- 27 Eylül 2013
- 675
- 41
- 34
gözün aydın canım. Darısı diğer bekleyenlerin başına :)
sağol canım inşallahhh:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım. Darısı diğer bekleyenlerin başına :)
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Ben de aslında mecburiyetten bu kadar geç gidiyorum. Aklımda henüz bir erkek ismi yok . Etrafa haber saldım ben de bekliyorum işte :) Güzel haberlerini bekliyoruzz
Gözün aydın canım benim darısı başımıza oh bi nefes almışsındır hamileliğin keyfini çıkarırsın artık:)kızlar merhabalar,ikili sonucumu aldım şükürler olsun ki risk yok denecek kadar azmış 1/15.000 çıktı sonucum ve doktor üçlü teste gerek yok dedi:)))
Erkekler erkenci sanki:) bize kız dedi doktor kızlar geç belli olmasına rağmen erken söyledi bakalım ilerleyen haftalarda kız sayısı artar diye düşünüyorum:)kızlar çoğunluk olarak cinsiyetler erkekmi benmi öyle gördüm demekki bu sene erkek senesimi öyle derler ya.
teşekkür ederim tatlım,olsun canım sen oğluşunun(doğru hatırlıyorum dimi?:)daha da büyümüş haline tanık olacaksın ne güzel:))ben şimdiden deli gibi araştırma yapıyorum hatta bugün bi site buldum isim kapsamı çok fazla yüzlerce isim var oradan bakabilirsin canım.
kızlar ben son 10 gündür her gün sabahtan geceye kadar baş ağrısı çekiyorum baş ağrılarım dayanılmaz boyutta özellikle oturduğum yerden kalkarken başımın ağrısına dayanamıyorum aile hekimim minoset kullanabilirsin dedi ama hergün onu kullanamam hem kendi doktorumada sormadım kullanmamda sakınca var mıdır diye,ben hergün şaşmaz bu berbat ağrıyla nasıl başa çıkabilirim((
Bebek isimleri, Bebek simlerinin Anlamlar - bebekisimleri.gen.tr sitenin ismi canım(umarım reklama girip sıkıntı olmaz:))inşallahh :)) hangi site canım. Ben de cinsiyet kesinleşince bakarım oradan
sağol canım.hergün şiddetli baş ağrısı ağlacacağım artık ağrıdan (Geçmiş olsun canım . Umarım çabucak atlatırsın ...
kızlar ben son 10 gündür her gün sabahtan geceye kadar baş ağrısı çekiyorum baş ağrılarım dayanılmaz boyutta özellikle oturduğum yerden kalkarken başımın ağrısına dayanamıyorum aile hekimim minoset kullanabilirsin dedi ama hergün onu kullanamam hem kendi doktorumada sormadım kullanmamda sakınca var mıdır diye,ben hergün şaşmaz bu berbat ağrıyla nasıl başa çıkabilirim((
slm canım öncelikle gözün aydın bende cumartesi gününü bekliyorum sonuç için doktor cinsiyet içinde o gün tahminde bulunuruz dedi merakla bekliyorum artık cumartesinin gelmesini
baş ağrısı bende de çok oluyor internetten araştırdım bilgisayar karşısında çok durmaktan ve kan basıncından oluyormuş. benimde her gün bilgisayarda işim olunca haliyle baş ağrısı kaçınılmaz oluyor. mümkün olduğunca az kalmak gerekiyor bilgisayarın başında eşim yasakladı bana evde bilgisayar kullanmamı 2 anne sitesi 2 facebook tmm bitti diyor sitenin ismini de anne sitesi koydu orası ayrı tabi
teşekkür edrim canım darısı sana inşallah ee seninde belli olur artık cinsiyet sendeende güzel haberler bekliyoruz o zaman:)))bilgisayarla günde 2-3 saat zaman geçiriyorum ondada gözlüksüz hiç geçmiyorum ama şuan baş ağrısı sinirim tavan yapmış durumda((anne sitesi süpermiş yaaa:))))
slm canım öncelikle gözün aydın bende cumartesi gününü bekliyorum sonuç için doktor cinsiyet içinde o gün tahminde bulunuruz dedi merakla bekliyorum artık cumartesinin gelmesini
baş ağrısı bende de çok oluyor internetten araştırdım bilgisayar karşısında çok durmaktan ve kan basıncından oluyormuş. benimde her gün bilgisayarda işim olunca haliyle baş ağrısı kaçınılmaz oluyor. mümkün olduğunca az kalmak gerekiyor bilgisayarın başında eşim yasakladı bana evde bilgisayar kullanmamı 2 anne sitesi 2 facebook tmm bitti diyor sitenin ismini de anne sitesi koydu orası ayrı tabi
amin canım inşaallah :) dediğim gibi kan basıncıda etkiliyor artış olduğu için bünyeye ağır geliyor ve baş ağrısı yapıyor ben bazen dayanamıyorum baş ağrılarına işimi yarım bırakmak zorunda kalıyorum seminerlerimi arkadaşlarım yapıyor ya izin alıp eve geliyorum ya da işyerinde uyuyorum en güzeli :)
canım senden de güzel haberler alacağız yarın(inşallah)bol bol dua et sonrada hemen sonuçalrını paylaş bizlerle,iyi düşün iyi olsun veee sonucu alınca kocamannn bir oh çekersin inşallah.Ben de ikili test sonuçlarını yarın öğreneceğim ve yüreğim ağzımda bekliyorum.Bir haftadır zaman durdu sanki inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur ...
