canımmm ancak girebildim nete doktordan annemlere geçtim,bu sabah kontrolümüzü olduk ense pilisi boşluğu 0.8 mm çıktı doktor gayet güzel dedi ama crl tahminimizden biraz küçük çıktı 44 mm çıktı ikili test için min.45 mm olması gerekiyormuş dolayısı ile kanı almadı doktor pazartesi tekrar çağırdı kaç vercem tekrar usg v.s.ama ense pilisi ölçümü hamdolsun beni rahatlattı.benim özeldeki doktorum erken demekle haklı çıktı tatlım
((
tavuk suyundan çorba içemiyorum ki öyle bir et ve et ürünlerinden tiksindimki ne et ne balık ne tavuk yediğim var,keza süt yoğurt peynirde öyle ne olacak böyle bilmiyorum
(( ama tavsiyelerine uymayı denicem canım çok sağol.
ya bu crl nin bu hafta boyunun yavaş gitmesi canımı sıktı niye duraksadı ki bu hafta rahatsız olunca besinsiz kalmıştım acaba ondan mı ki.
bu arada doktoru cinsiyet için fena sıkıştırdım ama bu haftalarda doktorların yaptığı tahminler aynı kahve falı gibi oluyo bebeğin yapısını neye benzetirlerse ona göre atıyolar yoksa cinsel organını henüz ayırt edebilmek mümkün değil dedi ben yine kendi doktoruma kaldım cinsiyete sanırım çok sabırsızlanıyorum kızlar yaa:)))
sağol canım pastilden eminsen hemen kullanayım o zaman tuzlu suyuda yapayım bugün iyice arttı gribim:2::2::2: