Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ayy dişim kırıldııı :KK43:((
Sen ne alem bir hamilesin. Geçmiş olsun dişini kırmayı nasıl becerdin. İnşallah ağrı yapmıyordur. Kalsiyum takviyesinemi ihtiyacın var acaba? Çok hoşsun çok büyük geçmiş olsun. Kendine iyi bak...
hamile arkadaşlar gebeliğinzn ilk haftalarında ağzınızda acı bir tat oluştumu boğazdan ağza doğru yayılan acı bir tat oldumu sizde
Acı tat olmadı ama ilk haftalar mide bulantısından mahvoldum çok şükür geçti. Umarım sen öyle olmazsın..
Kızlar hamam,sauna,buhar odası ve masaj yasak mı hamilelikte bilginiz var mi?
Yasak arkadaşım sakın girme öyle yerlere...Aman dikkat..Doğumdan sonra gidersin acelesi yok ya...
kızlar sizin de aklınıza bebeğimin kalbi durdu mu acaba diye saçma sapan sorular geliyor mu? Yoksa ben yalnız mıyım? :KK14:
O tür korkular hepimizde var. Allaha güvenip çok endişe etmemek lazım. Kendinize iyi bakın..
Ya kızlar bişey soracam. Hamile olanlarda göğüs ucu kararması oluyomuş. Ama bende öyle bişey yok. Bide erkek çocuklarda daha erken kararıyomuş. Sizlerdede benim gibi göğüs ucu kararmayan varmı, lütfen cevap verin çok merak ediyorum
Benim göğüs ucum henüz kararmadı.İlk gebeliğimde kararmıştı ama kaçıncı haftada olduğunu hatırlayamadım. İlk çocuğum erkekti bu arada.
kızlar,uykum varrr,bir yemek yapanım olaydı,eyiydiii :26:
Yemek yapmak insana çok zor geliyor. Annelerden yardım almak lazım. Yoksa benim gibi habire makarna haşlarsınız....

ya doğru sölüyosun ilk çocuklard erkek çok şeyimiz birbirine benziyor :))) doktor yanılma payı var dedi bizede kesin erkek diyemem dedi ama büyük ihtimalle erkek dedi yani bilmiyorum ben ek erkek diyip yanılan duymadım çevremde artık zaten genelde ikili teste cinsiyetler belli oluyor kız erkek hiç ama hiç fark etmez ama cinsyetini öğrenmekte çok başka duyguymuş yere göğe sığamıyorum :))) poziyon çok ii di bizim heryerinden gördük bebişimizi bacak arasına baktık resmen eller kollar kıpır kıpırdı çok şükür Rabbim e inş sorunsuz hamileliklerimiz olur

banada yanılma payına %20 dedi doktorum ama dediğin gibi erkekte pek olmuyormuş hatta uzman tv de bunun videosu var bebeğin cinsiyeti yaz izle istersen:))hiç farkeder mi yaa hele ki bizi bukadar bekletmişlerken sadece merak işte,buarada erken ama olsun onun heyecanıda başla oluyor erkek bebek isimleri olarak aklından geçirdiğin var mı?ben araştırmaya başladım:)))aklında olan varsa benimlede paylaşda bana da fikir olsun:))bu arada doktorun kan ve vitamine başlattı mı?ee annesi göbüşünü doyurdu heralde çikolatasınıda yedi paşazadenin deymeyin keyfine ben bundan sonra her kontrolümde çikolataya ve sıkı bir kahvaltıya başvurcam o zaman cirit atıyolar:KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlarrr hepinize mutlu yıllar kocaman opuldunuzz bebişlerimizle sevdıklerımızle nıce guzel yıllara saglıkla huzurla :))) inşallah bu yıl anne oluyoruzz 2014 anneleri

sağol canım bizde seni öpüyoruz hepimize mutlu,huzurlu tatlı tatlı bebişciklerimizle dolu yıllarrrr:)))evet ya 2014 annesi olacağız inşallah:nazar:

masaj için emin değilim canım ama hamam,sauna,buhar odası yasak.
Öyleymiş canım hiç riske gerek yok ben iyisi mi temmuza kadar bekleyeyim:)))
kızlar sizin de aklınıza bebeğimin kalbi durdu mu acaba diye saçma sapan sorular geliyor mu? Yoksa ben yalnız mıyım? :KK14:
Ayy gelmez mi canım günde 100 defa hem de. Ben çareyi sırt üstü uzanıp elimi alt karnıma koymakta buluyorum nabız atışı gibi pıt pıt bi hareketlenme hissediyorum içim rahatlıyor.
kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama ben lielac çatlak kremi almayı düşünüyorum eşimde eczanelerle çalışıoyor zaten 7-8 eczacıya danıştık hepside bu kremi satıyor ama hepsinin dediği ortak şet parana yazık senin vücudunun çatlayacağı varsa hiçbir krem buna engel olamaz zaten bu kremlerin tek özelliği yoğun nemlendirici içermesi böylece daha az çatlamasını sağlaması,onun yerine kimi vazelin önerdi kimi bebe yağı kimide badem yağı.benimde kafam karıştı madem bunun içeriği bu kadar basit niye bu kadar pahalı ki?siz kullanıyo musunuz?
Canım ben yağ pek sevmiyorum vıcık vıcık oluyor diye paraben içermeyen zeytinyağlı bi vucut kremi aldım onu kullanıyorum. Çatlak kremi dedikleri şey zaten var olan çatlaklar için üretilmiş işe yaramayan bir krem diye biliyordum ben. Vazelin için de petrol artığından üretiliyor kullanma dediler.

