ayy ne guzell canım erkenden soylemıs bızım dr soylemedı cok merak edıyorum once saglık tabı ama benımde gonlumden erkek gecıoookizlar kizlaarr hala heyecandan kalbim pir pir carpiyoteyzelerimiz ben bugun doktor teyzeme pipimi gosterdim annem benim bi erkek oldugumu,pasasinin olacagini ogrendi.sonunda bende pipimi aciverdim ama annem hep duygusala bagliyo yine benim mutlulugum annemin yuregini pir pir,gozlerini yasli yapti ama annem zaten tahmin ediyodu ayrica 5.2 cm olmus boyum,ense kalinligim da 0.7 mm cikti doktor teyzem cok iyi dedi kanimizida verdik sonuclari persembe alacagiz dualariniza ihtiyacimiz var teyzeciklerimm
kızlar sizin de aklınıza bebeğimin kalbi durdu mu acaba diye saçma sapan sorular geliyor mu? Yoksa ben yalnız mıyım?
Ya kızlar bişey soracam. Hamile olanlarda göğüs ucu kararması oluyomuş. Ama bende öyle bişey yok. Bide erkek çocuklarda daha erken kararıyomuş. Sizlerdede benim gibi göğüs ucu kararmayan varmı, lütfen cevap verin çok merak ediyorum
inşallah canımmmm hersey sorunsuz gecer bebişini gorursun ay kızını dıyesım geldı :)))
Ya kızlar bişey soracam. Hamile olanlarda göğüs ucu kararması oluyomuş. Ama bende öyle bişey yok. Bide erkek çocuklarda daha erken kararıyomuş. Sizlerdede benim gibi göğüs ucu kararmayan varmı, lütfen cevap verin çok merak ediyorum
korkma canım dişi temizleme durumu olmadığı sürece acı vermez,evet ceviz ve badem çok önemli ben bademi normalde de sevmezdim ama şimdi tamamen tiksindim ama ceviz tüketiyorum hergün bir avuç.senin demir ilacına doktorun geç başlamış ben senden 10-12 gün küçüğüm dün başlattılar bana hemde günde 2 tane( Ay yok canım ya arkada ama insan hamıle olunca bişey olmaz deselerde korkuyor ama mecbur yaptıracagım ayy çok korkunç ruyamda hepsi kırılıyordu :))) ya bide hergün ceviz yemek gerekıyor mesela ben hiç yemıyorum cok duzensız beslenıyorum sonra folık asıt ben düzenli kullanamadım hep unuttum 1 aydır falan hıc ıcmıyorum inşallah saglıklı olur bebegım ya 15 gün sonra demir ilacına baslayacagız dedı doktor onu düzenli kullanacagım inşallah (
aminn canım inşallah darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza:))inş.öğrenirsinde senden de haberleri alırız:))Aaaaay ne güzel bebişlerimizin cinsiyeleri belli olmaya başlamış, darısı bizim başımıza. Ben de ikili tarama için haftaya gidiyorum. Inşallah benim bebişimde gösterir cinsiyetini.
ayyy canımmm sabahtan beri seni merak ediyordum sen daha buralarda mısın:)))sakin ol öncelikle sonra muayeneden önce tıka basa yemek ye bide çikolata ye hem ensesi kolay ölçülür hemde hareketli olur bacağını açar:)))ben öğrendimmmmm :)))kızlar 1 de randevumuz var bıdığımla görüşcez inş bugün ikili testimiz olucak ilk olarak inş testimiz sorunsuz geçer ikinci olarakta bıdığım kendini gösterir inş dua edin bizim için çok ama çok heycanlıyım sabahtan beri saatler geçmek bilmiyor resmen
canım benim % 80 erkek dün öğrendim,benim göğüsümün ucu normalde ten rengimdeydi birazcık pembelik bile yoktu yani,şimdi ise bayağı farketti,her geçen gün koyulaşıyo.Ya kızlar bişey soracam. Hamile olanlarda göğüs ucu kararması oluyomuş. Ama bende öyle bişey yok. Bide erkek çocuklarda daha erken kararıyomuş. Sizlerdede benim gibi göğüs ucu kararmayan varmı, lütfen cevap verin çok merak ediyorum
inş herşey iyidir. Allah mı söyletti acaba :))) valla kızda çok istiyorum erkekte ne olursa çok sevincem ama inanılmaz meraktayım erkek olursa gösterir diyorlar kız olursa anlaşılmaz falan diyolar ya bakalım doktorumuz ne dicek bugün
korkma canım dişi temizleme durumu olmadığı sürece acı vermez,evet ceviz ve badem çok önemli ben bademi normalde de sevmezdim ama şimdi tamamen tiksindim ama ceviz tüketiyorum hergün bir avuç.senin demir ilacına doktorun geç başlamış ben senden 10-12 gün küçüğüm dün başlattılar bana hemde günde 2 tane(((kan ilacını ihmal etme ama bide vitamin ilacııda verecek ek olarak onları istersen tel.alarmını kur hergün düzenli al bebişininde daha tombiş olması için onları ihmal etme:))
aminn canım inşallah darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza:))inş.öğrenirsinde senden de haberleri alırız:))
ayyy canımmm sabahtan beri seni merak ediyordum sen daha buralarda mısın:)))sakin ol öncelikle sonra muayeneden önce tıka basa yemek ye bide çikolata ye hem ensesi kolay ölçülür hemde hareketli olur bacağını açar:)))ben öğrendimmmmm :)))
canım benim % 80 erkek dün öğrendim,benim göğüsümün ucu normalde ten rengimdeydi birazcık pembelik bile yoktu yani,şimdi ise bayağı farketti,her geçen gün koyulaşıyo.
korkma canım dişi temizleme durumu olmadığı sürece acı vermez,evet ceviz ve badem çok önemli ben bademi normalde de sevmezdim ama şimdi tamamen tiksindim ama ceviz tüketiyorum hergün bir avuç.senin demir ilacına doktorun geç başlamış ben senden 10-12 gün küçüğüm dün başlattılar bana hemde günde 2 tane(((kan ilacını ihmal etme ama bide vitamin ilacııda verecek ek olarak onları istersen tel.alarmını kur hergün düzenli al bebişininde daha tombiş olması için onları ihmal etme:))
aminn canım inşallah darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza:))inş.öğrenirsinde senden de haberleri alırız:))
ayyy canımmm sabahtan beri seni merak ediyordum sen daha buralarda mısın:)))sakin ol öncelikle sonra muayeneden önce tıka basa yemek ye bide çikolata ye hem ensesi kolay ölçülür hemde hareketli olur bacağını açar:)))ben öğrendimmmmm :)))
canım benim % 80 erkek dün öğrendim,benim göğüsümün ucu normalde ten rengimdeydi birazcık pembelik bile yoktu yani,şimdi ise bayağı farketti,her geçen gün koyulaşıyo.
