KAFA KARIŞIKLIĞI VE BELİRSİZLİK?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HAnfendi Geneleme değil Işcileri kastettim, Doğunun Her yerinde acik giyilmez, Tipki karadenizin Bazi bölgelerinde olduğu gibi.
Gelinlik zor derken bayanin eski icerikleri Rahat yaşam Hani Kaynana Kp Olmasin. Ve Başka şeyleride var Onu Anlatmaya Caliştim.
Siz Farkli anlamişsiniz.
Ben Gelinlere Kötülük eziyet Ediyorlarmi dedim?
Eski Hatalarini Tekrarlamasin, Anneye Babaya Saygi Önemli.
Ve Birbirine Cok Bağli Olduklarini Anlatmaya Caliştim
Kalkip Kötülük icermeyen Yazimi Lütfen Farkli yönlere Cekmeyiniz!
Ayrica ben Eşim ile Sevgiliken, Ailesine nasil davrandiğina baktim Gayet saygili .
Şükür aileme bana hiç saygisizliği olmadi. Benimde Onun Ailesine

Son düzenleme:
bunu bende dedim ama almak istedi karışmadım. Evet doğuluların yüzde doksanı hep aynı
Doğuluların yüzde doksanıni tanıyor musunuz? Ne saçma bir genelleme bu. Bende doğuluyum sülalemde 2. evliliğini yapan kadınlarla evli erkek akrabalarim var. Bu işin doğusu batısı olmuyor kardeş. Karakter ve aile yapısı meselesi.

Bence bu adam seni evlenip bosandigin icin degilde eski konularından dolayı birakabilir. 2. Kadin olma konusundaki dusuncelerinizi unutamıyorum

Vanada gelin şaka bir yanada boyle genelleme banada dogru gelmedi evet oyle aileler var malesef ama cok rahat olanlarda var. Doguda herkes soyledir batida herkes boyledir diye birsey yok bence

Birbine Bağlilar,
Vanada gelin şaka bir yanada boyle genelleme banada dogru gelmedi evet oyle aileler var malesef ama cok rahat olanlarda var. Doguda herkes soyledir batida herkes boyledir diye birsey yok bence
Ya Bayana Göre yorum yaptim, Bizdede Giyilmez.
Bayanin Eski Konulari var Kv Kp Olmasin Vs Düşüncesinde bir insan .

E Siz Uyumasiniz, Cünkü Ailesini Üzgünüm Ama Sizin Icin Terk Etmez.

Birbine Bağlilar,

Ya Bayana Göre yorum yaptim, Bizdede Giyilmez.
Bayanin Eski Konulari var Kv Kp Olmasin Vs Düşüncesinde bir insan .
Ben dogulu degilim ama bizdede acik giyinen yoktur. Doguda yasiyorum suan cevremde her türden insan var komsum 20 yasinda kv kp hasta gorumce ve kayniyla yasiyor. Yasamak denirse tabi. Ailesi 1 alt katta oturuyor kv izin vermeden gidemiyor. Baska bir arkadasimda askili mini giyer cok rahattır. Tamamen aile yapısı

Yazdıklarınızı anlamayanlara ben bile deli oluyorum. Siz nasıl sabrediyorsunuz?

Heryerde bazi aileler karişiktir Malesef.
Benim Eşim Izmirli Orda mesela Acik giyinmek normal, ama Kökeni Eşimin Antalya yörüklerden.. Oraya Akrabalarina gittimizde acik giynilmiyor.
Gerci ben mini filan giymiyorum o konuda rahatim nere gitsem adapta oluyorum.
Sanirim Vandasiniz, Vanli Tanidiklar var dediniz Gibi acik giynenide var kapalisada.
Ama Konu Sahibi Hiç bir şekilde adapta Olamaz.
Ne Doğulu ile ne Karadenizli 'le ... Cöpsüz üzüm, Kafama göre diyen bir tip

Konu sahibi benim gozumde mimli o yüzden cok yorum yapmak istemiyorum ban yerim

Eşim aslen urfalı, babasının görevi gereği gezmişler fakat antepte ikamet ediyor şuan ailesi. Yani doğu bile değil tam güneydoğulu. Ve evet farklı milli kökenlerden geliyoruz. Bir kere herhalde tanışma aşamasında ama sizi ırk söyle canım desem herhalde bugün eşim olmazdı. Hoş ben veya ailem eşimin kütüğü, kökenleri ile değil insanlığı, saygısı, sevgisi, hoşgörüsü ile değerlendirdik. Ailesini de öyle. Ben evin ilk evlenen çocuğuyum. Babamın ileride evleneceğim adamı ve ailesini bu kadar seveceğini asla tahmin etmezdim. Öyle ki biz antepten farklı bi yerde görev yapıyoruz kendi ailem bize 8 9 saat uzaklıkta. Ailem bizi ziyarete geldiğinde öncelikle kayinbabamlara gider. çünkü insanlık, sevgi, saygı, gerçekten çok başka bisey. Sizi istemezler ama ırktan dolayı değil Bu dediğim noktalardaki eksikliklerden dolayi

Dogululara gelin olmak zor değil artık arkadaşım ben batıda büyüyüp doguya gelin geldim eşimin ailesi burda eşim üniversite mezunu biz özgürce gezip tozuyoruz. kaynanamlara ben istersem gidiyoruz ve evet birbirlerine bağlıdırlar eminnnn ol batıda kendi akrabalarımın yaptıgı ikiyüzlülük fitne fesat dedikodunun hiçbirini daha görmedim bunlarda. öyle yakın samimiler eleştirmezler belki bu memur olup okuyup başka şehirlerde bir seyler görmekten kaynaklanıyordur cünkü normal esnaf hiç dogu dısında cıkmayan kesim dediğiniz gibi adetleri zorlar biraz komsulardan görüyorum

Irk derken ? Karsta ya da Tuncelide doğunca Samoalı mı oluyor vatandaşlarımız?
Cidden Bu nasil düşünce? Yahu
Konu Sahibi Sen başka yerde büyüdünde ne oldu?
Sacma sapan işler icindesin Şimdi kalkip senin yaşam tarzin için ailenin yetiştirme tarzinami laf atalim??
Farkinda değilsin ama hatirlatayim Istanbuldan , Karsa , Canakkaleden Karadenize hepsi ayni Corafyanin Toprağin Cocuğu.
Yaşam Bicimleri
Doğu zaten şehir şehir il ilce köy farklidir.
Ben Zaten Bağli Olduklarini Anlatmaya Caliştim.
Zira Konu Sahibinin bir cok olaylari var. Onun kafa yapisina göre yorum yaptim.
Kv ve kp istemiyor Rahat olayim Düşüncesinde.
Birakin Doğuyu Karadenizliyi Bati ile bile zor yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…