Sen ne alem bir hamilesin. Geçmiş olsun dişini kırmayı nasıl becerdin. İnşallah ağrı yapmıyordur. Kalsiyum takviyesinemi ihtiyacın var acaba? Çok hoşsun çok büyük geçmiş olsun. Kendine iyi bak...ayy dişim kırıldııı ((
Acı tat olmadı ama ilk haftalar mide bulantısından mahvoldum çok şükür geçti. Umarım sen öyle olmazsın..hamile arkadaşlar gebeliğinzn ilk haftalarında ağzınızda acı bir tat oluştumu boğazdan ağza doğru yayılan acı bir tat oldumu sizde
Yasak arkadaşım sakın girme öyle yerlere...Aman dikkat..Doğumdan sonra gidersin acelesi yok ya...Kızlar hamam,sauna,buhar odası ve masaj yasak mı hamilelikte bilginiz var mi?
O tür korkular hepimizde var. Allaha güvenip çok endişe etmemek lazım. Kendinize iyi bakın..kızlar sizin de aklınıza bebeğimin kalbi durdu mu acaba diye saçma sapan sorular geliyor mu? Yoksa ben yalnız mıyım?
Benim göğüs ucum henüz kararmadı.İlk gebeliğimde kararmıştı ama kaçıncı haftada olduğunu hatırlayamadım. İlk çocuğum erkekti bu arada.Ya kızlar bişey soracam. Hamile olanlarda göğüs ucu kararması oluyomuş. Ama bende öyle bişey yok. Bide erkek çocuklarda daha erken kararıyomuş. Sizlerdede benim gibi göğüs ucu kararmayan varmı, lütfen cevap verin çok merak ediyorum
Yemek yapmak insana çok zor geliyor. Annelerden yardım almak lazım. Yoksa benim gibi habire makarna haşlarsınız....kızlar,uykum varrr,bir yemek yapanım olaydı,eyiydiii :26: