)))

ohh ohh iyi hadi çok sevindim canım darısı bizlerin başına inş bizim daha çok zaman var sonuclar için ama olsun napalım geç olun güç olmasın

ohh ohh iyi hadi çok sevindim canım darısı bizlerin başına inş bizim daha çok zaman var sonuclar için ama olsun napalım geç olun güç olmasın

sağol canım darısı sana inşallah senden de güzel haberler alacağız olsun sayılı gün çabuk geçer:))bu arada üçlüye gerek yok diyen devlet hast.ama kendi doktoruma sonuçlarımı pazartesi randevumuzda göstereceğim hem oğluşumu görcem bahane ile:))))kendi doktorum 3 lü isteyeceğini çok önceden söylemişti yine onda yaptırırım üçlüyü.

kızlar benim kafam karıştı şimdi biz ilk 3 aylık evreyi tamamladık(şükürler olsun ki)ve 13.haftanın içindeyiz peki ay hesabına göre 4.aya girdik mi yoksa hala 3 aylık mıyız?

Son düzenleme:
canım arkadaşımm hastane izdihamdı resmen o yüzden ancak girebildim çookkk teşekkür ederim ilgin için :)))

sağol canım insan ne kadar rahatlıyormuş meğer sonucu alınca çok şükür atlattık:)

canım biz öğrenenlerin erken öğrenme sebebi erkek bebeklerin cinsiyeti 12.haftada yani kıza nazarak 1 ay daha erken belli olması çıkıntılarını hemen sergiliyo sıpalar:))bence bundan kaynaklı ama kız olupda 12.haftasında öğrenen istisna arkadaşımız da var onunda doktorunun hüneri olsa gerek:)))artık sanırım geriye kalanlarda kız haberleri alırız ama hepimizinkinde bi yanılma payı var oda erken dönemde olduğu için.

gözün aydın canım. Darısı diğer bekleyenlerin başına :)

X