• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Evlenince çocuk sahibi olunca eskisi gbi bekarlıktaki vucudnuz güzelliğiniz olmayacak anne olacaksınız en başta yaşam şekliniz bile değişecek çocuktan sonra kilo veremeyen çok insan var veya başka sağlık sorunları çıkan elbette insan bakınca yanında öyle çok yakışıklı olmasads belirli kriterlere uygun istiyo kalbi atsın istiyor ama evlendikten sonra hepsi gelip geçiyor 3 5 seneden snrs kmse syni kalkmiyo ayrıca bir gülüş bir bakış knsmalari tavırları da insanı kendine aşık edebilir etkilenebilirnsz tipsiz olup karizma tarz olan erkeklerde var benim eşimde evleneceğim kadınla şöyle hayallerim var diye anlatırdı geçim derdinden smdi hiç biri aklına gelmiyor cnki onlara fırsat yok hele çocuktan sonra imkansız gbi birşey durumunuz çok iyi bakicilar vs maddiyat baya iyi olması lazım siz kendinize mantık evliliği istiyorsanız başka aşk evliliği istyrsaniz aşık olup size bu hayatı veremiyecek maddiyata birisi olmazsa da mı vazgeçeceksiniz seven insanin gözü birşey görmez siz yol yakınken ayriln karşı tarafı da boş yere uzup vaktini çalmayın
Tabi ki çocuk doğurunca kilo alınır verilir. Ama bizde ırsi uzun boy ve zayıflık. Yani herkeste aynı olacak diye bir olay yok. Her neyse aldım diyelim. İlla o da lafını yapardı şakayla falan. Kız kardeşi aşırı kilolu onun arkasından şu kilosuna bak yürüyemiyor birde şurdaki kızlara bak aynı yaştalar onlar nasıl diye söylendi bir kere. Kızdım bende siz erkekler takmıyorsunuz ama o bir kız takar söyleme söylersen de düzgün söyle diyorum.
İyi biri yani saf derler çevredeki insanlar. Ama karizma ya falan diyeni duymadım daha çok saf bazen ne konuştuğunu bilmiyor alakasız şeyler söylüyor vs de derler. Yani bana görende karizmatik değil duruşu çok ezilmiş gibi. Kaç defa biraz dik otur el pençe durma hani kötü görünüyor birde kambur durma sırtın ağrıyor sürekli ondandır diyorum.
Yani konuşması da bilmiyorum yorgunluktan mı çoğunlukla yanlış söyler kelimeleri örneğin ve gerçek bu hurmaya furma der ciddi ciddi yani bilindik şeyler. Ne bileyim çokta eleştirmek istemiyorum ama böyle genel olarak.

Siz ayrı dünyaların insanlarısınız, ayrılın. geç bile kalmışsınız hatta bu ilişkiye başlamanız hata. Söylenecek çok şey var ama gerek yok çünkü her şey ortada siz de her şeyin farkındasınız olmayacağının da. Evlenip mutsuz olmaktansa bekar kalmak daha iyi. Gönlünüze göre birisi elbet çıkar.

Back