- 6 Mayıs 2020
- 289
- 355
- 32
-
- Konu Sahibi Eloselos9393
Kesinlikle haklisiniz. Mesela Moğollara küfreden türkler var, Ama araştirmadiklari şu zaten kardeş irk beraber yaşayip evlenmişler.Herkes kendi ırkınayahu bu ülkede ırk diye bişey yok herşey birbirine girmiş durumda yüzyıllardır. babam faşist seviyesinde ırkçıdır soy kütüğü araştırmasında 7. kuşak babaanne ermeni kızı çıktı şenliği görecektiniz .oldukça karmaşık topraklar ki güzelliğimizden de buradan gelir. Yobaz yobazdır cahil cahildir biz doğulu değiliz sizin tabirinizle açık giyinmedim giyinme diyende yoktu, kültürel tamamen. Doğulu bir arkadaşım var gayet rahattır babasına erkek ark anlatır birlikte rakı - balık yaparlar vs.
Eşimin yakın arkadaşı bir moğolla evli. Onlar bizi türk olarak bile görmüyorKesinlikle haklisiniz. Mesela Moğollara küfreden türkler var, Ama araştirmadiklari şu zaten kardeş irk beraber yaşayip evlenmişler.
Tabi sonra göcler başliyor.
Bi Sürü Irklarla beraber yaşiyoruz.
Dna Testi yaptirsak Moğulundan, Türkünden , Kürdünden Tutda Arap, Ermeni, Iranli Ne Kadar Irk cikar.
Bu yüzdende Türkiye En renkli ülkedir diye bakiyorum ben şahsen.
Şu hayatda ötekileştirdin tüm dünyada, Teröristler, Vatan Hainleri, Cocuklarla istismar yapanlar, cocuk katilleri, Uyuşturucu Tüccalari. Insan Ticareti yapanlar vs.
Orasi Öyle, Moğolistanli Bi bayanla taniştimda Ben şahsen sevindim Sonucta Aa Kardeş. Kiz nerelisin dedi Türkiyeden dedim.Eşimin yakın arkadaşı bir moğolla evli. Onlar bizi türk olarak bile görmüyortürkülüğümüzün kırıldığını düşünüyorlar kendilerini daha safii görüyorlar. islam ın etkisiyle türklüğümüzün bozulduğuna inanıyorlar. türkler bile kendi içinde kendiyle savaş halinde
Evli biriyle sevgiliydi kendisi ve bunu adamin karisinin sucu olarak görüyordu. Onun kabahati yoktu hersey normaldi. Bide elcin sanguya beziyormuş kendisi ondan tercih ediliyormusKonu sahibi sürekli konu açıp duruyordu ama hiçbirini okumamıştım. Şimdi de üşendim bakmaya, 2. kadın olma konusundaki düşüncesini bir cümleyle açıklar mısınız amme hizmeti olarak
Eşimin yakın arkadaşı bir moğolla evli. Onlar bizi türk olarak bile görmüyortürkülüğümüzün kırıldığını düşünüyorlar kendilerini daha safii görüyorlar. islam ın etkisiyle türklüğümüzün bozulduğuna inanıyorlar. türkler bile kendi içinde kendiyle savaş halinde
Off hiç güleceğim yoktu ya, ama işte kazanan elçin değil aklı başında gupse oluyorEvli biriyle sevgiliydi kendisi ve bunu adamin karisinin sucu olarak görüyordu. Onun kabahati yoktu hersey normaldi. Bide elcin sanguya beziyormuş kendisi ondan tercih ediliyormus
Bu uyenin konularını okuyunca cinnet geciriyor insan o zaman komik değildi ama suan asla ciddiye almiyorum kendisiniOff hiç güleceğim yoktu ya, ama işte kazanan elçin değil aklı başında gupse oluyor
bu aile oranın baya kallavi bir ailesi üst düzey bürokratlar o yüzden böyle taşkın hareketleri yok. ama genel olarak farklı bir kafa yapıları var.Bir yaz gittiğimiz bir otelde çalışanından müşterisine bir sürü moğol vardı. Hayatımda gördüğüm en manyak insanlardı. Ablanın biriyle yetişkin havuzu sigara içilen alanında sigara içtiğim için kavga etmiştik. Birbirlerinin havlularını yere atıp şezlonga falan yerleşiyorlardı
şaka yapıyorsunuz değil mi ?Nerden bulursunuz böyle saçmaaapan adamları
Hayaller Elçin Sangu, hayatlar Çocuklar Duymasın Havuç.Evli biriyle sevgiliydi kendisi ve bunu adamin karisinin sucu olarak görüyordu. Onun kabahati yoktu hersey normaldi. Bide elcin sanguya beziyormuş kendisi ondan tercih ediliyormus
Kazen bu uyeyi dogrulamisti sankiKonu sahibinin bilerek ortamı kızıştıracak şekilde konu açtığını ve troll olduğunu düşünüyorum. Diğer konuları da öyleydi ve bence konu sahibi erkek.
Lütfen polarize olmayalım bu kadar. En ufak laftan birbirimize giriyoruz.
Yanında kız kardeşi, sevgilisi varsa bu benim derse... Ben yazım tekniğinden vs de erkek olduğunu söylüyorum. Bu sevgilisi geldi öptü sarıldı, veda etti tarzında üslup bence tamamen sapık bir erkeğin edebiyatı. Tamamen buradaki varlık amacı ortalığı kızıştırmak. Sürekli farklı üyeler online olup, sayfalarac mesajı okumayıp cevap yazarak zaten meşgul ediyorlar.Kazen bu uyeyi dogrulamisti sanki
Konu sahibinin bilerek ortamı kızıştıracak şekilde konu açtığını ve troll olduğunu düşünüyorum. Diğer konuları da öyleydi ve bence konu sahibi erkek.
Konu sahibinin bilerek ortamı kızıştıracak şekilde konu açtığını ve troll olduğunu düşünüyorum. Diğer konuları da öyleydi ve bence konu sahibi erkek.
Bişey sorucam yanlış anlamazsanız, polarize olmak ne demek?
Birkaç mesajınızda daha denk geldim, anlamadığım için soruyorum, art niyet yok. Duyduğum bildiğim bir terim değil çünkü.