Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Evet kızlar 9 aylık macera inşallah bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor bu gün tahlil yaptırdım ve hcg değerim 204 çıktı yani hamileyim çatlama iğnesi ve klomen sayesisinde tabi önce allahın izniyle 2. bebeğim yoldaaa benim gibi kasımda anne olacağını öğrenenler burayaaaa bu macerayı birlikte yayalım hadi buyurun allah minişlerimizi nazardan beladanve şerden korusunnnnn herkesi bekliyorummmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Anne adayıYaşKaçıncı BebekŞehirSATBDTCinsiyet
pers29ilkKonya18.10.201325.07.2014
somuncu8924ilkKocaeli04.10.201315.07.2014
Ates8826ilkİzmir09.10.201315.07.2014
uuuuu34ikinciDüzce06.10.201314.07.2014
Virgolibro25ilkİstanbul11.10.201318.07.2014
beren_35_0123ilkİzmir09.10.201315.07.2014
esinti_8825ilkBursa27.09.201312.07.2014
pnrylcn24ilkİstanbul24.10.201304.08.2014
yildizprm21ilkİzmir23.10.201330.07.2014
akya0626ilkAnkara30.10.201309.08.2014
Rapunzel_ysr28ilkAntalya20.09.201327.06.2014
eras858028ilkİstanbul25.09.201303.07.2014
cileklimonata26ilkEskişehir26.11.201302.08.2014
lhiranuruml23ikinciDiyarbakır09.10.201315.07.2014
damlacikolata26ilkKonya14.10.2013
ebzeytez26ilkİstanbul28.09.201315.07.2014
aslijann26ilkİstanbul13.10.201325.07.2014
hukukcu_30ilkElazığ28.10.201304.08.2014
karashin27ilkİstanbul12.11.201320.08.2014
AAYKARAM30ilkAğrı13.10.201321.07.2014
yeterkiiste31ilkİstanbul27.10.201303.08.2014
pamukum26ilkİzmir22.10.201305.08.2014
zeeyno28ilkErzurum02.10.201314.07.2014
öcük31ikinciYalova16.10.201323.07.2014
haayat31ikinciKahramanmaraş06.10.201314.07.2014
cen_nette26ilkMersin09.10.201314.07.2014

Evet farkındayım ben de..
Umarım bi sorun yoktur:KK19::KK19:

arkadaşlar şu listeyi güncelleyebilir miyiz cinsiyetini bir çoğumuz öğrendik onları ekleyebilir miyiz?

niye hiç kimse birşey yazmaz oldu?kızlar ilk günlerde çok giren oluyordu eskiden girenlerden niye kimse kalmadı??herkes son durumunu niye paylaşmıyo yaaa:KK43:((

arkadaşlar şu listeyi güncelleyebilir miyiz cinsiyetini bir çoğumuz öğrendik onları ekleyebilir miyiz?

Canım benim bu sıralar çok giremiyorum, öğrencilerimin sınav zamanı ve okumam gereken yığınla sınav kağıdı var, ayrı kaldım sizlerden:KK43:((
Şu sınavları biraz yoluna koyayım, haayat arkadaşımızla görüşüp hallederiz diye düşünüyorum listeyi. Ya o yapar ya da ben düzenlerim.
Bir de eğer benim düzenlemem gerekirse diye söylüyorum; biraz daha herkesinkinin belli olmasını beklesek daha iyi olur, en azından bir kerede herkesinkini yazarım..sürekli kazen'e talep mesajı yollamam gerekiyo öbür türlü çünkü:26::26::26::26:

Bu arada cinsiyetleri belli olanlar sizlere çok özendim:KK30::KK30::KK30:
Benim kontrolüm taaaaaaa haftaya cmtesi...
Sinir oldum ya, ne geçmez 1 aymış:18::18::18::18::18:

Canım benim bu sıralar çok giremiyorum, öğrencilerimin sınav zamanı ve okumam gereken yığınla sınav kağıdı var, ayrı kaldım sizlerden:KK43:((
Şu sınavları biraz yoluna koyayım, haayat arkadaşımızla görüşüp hallederiz diye düşünüyorum listeyi. Ya o yapar ya da ben düzenlerim.
Bir de eğer benim düzenlemem gerekirse diye söylüyorum; biraz daha herkesinkinin belli olmasını beklesek daha iyi olur, en azından bir kerede herkesinkini yazarım..sürekli kazen'e talep mesajı yollamam gerekiyo öbür türlü çünkü:26::26::26::26:

Bu arada cinsiyetleri belli olanlar sizlere çok özendim:KK30::KK30::KK30:
Benim kontrolüm taaaaaaa haftaya cmtesi...
Sinir oldum ya, ne geçmez 1 aymış:18::18::18::18::18:

anladım canım allah kolaylık versin sen fırsat buldukça girmeye çalış ama durumundan haberdar et bizi ikili tarama testin için haftaya cumartesi mi gideceksn yine?bizler testlerimizi yaptırdık geç kalmayasın?bu mesaj düzenleme panelinden sık sık güncellenemiyo mu ki?haayat yapabilirse kişilerin belli oldukça eklese daha düzenli olur bizde kim ne durumda takip edebiliriz en azından ama yapamazsa dediğin gibi bekleyelim ama öğrenmeyen bir kaç kişi kaldı diye düşünüyorum:)))bu arada seninde inşallah en kısa zamanda belli olurda meraklar son bulur öğrenememek çok heyecan verici biliyorum:))):KK49::KK49::KK49:

kızlar bugün saat 13:30 da sonuçlarımı alacağım içimde ürperti var benim için dua edin kızlar hayırlı haberler alabileyim.Gece de o kadar kötü rüyalar gördüm ki bu sabaha direk enerjim dipte başladım,aklıma abuk subuk şeyler geliyo şükürler olsun ki 13.haftalara geldim ama ben hala rahatlayamıyorum hala korkularım devam ediyor ben mi paronayağım yoksa sizlerinde aklına kalbinin durması gibi korkular geliyor mu?:KK5:

kızlar bugün saat 13:30 da sonuçlarımı alacağım içimde ürperti var benim için dua edin kızlar hayırlı haberler alabileyim.Gece de o kadar kötü rüyalar gördüm ki bu sabaha direk enerjim dipte başladım,aklıma abuk subuk şeyler geliyo şükürler olsun ki 13.haftalara geldim ama ben hala rahatlayamıyorum hala korkularım devam ediyor ben mi paronayağım yoksa sizlerinde aklına kalbinin durması gibi korkular geliyor mu?:KK5:

canım benim test sonuçlarını bizde sabırsızlıkla bekliyoruz inş herşey güzel olucak içimden hiç kötü birşey geçmiyor inan ne senin için ne kendim için gönüllerimizi ferah tutalım iyi sonuçlar alalım inş. bizim sonuçlar 10 12 gün sonra çıkıcak şubat 2 3 gibi üçlü taramaya çağırdı doktor ikili test sonucu için gelmene gerek yok dedi telle öğrenebilirsin dedi ama ben 1 ay bekleyemem tabiki dee bu arada sağlık ocağına giderim diye düşünüyorum bir hafta on gün geçsin cinsiyeti için sağlık ocağına gidicem doktor büyük ihtimal erkek dedi ama olsun ben emin olmak istiyorum şimdiye kadar hep erkek isim düşünmüşümdür hatta daha hamile kalmadan öncesinden beri hep aklımda erkek isimleri var hamile kaldım neden hiç kız ismi düşünmüyoruz biz diyordum :) nasip bakalım hiç fark etmez ama emin olarak bilmek istiyorum önce vazalinide alayım canım ben günde bir kere sürüyordum o zmn çantamızda taşıcaz gün içinde de sık sık sürücez belki azda olsa fayda eder :)

Kızlar hepinizin yeni yılını kutluyoruz paşamla :))) daha yeni girebildik geç kaldık biraz ama olsun artık. yeni yıl bizler için çok önemli Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder inş. 2013 ün bana verdiği en büyük mutluluk paşamın varlığıydı eminim ki hepimizin için aynıydı. Sağlık mutluluk huzur dolu Yıllar dilerim

canım inşallah sonucların temız çıkacak bende senınle aynı durumdayım agrım varsa hamıle oldugumu hıssedıyorum yoksa kesın bısey oldu dıye uzuluyorum ruyalarıma gırıyor yılbasında sabaha kadar oturdum dıye nasıl kafama taktım gorsen bı hamıle nasıl oturur bıseymı var neden uykum gelmedı ben hamıleyım şu bu Allah korusun ama oluyor demek hayırlısıyla bıraz daha buyuse hıssetsek daha cok rahatlarız :KK43:(

canım benim test sonuçlarını bizde sabırsızlıkla bekliyoruz inş herşey güzel olucak içimden hiç kötü birşey geçmiyor inan ne senin için ne kendim için gönüllerimizi ferah tutalım iyi sonuçlar alalım inş. bizim sonuçlar 10 12 gün sonra çıkıcak şubat 2 3 gibi üçlü taramaya çağırdı doktor ikili test sonucu için gelmene gerek yok dedi telle öğrenebilirsin dedi ama ben 1 ay bekleyemem tabiki dee bu arada sağlık ocağına giderim diye düşünüyorum bir hafta on gün geçsin cinsiyeti için sağlık ocağına gidicem doktor büyük ihtimal erkek dedi ama olsun ben emin olmak istiyorum şimdiye kadar hep erkek isim düşünmüşümdür hatta daha hamile kalmadan öncesinden beri hep aklımda erkek isimleri var hamile kaldım neden hiç kız ismi düşünmüyoruz biz diyordum :) nasip bakalım hiç fark etmez ama emin olarak bilmek istiyorum önce vazalinide alayım canım ben günde bir kere sürüyordum o zmn çantamızda taşıcaz gün içinde de sık sık sürücez belki azda olsa fayda eder :)

canım ben ıkılı testi yaptırdım sonuclarıda cıktı ama doktor uclu test için bılgı vermedı yapılacak falan demedi erekmi duymadı acaba bılemedım 15inde gıdecegım

canım ben ıkılı testi yaptırdım sonuclarıda cıktı ama doktor uclu test için bılgı vermedı yapılacak falan demedi erekmi duymadı acaba bılemedım 15inde gıdecegım

canım bizim doktor şubat 2 3 gibi gel üçlü test yapcam dedi 16 hafta dolmuş olsun dedi bende ikili yapılınca üçlü ye gerek yok deniyor dedim doktor da dediki ikili de sadece dovn sedr. bakılıo üçlü çok farklı kemik ilik falan saydı baya herşeye bakıyoruz dedi ikiliye bakıpta üçlüye gerek yok die birşey yok dedi dışarda öle bir sölenti var ama ikiside çok farklı testler dedi valla bende çok bişey üstelemedim doktor ne diyosa onu yapcam artık ama bir ay beklemicem cinsiyet için 1 hafta 10 gün sonra sağlık ocağına gidicem Allah nasip ederse bakalım beren in sonuçlarıvardı bugün ben ona yazmıştım senin sonuclarını aldığını biliyorum hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum :)

inşallah arkadaşımm inşallah rabbim yardımcımız olsun ben çok heyecanlıyım hep kötü durumla karşılaşma korkusundan olsa gerek bu heyecanım,seninki geç çıkıyo yaa:KK43:(geç olsun inş.güç olmasın canım.sağlık ocağında cinsiyeti nasıl kesinleştireceksin ki orada söylüyorlar mı?ben vazelini sürmeden önce vücudumu ıslatıyorum nemli olarak sürüyorum canım sende öyle uygula daha iyi emiyomuş o zaman,aynen sık sık uygulamamız lazım...aklından geçen erkek isimleri neler peki?ben az önce baktım hoşuna gidenler denizalp,demirhan,erva,ebrar ın anlamı çok hoşuma gitti,yağızhan vee tuğra şimdilik popülerimiz gibi duruyor:)))eşim fazla milliyetçi olduğu için isim konusunda isim konusunda eski türk isimleri,osmanlı isimleri falan istiyo aslında onun favorisi türkerdi ama onu ben istemediğim için eledik bölee:)))ben şimdiden düşünüyorum ki oğluşumu severken ismiyle seveyim:emir_bebek:

Kızlar hepinizin yeni yılını kutluyoruz paşamla :))) daha yeni girebildik geç kaldık biraz ama olsun artık. yeni yıl bizler için çok önemli Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eder inş. 2013 ün bana verdiği en büyük mutluluk paşamın varlığıydı eminim ki hepimizin için aynıydı. Sağlık mutluluk huzur dolu Yıllar dilerim
canımm teşekkür ederiz bizde senin ve paşamızın yeni yılını kutlar,yeni yılın hepimize sağlıklı sıhhatli olarak evlatlarımızı getirmesini dileriz:))

canım inşallah sonucların temız çıkacak bende senınle aynı durumdayım agrım varsa hamıle oldugumu hıssedıyorum yoksa kesın bısey oldu dıye uzuluyorum ruyalarıma gırıyor yılbasında sabaha kadar oturdum dıye nasıl kafama taktım gorsen bı hamıle nasıl oturur bıseymı var neden uykum gelmedı ben hamıleyım şu bu Allah korusun ama oluyor demek hayırlısıyla bıraz daha buyuse hıssetsek daha cok rahatlarız :KK43:(

inşallah tatlım inşallahhh dua edin bana olur mu?niye böyle hissediyoruz ki ama ben ne zaman kötü düşünsem başıma korktuklarım geldi o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ama başaramıyorummm:KK43:((((

benimde bugün 3 lü tarama testi için gün verileceğini söylemişlerdi bakalım beni de çağırırlarsa o zaman senin doktor gün vermeyi atladı demektir.haberdar ederim seni.

Son düzenleme:
Günaydııııııın! Uzun zamandır yazamasamda, ara ara girip kim ne yapmış bakıyorum. Okudukçada heyecanlanıyorum, yarında benim ikili taramam var, ve üç hafta aradan sonra görücem bebişimi. herkes ne kadar çabuk öğrendi cinsiyetleri, Allahım sağlıkla kavuştursun hepinizi.Arkadaşlarım, kötü şeyler düşünmek, kurmak hamileliğin doğasında var bence, çünkü bende öyleyim yakın bir arkadaşım hamile o da öyle, galiba sizlerde...her gün düşünüyorum bulantılarım geçti, kendimide iyi hissediyorum acaba bebeğimin kalbimi durdu (Allah korusun)Sonra birşey oluyo evet evet hala benimle diyorum seviniyorum.Olumlu düşünmeli ve güzel hayaller kurmalıyız.

Kizlar gunaydin.. Benim iki gundur kahverengi lekelenmem oluyo.. Simdiye kadar hic olmamisti 9haftalik hamileyim.. Progestana basladim.. Siz benden tecrubelisiniz baska kanamasi olan varsa bana bilgi verebilir mi?..

canım ben de 9.haftamdayım. doktorum 9-12 haftalar arası plasentanın görevi devraldığını ve bu haftalarda hafif kanamalar görülebileceğini söyledi. progestan ben de kullanıyorum 3 haftadır, 12.haftanın sonuna kadar kullanmaya devam etmemi istedi bu sebeple. Allahın izniyle şu 12.haftaya ulaştık mı rahatlarız inşallah :)

inşallah arkadaşımm inşallah rabbim yardımcımız olsun ben çok heyecanlıyım hep kötü durumla karşılaşma korkusundan olsa gerek bu heyecanım,seninki geç çıkıyo yaa:KK43:(geç olsun inş.güç olmasın canım.sağlık ocağında cinsiyeti nasıl kesinleştireceksin ki orada söylüyorlar mı?ben vazelini sürmeden önce vücudumu ıslatıyorum nemli olarak sürüyorum canım sende öyle uygula daha iyi emiyomuş o zaman,aynen sık sık uygulamamız lazım...aklından geçen erkek isimleri neler peki?ben az önce baktım hoşuna gidenler denizalp,demirhan,erva,ebrar ın anlamı çok hoşuma gitti,yağızhan vee tuğra şimdilik popülerimiz gibi duruyor:)))eşim fazla milliyetçi olduğu için isim konusunda isim konusunda eski türk isimleri,osmanlı isimleri falan istiyo aslında onun favorisi türkerdi ama onu ben istemediğim için eledik bölee:)))ben şimdiden düşünüyorum ki oğluşumu severken ismiyle seveyim:emir_bebek:

canımm teşekkür ederiz bizde senin ve paşamızın yeni yılını kutlar,yeni yılın hepimize sağlıklı sıhhatli olarak evlatlarımızı getirmesini dileriz:))

inşallah tatlım inşallahhh dua edin bana olur mu?niye böyle hissediyoruz ki ama ben ne zaman kötü düşünsem başıma korktuklarım geldi o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ama başaramıyorummm:KK43:((((

benimde bugün 3 lü tarama testi için gün verileceğini söylemişlerdi bakalım beni de çağırırlarsa o zaman senin doktor gün vermeyi atladı demektir.haberdar ederim seni.

canım benim gittiğim aile sağlık ocağında ultrasyon makinası varmı bilmiyorum ben ilk gititğimde 4 aylarda kalp atışalrını burda duyabiliyoruz demişlerdi :) ama evimin yakının da başka bir sağlık ocağı var orası kapsamlı hamileler ve bebekler için ult mak var bir yakınımında ikili testte erkeğe benzziyor demişlerdi oda emin olmak için 2 3 kere dediğim sağlık ocağına gitti en son emin şekilde erkek dediler hastaneye sık sık gitmeyim diyorum bende sağlık ocağına giderim diye düşündüm yada 10 gün sonra test socunu alma manasıyla kendi doktorumuza gider tekrar ult isteriz

Kızlar selam, burdaki herkes kasım başında öğrenmiş belli ki hamile olduğunu, benden baya önde gidiyorsunuz :)

Ben de 20 gün kadar sonra ikili teste gideceğim. Bu testte neler yapılıyor anlatır mısınız? Sadece kan tahlili mi yapılıyor yoksa başka şeylere de bakılıyor mu?

canım sana özel msj attım bakarsan birde doktor bize vitamin yazdı sadece ama hemen başlamıcakmışız ayın 20 sine kadar folik asite devam et dedi 20 si gibi folik asiti bırak vitamine başla dedi başka da kullandığımız birşey yok şuan zaten

Kızlar selam, burdaki herkes kasım başında öğrenmiş belli ki hamile olduğunu, benden baya önde gidiyorsunuz :)

Ben de 20 gün kadar sonra ikili teste gideceğim. Bu testte neler yapılıyor anlatır mısınız? Sadece kan tahlili mi yapılıyor yoksa başka şeylere de bakılıyor mu?

canım ikili teste ilk önce doktorun ultrasyona alıyor ense kalınlığını ölçüyor ense kalınlığıda 2,5 mm kadar normal değer olarak sayılıyormuş birde burun kemiğene bakıyor doktor burun kemiğini görmemiz bizim için güzel dedi doktorumuz yani ihtimali düşüren sebeplerden birisi dedi sonra kan veriyosun kan sonuçlarına göre değerlendirme yapılıyor ve sana ihtimal söyleniyor Allah korusun Allah göstermesin olasılık yüksek çıkarsa bu defa farklı tahliller yapılıyor ama sen sadece ult ölçüm ve kan tahlili olarak gör inş hepimizin testleri en sağlıklı şekilde çıkar

Günaydııııııın! Uzun zamandır yazamasamda, ara ara girip kim ne yapmış bakıyorum. Okudukçada heyecanlanıyorum, yarında benim ikili taramam var, ve üç hafta aradan sonra görücem bebişimi. herkes ne kadar çabuk öğrendi cinsiyetleri, Allahım sağlıkla kavuştursun hepinizi.Arkadaşlarım, kötü şeyler düşünmek, kurmak hamileliğin doğasında var bence, çünkü bende öyleyim yakın bir arkadaşım hamile o da öyle, galiba sizlerde...her gün düşünüyorum bulantılarım geçti, kendimide iyi hissediyorum acaba bebeğimin kalbimi durdu (Allah korusun)Sonra birşey oluyo evet evet hala benimle diyorum seviniyorum.Olumlu düşünmeli ve güzel hayaller kurmalıyız.

canım hepimiz aynı durumdayız hele beni bi görsen ne bulantı ne kusma ne tiksinme aşerme hiç bişey yaşamadım sadece yorgunluk ve uyku hali en baştan beri böleyim bu yüzden de hep korkuyorum her doktora gidişimde bir rahatlıyorum sonra yine aynı telaş bi doktora gitsem bi görsem :) yani 10 günde bir doktora gittik bu güne kadar dayanamıyorum ki ya bişey olursa ay bi görsem rahatlasam herşey güzel olucak inş zaman zorda olsa geçiyor bak yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmeye bile başladık inş en yakın zamanda tekmeleride hissetmeye başlarız sonra kocaman karınlarımızla paytak paytak gezeriz inş sağ salimde kucaklarımıza alırız

canım ikili teste ilk önce doktorun ultrasyona alıyor ense kalınlığını ölçüyor ense kalınlığıda 2,5 mm kadar normal değer olarak sayılıyormuş birde burun kemiğene bakıyor doktor burun kemiğini görmemiz bizim için güzel dedi doktorumuz yani ihtimali düşüren sebeplerden birisi dedi sonra kan veriyosun kan sonuçlarına göre değerlendirme yapılıyor ve sana ihtimal söyleniyor Allah korusun Allah göstermesin olasılık yüksek çıkarsa bu defa farklı tahliller yapılıyor ama sen sadece ult ölçüm ve kan tahlili olarak gör inş hepimizin testleri en sağlıklı şekilde çıkar

sağol canım yanıtın için. Normal ultrason cihazından bakıyor dimi? Burun kemiği filan görünüyor mu ya klasik ultrasonda, ne ilginç :)

X