- 23 Ağustos 2012
- 49.492
- 229.350
- Konu Sahibi Eloselos9393
Doğulu bir insanım. Çok şükür. Bosanmis evlenmiş teyzem de var, yurtidisinda farklı kulturlerden evli kuzenlerimde. Bende ankara da yaşıyorum evliyim is guc kariyer sahibiyim. Sizin gibi haftada on kisiyle gorusmedigim için ailem liseden beri süren sevgilimin hep arkasında durdu. Dogulu bir insan olmama rağmen ne hikmetse geri kafalı degilim inanır mısınız insanı yardım kurumunda yönteciyim. Bunu da neden yazdım biliyor musunuz? Dogululular genelde ezilmiş halklardir kendilerine bir gidene on gelirler, sevgiye ihtiyacı olanı sevip sayar baş üstüne koyarlar. O kadar ki biz bunu baya iyi yapariz bakin ben is olarak yapiyorum. Ama sizin is olmaz. "Açılmış" olduğunuz için de değil, istikrarsiz sürekli peşinde koşan bır yapınız olduğu icin. Hayatımda bır erkek olsun diye ondan ona kostugunuz için. Dogulular bu kafayı sevmez, sevgiye sadakate bağlıdırlar. Bosanmis olmanızı değilde insanlara yaklasiminiza bakarlar herhangi birine doğulu diye nasil konustugunuza bakarlar. Yaradilani yaradandan ötürü seven ben bile sizin konulariniza baktıkça midem bulanıyor.
Ben katılıyorum. Yukarda konu sahibesi bundan önce evli bir adama ilgi duyuyordu yazmışlar ??
Yani konu sahibesi biraz yavaş gitsin bir onunla bir bununla KK hızına zor yetişiyor. Erkek olsun da ne olursa olsun şeklinde her bulduğuyla evlenmeye kalkışırsa daha çok evlenip boşanır. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Ayrıca bu anlattığı tip bir kırocuk, adam sen böyle fincan gördün mü demiş hayatımda böyle şey duymadım?? böyle fincan gördün mü derken nasıl bir fincan bu Versaille sarayından gelen altın kaplı fincan falan mı? Normal satılan fincanlar fincan işte konu sahibesi niye görmesin Herif aklı sıra konu sahibesine sen varoştan geldin seni ben adam ettim dünya gördün havası çalıyor. Konu sahibesi de bu benimle evlenir mi yazmış. Şöyle bir ilişkiyi insan niye sürdürür? Adam bariz AYI
Konu sahibesi gibi doydoy akıllı insanlara aile olur arkadaş olur biri sahip çıkıp yol göstermeli bence. Yoksa yine yanlış ilişkilere kapılıp ziyan olacak.