KAFA KARIŞIKLIĞI VE BELİRSİZLİK?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle haklisiniz. Mesela Moğollara küfreden türkler var, Ama araştirmadiklari şu zaten kardeş irk beraber yaşayip evlenmişler.
Tabi sonra göcler başliyor.
Bi Sürü Irklarla beraber yaşiyoruz.
Dna Testi yaptirsak Moğulundan, Türkünden , Kürdünden Tutda Arap, Ermeni, Iranli Ne Kadar Irk cikar.
Bu yüzdende Türkiye En renkli ülkedir diye bakiyorum ben şahsen.
Şu hayatda ötekileştirdin tüm dünyada, Teröristler, Vatan Hainleri, Cocuklarla istismar yapanlar, cocuk katilleri, Uyuşturucu Tüccalari. Insan Ticareti yapanlar vs.

Eşimin yakın arkadaşı bir moğolla evli. Onlar bizi türk olarak bile görmüyor türkülüğümüzün kırıldığını düşünüyorlar kendilerini daha safii görüyorlar. islam ın etkisiyle türklüğümüzün bozulduğuna inanıyorlar. türkler bile kendi içinde kendiyle savaş halinde

Orasi Öyle, Moğolistanli Bi bayanla taniştimda Ben şahsen sevindim Sonucta Aa Kardeş. Kiz nerelisin dedi Türkiyeden dedim.
Araplaşmişsiniz siz dedi baya konuştuk tartiştik
Ya Zaten Oğuzlar da bile Iç oğuzlar Diş oğuzlar savaşi vardi.. Örneğin Şah Ismail Türktür Yavuz Sultan Selim ile kavgalari oluyordu. Babür Şah soyundan Olan Ekber Şah Mesela Kanuni sultan süleyman dönümde yaşadi Osmanliyi türk olarak görmüyordu Hep bir didişme.
Acaba Cokmu Gecimsisiz Anlamadim.
Günümüzdede Türkler ' arasinda coğunda Din Ve Mezhep Savaşlari var.
Bu Konudada Atsizin düşünceleri var ama bilindiği gibi bir coğu adama irkci diyor.
Afganistan, Hindistan Türklerini bir çok insan bilmez Ee Ingilizin Oyunda Burda Büyük oldu

Konu sahibi sürekli konu açıp duruyordu ama hiçbirini okumamıştım. Şimdi de üşendim bakmaya, 2. kadın olma konusundaki düşüncesini bir cümleyle açıklar mısınız amme hizmeti olarak
Evli biriyle sevgiliydi kendisi ve bunu adamin karisinin sucu olarak görüyordu. Onun kabahati yoktu hersey normaldi. Bide elcin sanguya beziyormuş kendisi ondan tercih ediliyormus

Bir yaz gittiğimiz bir otelde çalışanından müşterisine bir sürü moğol vardı. Hayatımda gördüğüm en manyak insanlardı. Ablanın biriyle yetişkin havuzu sigara içilen alanında sigara içtiğim için kavga etmiştik. Birbirlerinin havlularını yere atıp şezlonga falan yerleşiyorlardı

bu aile oranın baya kallavi bir ailesi üst düzey bürokratlar o yüzden böyle taşkın hareketleri yok. ama genel olarak farklı bir kafa yapıları var.

Eski erkek arkadasim urfaliydi ailesi baya iletisim goruslu insanlardi oyle bosanmis kadin gelinimiz olmaz kafasinda degillerdi hic. Damatlari yabanciydi hristiyandi hatta sanirim ateistti filan. Her aile degisiklik gosterir. Bence once bir taniyin edin hemen evlilik dusunmeyin adami iyice taniyin.

Konu neden ve nasıl Moğollara geldi bilmiyorum ama ben senin konuna yorum yapayım çünkü Moğolların seni şu anda pek ilgilendirdiğini sanmam...

Bu cocugun dogulu olmasından ziyade 4 yıl yanında okurum ama çok bekletmem 2.yılda evleniriz demesi nedir? Dalga geçer gibi..4 yıl bekleme 2 yıl bekle ne bu şimdi? Nerden bulursunuz böyle saçmaaapan adamları

Evli biriyle sevgiliydi kendisi ve bunu adamin karisinin sucu olarak görüyordu. Onun kabahati yoktu hersey normaldi. Bide elcin sanguya beziyormuş kendisi ondan tercih ediliyormus
Hayaller Elçin Sangu, hayatlar Çocuklar Duymasın Havuç.

Al işte bir troll de sensin. Nerde bu forumda hassas konu var hepsi senin başına geliyor ne hikmetse.

Birden çok üyelik
Arada bir uğrayıp üst üste konu açma
Metreslik
Evlat ayrımı
Sevgilim aşırı kıskanç
Erkekleri eleştirme
Doğu batı ayrımcılığı

Temmuz gibi tekrar uğradığında konun ne olacak düşündün mü şimdiden? Ben sana bir fikir vereyim. Doğulu sevgilimle imam nikahıyla evlendik meğer bir eşi daha varmış, annemlerin taktığı altınları aldı ve kapanmamı istiyor. Valla yap şöyle ortaya karışık gelmiş geçmiş en reytingli konun olur. Bakarsın ikinci kadın olma konunu bile geçer.

Kazen bu uyeyi dogrulamisti sanki

Kazen bu uyeyi dogrulamisti sanki
Yanında kız kardeşi, sevgilisi varsa bu benim derse... Ben yazım tekniğinden vs de erkek olduğunu söylüyorum. Bu sevgilisi geldi öptü sarıldı, veda etti tarzında üslup bence tamamen sapık bir erkeğin edebiyatı. Tamamen buradaki varlık amacı ortalığı kızıştırmak. Sürekli farklı üyeler online olup, sayfalarac mesajı okumayıp cevap yazarak zaten meşgul ediyorlar.

Bişey sorucam yanlış anlamazsanız, polarize olmak ne demek?
Birkaç mesajınızda daha denk geldim, anlamadığım için soruyorum, art niyet yok. Duyduğum bildiğim bir terim değil çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…