canım benim mesaj alıntısı bildirisi gelmiyo ya bende diyorum ateş daha görmedi galiba:)))bende heyecanla senin sonuçları bekliyorum canım bilmiyorum tahminin doğru çıkar mı benim içime doğan seninkinin kız olacağı ayy kız olsun erkek olsun bizler için hiç farkeder mi yeter ki meraklar son bulsun göbüşleri severken hitabımız olsun:)))ben ege doğum evinde operatör dr.deniz özyıldıza gittim orada zaten 6-7 tane uzman doktor var sanırım diğerleri pratisyen galiba deniz hanımında işi yoğundu usg odasında yine uzman doktor duygu hanım aldı çok tatlı dilli yumuşak bir bayan ona muayene oldum perşembe 1.5 ta sonuçlarımı alcam hem ikili tarama testi odası bile ayrı laboratuar olarak hemde param cebimde kaldı onunla oğluşuma daha çok cicişler alabileceğim bence sende oraya yaptırabilirdin:)))canımmmm benim ya çok sevindim adına ayy kıyamam ben o paşaya ya canım bizim bugün 1 de randevumuz hastaden sonra eve yada işe geçersem mutlaka hemen yazarım bakalım bizim bıdık göstercek mi kendini ya birde sen hangi hastaneye gittin bizim sonuçlar 10 gün sonra çıkıcak bende senin gittiğin hastaneye mi gitseydim ki bilemedim şimdi
canım benim henüz bişey çıkmadı çıkan tekşey göbüşüm baya baya hamiş olduğum belli oluyor yani:)))doktorun ilaca başlarsa isimlerini bildir bu arada heyecanla bekliyorum yaa biran önce girmeye çalış çıktıktan sonra:)))kızlar meraklada beklediğim birşey daha var karnınızda hamilelik çizgisi belirdimi benim henüz yok ay çıkmasını istiyorum ben biran önce bu haftalarda çıkar yazıyor nette ama göbek deliğimin orda 3 4 gündür 2 3 mm kadar bi koyuluk var ama uzamadı hergün bakıyorum aynı
sağol canım arkadaşımmm darısı size inşallah bugünde senden alacağız müjdeleri:))canım 1 de randevumuz biz ön sayfada da yazdım sana görmedin yine galiba sen hangi hastaneye gitmiştin 3 gün sonra alcam sonucu demişsin ya bizim 10 gün sonra çıkıcakmış senin gittiğin yere mi gitseydim dedim bu arada görmediysen tekrarlayım :))) inanılmaz sevindim ilk adımı geçmişsiniz inş kan sonuçlarıda çok güzel çıkıcak paşa kendini göstermiş yeni yıl hediyesi oldu sanada yerim ben o paşayı yaa :))) 10 15 dakka sonra işten çıkcam biraz bişeyler yerim yolda çikolatamda çantamda hazır bekliyor hayırlısı bakalım ya çok heycanlıyım kalbim nasıl atıyo heycandan zaman geçmiyo sabahtan beri hastaneden sonra eve yada işe dönersem mutlaka yazıcam dua edin bizim için
canım benim mesaj alıntısı bildirisi gelmiyo ya bende diyorum ateş daha görmedi galiba:)))bende heyecanla senin sonuçları bekliyorum canım bilmiyorum tahminin doğru çıkar mı benim içime doğan seninkinin kız olacağı ayy kız olsun erkek olsun bizler için hiç farkeder mi yeter ki meraklar son bulsun göbüşleri severken hitabımız olsun:)))ben ege doğum evinde operatör dr.deniz özyıldıza gittim orada zaten 6-7 tane uzman doktor var sanırım diğerleri pratisyen galiba deniz hanımında işi yoğundu usg odasında yine uzman doktor duygu hanım aldı çok tatlı dilli yumuşak bir bayan ona muayene oldum perşembe 1.5 ta sonuçlarımı alcam hem ikili tarama testi odası bile ayrı laboratuar olarak hemde param cebimde kaldı onunla oğluşuma daha çok cicişler alabileceğim bence sende oraya yaptırabilirdin:)))
canım benim henüz bişey çıkmadı çıkan tekşey göbüşüm baya baya hamiş olduğum belli oluyor yani:)))doktorun ilaca başlarsa isimlerini bildir bu arada heyecanla bekliyorum yaa biran önce girmeye çalış çıktıktan sonra:)))
sağol canım arkadaşımmm darısı size inşallah bugünde senden alacağız müjdeleri:))
kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama ben lielac çatlak kremi almayı düşünüyorum eşimde eczanelerle çalışıoyor zaten 7-8 eczacıya danıştık hepside bu kremi satıyor ama hepsinin dediği ortak şet parana yazık senin vücudunun çatlayacağı varsa hiçbir krem buna engel olamaz zaten bu kremlerin tek özelliği yoğun nemlendirici içermesi böylece daha az çatlamasını sağlaması,onun yerine kimi vazelin önerdi kimi bebe yağı kimide badem yağı.benimde kafam karıştı madem bunun içeriği bu kadar basit niye bu kadar pahalı ki?siz kullanıyo musunuz?