Gözün aydın canım benim darısı başımıza oh bi nefes almışsındır hamileliğin keyfini çıkarırsın artık:)
Erkekler erkenci sanki:) bize kız dedi doktor kızlar geç belli olmasına rağmen erken söyledi bakalım ilerleyen haftalarda kız sayısı artar diye düşünüyorum:)
kızlar benim kafam karıştı şimdi biz ilk 3 aylık evreyi tamamladık(şükürler olsun ki)ve 13.haftanın içindeyiz peki ay hesabına göre 4.aya girdik mi yoksa hala 3 aylık mıyız?
eh gece gece insanın karısı aşererse hemde normalde tiksindiği birşeye zavallı kocam da gece gece hemde kışın ortasında yollara düşer halbuki unutabilirdim maşallah tetikte bekliyomuş kocam kıyamam yaaa:)))
canım netteki hesaplamalara göre bakarsak 13. haftada 4. aya giriyor ama tam doğum haftası 40 hafta 9 ay olduğu için aslında 4 olmuyoruz henüz ama ben yinede çevremde soranlara 4. aya girdik diyorum çünkü benim karnım biraz erken çıkmaya başladı şimdilerde böle fazladan söleyim diyorum 7 8 aylarda yavaşlar doğruyu sölerim :))) geçen bi arkadaşım diyo sen yalan mı sölüyosun yoksa sanki 5 6 ay lık gibisin bende sinir oluyorum öle sölenince hem nazarda değmesin diye biraz fazla sölüyorum çok şükür ki 12 haftayı bitirdik inş bundan sonra hamileliğimizin tadını çıkartırız. nette okudum geçenlerde hamilelikte ikinci evre balayı olarak adlandırılıyormuş yani en rahat edicem dönem olucak inşç kazasız belasız bu dönemide atlatırız sonra son evre ondan sonra bebişler bizimleeeee inşşşşş
afiyet bal şeker olsun tatlım yarasın paşama :))) bende aşermek istiyorum ama tık yok bizde yaaaaa eşimde geçen diyo o kadar nöbetçi manav market aradım diyo canın bişey isterse aklımda olsun diye ama hiç gitmek nasip olmadı ben sadece böle bişey görünce ay yesem mi acaba canım çekmişmidir ki oluyorum alıp yiyoruz oda canımız çekiyo emin değiliz belki çekmiştir :)))))
kızlarrrrr günaydınnn hayırlı cumalar herkeze eeee hanımlar neler yapıyosunuz nerde o ilk günlerdeki hanımlar gelmiyorlar artık arası gelin bişeyler yazın sizleride merak ediyorum site boş kaldı valla niye böyle olduk ki ya temmuz anneleri nasıl dolu valla işlerim o kadar yoğun olmasına rağmen yine de fırsat buldukça iki dakka da olsa girip bakıyorum kimler neler yapıyo keyifler nasıl bugün doktor kontrolü olan varmı aramızda olanlar güzel haberler bekliyoruz hadin bakalım keyifler günler olsun inş.