kızlarrr hepinize mutlu yıllar kocaman opuldunuzz bebişlerimizle sevdıklerımızle nıce guzel yıllara saglıkla huzurla :))) inşallah bu yıl anne oluyoruzz 2014 anneleri
Amin çok teşekkür ederiz canımmm sana da iyi yıllar:)

Yasak arkadaşım sakın girme öyle yerlere...Aman dikkat..Doğumdan sonra gidersin acelesi yok ya..
Öyle yapıcam mecbur canım bi tahmin ediyordum yasak olduğunu da bi ihtimal deyip sordum çok teşekkür ederim cevap için:)

selam kızlar, mutlu yıllar bebişlerimizle :) iki gündür çok mutluyum bebeğimi ilk defa bir bebek gibi gördüm her şeyi belliydi çok tatlıydı yaaa... gözümün önünden gitmiyor, elleri ayakları kıpır kıpır göbüşü var. en önemlisi ense kalınlğı 1.8 çıktı (2.5 un altında olmadı gerekiyordu) boyu uzun , 4gün ilerde gelişimi :) burun kemiği de oluşmuş çok şükür :nazar: 2li testimi de yaptılar sonuç haftaya çıkacak. bu arda cinsiyetine de baktı amagöremedim dedi bence emin olamadı , haftaya tekrar bakacak.:KK16: hayırlısı inş. acaba eeke olabilri mi boyu da uzun ya bilemedim çok merak ediyorum. :emir_bebek:

kızlar bebeğimin cinsiyetini erkek hissetmeme rağmen(doktorum da yüksek ihtimalle erkek demişti ) rüyalarımda kız bebek görüyorum. Böyle pembe tulumların içinde toparlak kafalı pempe yanaklı çok güzel bir kız bebeği :) Şu rüyalardan sonra kız bebeği hevesim de arttı resmen. O kadar güzel ki...Uyanınca üzülüyorum rüyaymış diye :)

Son düzenleme:
hanımlar cinsiyetleri kaçıncı haftalarda öğrendiniz 2.çocuğuma ilkini bu kadar merakla beklememiştim çok merak ediyorum:nazar:

kızlar bebeğimin cinsiyetini erkek hissetmeme rağmen(doktorum da yüksek ihtimalle erkek demişti ) rüyalarımda kız bebek görüyorum. Böyle pembe tulumların içinde toparlak kafalı pempe yanaklı çok güzel bir kız bebeği :) Şu rüyalardan sonra kız bebeği hevesim de arttı resmen. O kadar güzel ki...Uyanınca üzülüyorum rüyaymış diye :)
canım bende hep kız bebek görüyorum rüyamda,ama bende senin gibi hep erkek hissettim benimde doktor oğlum olacağını söyledi.rüyalar tersine çıkarmış ondandır:))))

hanımlar cinsiyetleri kaçıncı haftalarda öğrendiniz 2.çocuğuma ilkini bu kadar merakla beklememiştim çok merak ediyorum:nazar:

canım ben 12.haftamda öğrendim.

canım bende hep kız bebek görüyorum rüyamda,ama bende senin gibi hep erkek hissettim benimde doktor oğlum olacağını söyledi.rüyalar tersine çıkarmış ondandır:))))

canım ben 12.haftamda öğrendim.
cidden enteresan . Demek siz de kız bebişleri gördünüz rüyalarınızda :) Ben de kendimden şüphelenmeye başlamıştım acaba yanlış mı hissediyorum diye. Ayın 22 sinde kontorlüm var o zaman kesin belli olur cinsiyeti.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim. Bizimkinin cinsiyeti ne acaba merak içerisindeyim...Kendine çok iyi bak iki oğlan anası...

Tesekkurler canım sen cınsiyetını ogrenebildin mı? Senin de bir oglun vardı yalnış hatırlamıyorsam

Kizlar gunaydin.. Benim iki gundur kahverengi lekelenmem oluyo.. Simdiye kadar hic olmamisti 9haftalik hamileyim.. Progestana basladim.. Siz benden tecrubelisiniz baska kanamasi olan varsa bana bilgi verebilir mi?..

Kizlar gunaydin.. Benim iki gundur kahverengi lekelenmem oluyo.. Simdiye kadar hic olmamisti 9haftalik hamileyim.. Progestana basladim.. Siz benden tecrubelisiniz baska kanamasi olan varsa bana bilgi verebilir mi?..

bence doktoruna danışman doğru olur zaman kaybetmeden danış:nazar:

Gittim hemen doktora progestana basla dedi.. Bebise de bakti iyiymis cok sukur ama korkuyorum biraz..

Doktorun Progestana basla demis zaten ama kaclik progestan onerdi sana yazabilir misin. Ben suban 2012 hamile kalmistim ve 6.haftada dusuk yaptim lekelenmelerim vardi once karamelimsi bir renkteydi birkac gun sonra kahverengine donustu ve enson da kanamayla dusuk oldu. o zaman benim doktorum proestan 400 mg kullanmami istemisti hemde 12 saatten bir . yani gund 2 tane 400 mg + 400 mg. sana tavsiyem bu siralar dinlenmeye bak, fazla yorulmamaya ve agir kaldirmamaya , calisiyorsan eger isyerinde de rahat olmaya bak. bu lekelenmeler iyiye degil cunku , yine de moralini bozma lekelenmeler artarsa doktoruna mutlaka danis

cidden enteresan . Demek siz de kız bebişleri gördünüz rüyalarınızda :) Ben de kendimden şüphelenmeye başlamıştım acaba yanlış mı hissediyorum diye. Ayın 22 sinde kontorlüm var o zaman kesin belli olur cinsiyeti.Sabırsızlıkla bekliyorum :)

evet canım:)))hadi hayırlısı diyelim ama erkekte yanılma payı pek olmuyormuş benimde ayın 7 sinde kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o cinsiyetine ne diyecek bu kez başlka bir doktora gitmiştim çünkü artık bu kontrollerimizde kesinleşir:)))

evet canım:)))hadi hayırlısı diyelim ama erkekte yanılma payı pek olmuyormuş benimde ayın 7 sinde kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o cinsiyetine ne diyecek bu kez başlka bir doktora gitmiştim çünkü artık bu kontrollerimizde kesinleşir:)))

hayırlısı olsun canım. Kontrolden sonra yaz bakalım. Kesin olarak erkek mi ? Benim doktorum yüüksek ihtimalle dedi ama ben yine de kesin bir haber istiyorum:) Ayın 22 si bayağı geç bir tarih ama en azından daha net olur diye bekliyorum işte :) Amaaaann sağlıklı olsunlar da ikili testleri de üçlü testleri de her şeyleri mükemmel çıksın da gerisi önemli değil :)

Tesekkurler canım sen cınsiyetını ogrenebildin mı? Senin de bir oglun vardı yalnış hatırlamıyorsam

Evet arkadaşım çok şükür bir oğlum var. İkincinin cinsiyetini henüz öğrenemedim. Doktorum 3 hafta sonra kesin söylerim dedi. Çok merak ediyorum..

Evet arkadaşım çok şükür bir oğlum var. İkincinin cinsiyetini henüz öğrenemedim. Doktorum 3 hafta sonra kesin söylerim dedi. Çok merak ediyorum..

Saglıkla gelsinlerde gerisinin hiç önemi yok bence. Iki erkek bana çok hoş gelmeye başladı, kız olsada olurdu tabii.. Dediğim gibi Allah hayırlısını verdim

kızlar bugün 12+1 olduk Allah'ın izniyle. 4 gün önce kontrolümüz vardı, doktora cinsiyet belli olur mu diye sordum daha erken dedi ama erkek olsa bu haftada belli olurdu bence,zaten doktorda az çok tahmin ediyordur ama yanılma olmasın diye söylemedi bence,birde bebek resmen bacak arasını açtı ve boştu bacak arası doktorda şimdilik bir çıkıntı yok ama bişey demek için erken yinede dedi.
Ne yalan söyleyim eşimin de benimde içimizden erkek geçiyordu ama büyük ihtimal kızımız olacak,Allah böyle takdir etmiş.
Yarın da ikili testim var, orda kesin belli olur di mi?:KK31:

hayırlısı olsun canım. Kontrolden sonra yaz bakalım. Kesin olarak erkek mi ? Benim doktorum yüüksek ihtimalle dedi ama ben yine de kesin bir haber istiyorum:) Ayın 22 si bayağı geç bir tarih ama en azından daha net olur diye bekliyorum işte :) Amaaaann sağlıklı olsunlar da ikili testleri de üçlü testleri de her şeyleri mükemmel çıksın da gerisi önemli değil :)

amin canım yazarım tabi:)benimkine %80 erkek dedi çıkıntısını gördük ama bazen kız bebeklerde de bu haftada ödem oluyomuş o bölgede o yüzden şaşırtabiliyormuş %20 lik yanılma payı buna bağlı dedi.bu arada erkek bebek ismi olarak aklından geçen bi isim var mı?sen iyi bekleyebiliyorsun biz öğrendiğimizden bu yana her hafta kontrole gidiyoruz gerçi mecburiyetten birazda.öyle canım önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olduğuna dair haberler alabilmek benim ikili tarama testimin sonucu yarın çıkıyor inşallah güzel sonuçlar alabilirim:KK17:

X