- 26 Ocak 2012
- 2.427
- 51
sağol canımm yaramıştır inşallah paşalarımıza tüm gıdalar löp löp et olsun:)))ya benimde çok aşerdiğim söylenemez dün akşam yemeği yemeyince acıkmıştım şu olsada yesek güzel giderdi şimdi dedim bi baktım bizimki duman oldu o kadarda canım çekmedi gitme dedim şimdilerde dediğni almıcamda ne zaman alcam dedi gitti:)))benim 2 aydır gözüm tek bi şeyde ve acaip istiyorum ama ne manav ne market kaldı sormadığımız bulunması mümkün değil ancak netten sipariş verebiliyoruz oda yenmez dondurulmuş gıda olarak geliyo((sen en iyisi hiç aşerme yani yemediğinde her gece rüyana giriyo yaa((
ama ama ama o canının istediği şeyi yemen lazım neymiş çok merak ettim ama sen yine de söleme neme lazım şimdi benimde canım çeker falan eşim araştırmıştı izmirde kapsamlı manavları gece nöbetçileri falan ben bi ona sorayım bakayım nerde bide geçen bizim hastanenin o tarafta bi manav gördüm baya bişeyler vardı orda bulabilirmisin ki bilemedim şimdi
bu arada sen 4.aydayım de boşver kem gözlerden korusun Allah bak en çok babanın nazarı değer derler eşimde bazen ya cocumu sevcem nazar değcek diye korkuyom der :))) kız 14. haftaya ne kaldı şurda bikaç gün sonra 13 bitcek Allah nasip ederse inş.
birde ben dün o dediğim sağlık ocağını aradım cinsiyeti için gelmek istiyorum 13 haftadayım dedim hiç gelme cinsiyetini 20 haftalarda görebiliyoruz biz dedi sinir oldum napsam acaba diye düşünüyorum şimdi doktor 1 2 şubat gibi çağırdı ama 4 5 şubattan önce gidemem tam ay başı maaşlar mesailer hesaplanıyo 1 ayda dayanamam ki renkli ult girmek istiyorum birde ben hayat hastanesinde renkli ult vardı eğer oraya gitseydim ikili teste renkli usg ye alcaklardı orayı bi arasam sorsam mı diyorum off ne meraklıyız bizde paşaları rahat bırakmıyoruz ikide bir göresimiz geliyo yaaa