canimm arkadasim samimiyetine bayiliyorum seninle herseyimiz ayniii emin ol sende yarin ogrenirsin ben bide devlet hast.ogrendim doktorum %80 erkek dedi babasi meger dile getirmekten kacsada gonlunde yatan erkekmisgercekten oyle bugun doktorumada dedim bizim gibi arayanlar icin heleki cins.bi onemi yok sadece merak dedim oda o sirada acti bacaklarini bu arada usg uzun surmuyo benim ense 2 kez olculdu yatar pozisyondaidi hemen olculuyo bastirma v.s. olmuyo yanliz doktor bangir bangir kesinlikle tok olun yoksa geri gonderiyoruz diyo mutlaka siki kagvalti ysp bide sonucumu persemde alacagim ben,gunde 2 kez kullanmak uz.kan ilacima ve 1 kezde vitamin ilaclarima baslattilar.yarin beni fazla bekletme hemen sonuclarini yaz sabirsizlikla bekliyo olacagim canimm
canim ense kalinligi 3 mm alti ise sonucun %80 iyidir.ins guzel haberler alirsin gonlunu ferah tut.
yaa nasilda buyuyolar dimiii?benimde her hafta gitmeme ragmen her gorusumde sasiriyorum
canimm allah yardimcin olsun simdi heyecanin doruktadir
canim vit.ilacina ve kan ilacina basliyolar ya onlar hic bisey yemesen bile bebise yeterde artar ben bugun basladim.
doğru üçüncü aydan sonra kan ilacına başlancak bende doktora gidemedim daha. eşimin işi çok yoğun cumaya kaldım galiba çok merak ediyorum bende bebişim nasıl acaba ve cinsiyetini öğrebebilirmiyim çoğu arkadaşımız öğrenmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah.
canim kolay oluyo bastirma durumu olmiyo rahat ol .
ayy o agri bendede oluyo artik 10 dk ayakta dursam belime agri giriyo bide o agri karin kaslarimi geriyo simdiden boyleysek 5-6 ay sonra ne yapacagiz acaba.bide benim bas agrim son 3 gundur dayanilmaz boyutta minoset kullanabilir miyim ki?
kizlar kizlaarr hala heyecandan kalbim pir pir carpiyoteyzelerimiz ben bugun doktor teyzeme pipimi gosterdim annem benim bi erkek oldugumu,pasasinin olacagini ogrendi.sonunda bende pipimi aciverdim ama annem hep duygusala bagliyo yine benim mutlulugum annemin yuregini pir pir,gozlerini yasli yapti ama annem zaten tahmin ediyodu ayrica 5.2 cm olmus boyum,ense kalinligim da 0.7 mm cikti doktor teyzem cok iyi dedi kanimizida verdik sonuclari persembe alacagiz dualariniza ihtiyacimiz var teyzeciklerimm
Merhaba arkadaslar, benim bu sabah 6-7 damla kanamam oldu hemen hastaneye gittik esimle ultrasona aldılar çok şükür bebek canlıydı daha sonra kan alıp hemograma baktı onunda sonucu iyi çıkti zaten hamileligimin basından beri düşüge karsı jel kullanıyordum ona ek olarak progesteron hapıda verdi şuan kanamamda yok durdu doktorda şuan acil birsey olmadığını kanama cok olursa düşük tehlikesinin başlayacagini söyledi ama benim canım cok ama cok sıkıldı cok huzursuzumaranızda hic bu durumu yasayan varmı? Varsa şuanda hamileliginiz nasıl gidiyor doktorunuz ne dedi???
kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama ben lielac çatlak kremi almayı düşünüyorum eşimde eczanelerle çalışıoyor zaten 7-8 eczacıya danıştık hepside bu kremi satıyor ama hepsinin dediği ortak şet parana yazık senin vücudunun çatlayacağı varsa hiçbir krem buna engel olamaz zaten bu kremlerin tek özelliği yoğun nemlendirici içermesi böylece daha az çatlamasını sağlaması,onun yerine kimi vazelin önerdi kimi bebe yağı kimide badem yağı.benimde kafam karıştı madem bunun içeriği bu kadar basit niye bu kadar pahalı ki?siz kullanıyo musunuz?
kızlar,uykum varrr,bir yemek yapanım olaydı,eyiydiii :26: