inşallah arkadaşımm inşallah rabbim yardımcımız olsun ben çok heyecanlıyım hep kötü durumla karşılaşma korkusundan olsa gerek bu heyecanım,seninki geç çıkıyo yaa
(geç olsun inş.güç olmasın canım.sağlık ocağında cinsiyeti nasıl kesinleştireceksin ki orada söylüyorlar mı?ben vazelini sürmeden önce vücudumu ıslatıyorum nemli olarak sürüyorum canım sende öyle uygula daha iyi emiyomuş o zaman,aynen sık sık uygulamamız lazım...aklından geçen erkek isimleri neler peki?ben az önce baktım hoşuna gidenler denizalp,demirhan,erva,ebrar ın anlamı çok hoşuma gitti,yağızhan vee tuğra şimdilik popülerimiz gibi duruyor:)))eşim fazla milliyetçi olduğu için isim konusunda isim konusunda eski türk isimleri,osmanlı isimleri falan istiyo aslında onun favorisi türkerdi ama onu ben istemediğim için eledik bölee:)))ben şimdiden düşünüyorum ki oğluşumu severken ismiyle seveyim
canımm teşekkür ederiz bizde senin ve paşamızın yeni yılını kutlar,yeni yılın hepimize sağlıklı sıhhatli olarak evlatlarımızı getirmesini dileriz:))
inşallah tatlım inşallahhh dua edin bana olur mu?niye böyle hissediyoruz ki ama ben ne zaman kötü düşünsem başıma korktuklarım geldi o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ama başaramıyorummm
((((
benimde bugün 3 lü tarama testi için gün verileceğini söylemişlerdi bakalım beni de çağırırlarsa o zaman senin doktor gün vermeyi atladı demektir.haberdar ederim seni.