KAFA KARIŞIKLIĞI VE BELİRSİZLİK?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişey sorucam yanlış anlamazsanız, polarize olmak ne demek?
Birkaç mesajınızda daha denk geldim, anlamadığım için soruyorum, art niyet yok. Duyduğum bildiğim bir terim değil çünkü.

Hemen farklı uçlara geçmek, karşıt görüş veya aynı görüş yani ikiye ayrılmak. Haklısınız yazarken dikkat etmem gerekiyor. Arkadaşın dediği gibi kutuplaşmak tam açıklaması. cingozrecai cingozrecai gerçekten cin gibisin! :KK50:

Hemen farklı uçlara geçmek, karşıt görüş veya aynı görüş yani ikiye ayrılmak. Haklısınız yazarken dikkat etmem gerekiyor. Arkadaşın dediği gibi kutuplaşmak tam açıklaması. cingozrecai cingozrecai gerçekten cin gibisin! :KK50:

Metres konusunda mimlemiştim zaten ben bu üyeyi. Eski konularına bakan herkes de anlamıştır eminim. Foruma gerçekten bi şeyler paylaşmak, fikir alışverişinde bulunmak için gelen insan asla linç edilmek için böyle bir konu açmaz. Gelecek tepkileri 5 yaşında çocuk bile kestirebilir. Bu tarz konu açanların da çoğunun ilk konusu oluyor sonra da sırra kadem basıyorlar.

Geçen konusunda da güçlü, erkeklere ihtiyacı olmayan kadın pozları verirken hooop birden doğulu sevgili buluvermiş. Bir tane adamdan da bütün doğuluları genelleyip kültür farkına bağlamış hemen. Bu tarz konuların gidişatı da bellidir az çok. Kimisi gelir doğuları savunur, kimisi aaa evet öyleler der ve ortalık karışır. Bu konuda da aslında KudrAlobar KudrAlobar ın mesajından sonra uyandım. Bazı trollerin de kendince bir tarzı var. Kendilerine laf sokmak için yazılan mesajlara ölü taklidi yapıyorlar. İroniyi anlamamak değil yanlış anlaşılmasın. Aslında anlayıp doğruymuş gibi devam ettiriyorlar.

Benim bildiğim tek polarize güneş gözlüğü camı 😂
Politize demek istiyor olabilir misiniz?

Metres konusunda mimlemiştim zaten ben bu üyeyi. Eski konularına bakan herkes de anlamıştır eminim. Foruma gerçekten bi şeyler paylaşmak, fikir alışverişinde bulunmak için gelen insan asla linç edilmek için böyle bir konu açmaz. Gelecek tepkileri 5 yaşında çocuk bile kestirebilir. Bu tarz konu açanların da çoğunun ilk konusu oluyor sonra da sırra kadem basıyorlar.

Geçen konusunda da güçlü, erkeklere ihtiyacı olmayan kadın pozları verirken hooop birden doğulu sevgili buluvermiş. Bir tane adamdan da bütün doğuluları genelleyip kültür farkına bağlamış hemen. Bu tarz konuların gidişatı da bellidir az çok. Kimisi gelir doğuları savunur, kimisi aaa evet öyleler der ve ortalık karışır. Bu konuda da aslında KudrAlobar KudrAlobar ın mesajından sonra uyandım. Bazı trollerin de kendince bir tarzı var. Kendilerine laf sokmak için yazılan mesajlara ölü taklidi yapıyorlar. İroniyi anlamamak değil yanlış anlaşılmasın. Aslında anlayıp doğruymuş gibi devam ettiriyorlar.

Iste nickini hak eden bir uye ... helal olsun kiz cidden cingoz recai ciktin :KK51:

Doğuluların hepsi aynı kafa derken kürt oldukları için mı bunu kastettiniz acaba ? Bence her insan bir değil bi doğulu tanıdım diye bütün dogululari tanımış olmazsınız ben doğuda yaşıyorum doğma büyüme buraliyim kürt değilim hatta köken farkıyla kırgızistan göçmeniyim o kadar çok kürt tanıdığım varmı hepsi birbirinden farklı gerek kültür açısından gerek zihniyet açısından 4 sene liseyi edirnede okumuştum kaldığım yurtta edirnede yasayan iki tane doğulu arkadaş vardı ikisininde zihniyetleri bambaşkaydı ve son sene öğrenmiştim ikisinin kuzen olduğunu yasam tarzlarının kültürlerinin aileden kaynaklandığını söylemişlerdi ya demem o ki beş parmagin beside bir değil..
Soruyu soran arkadaşa gelince ilerisini görmüyorsan bu ilişkiye hiç başlama kültür farkı olduğunu düşünüyosan heleki çünkü aşmak zor

Şu karantina zamanları nerden buluyorsunuz bu adamları tanışıyorsunuz hayret ediyorum. Sadece ben evde oturuyorum sanırım.

E hayal dünyasında her şey mümkün. Ben de bazen rüyalarımda kanatlanıp uçuyorum mesela.

Metresliği bırakıp sosyolog olmaya mı karar verdin?
Keşke bu konusunda sadece doğu Batı kültür farkını ele alsaymış. Bekareti, evlenip boşanmayı falan da sıkıştırmış araya insanların kafası karıştı hangisine yorum yapacaklarını şaşırdılar. Boşu boşuna harcadı elindeki malzemeyi.

Merhaba Arkadaşlar, daha önce bir hatadan döndürdüğünüz için teşekkür ederim. Artık tamamen bitti o iş. Şimdi ki konumu lütfen yargılamadan eski konumu unutup ona göre yorum yapar mısınız? En hayatıma kimseyi almama ya söz verip gönül kapımı kapattım ve kafamda rahattı. Ve onunla tanışana kadar. Tanıştık ve peşimden çok koştu ilk başta istemedim ama sonra yaptıkları hal ve tavırları ile bir şekilde oldu. Ve biz arkadaş olduk. Ben daha önce evlilik yapmış eşimden şiddet gördüğüm için ayrılmıştım. Çok şükür bebeğim yok. Ve asıl sorunlar bu nokta da başlıyor. Karşımdaki bekar ve doğulu bir erkek oda 27 yaşında ve ailenin ilk evlenecek çocuğu. Ben kendisine durumumdan ilk başta bahsettim ve benim için önemli değil dedi ve geçti. Ama doğulu bir aile bekar bir erkek ve ailenin ilk çocuğu. Beni kesinlikle istemezler. Çünkü maalesef ki geçen bir doğulunun konuşmasına denk geldim dedi şu. AÇILMIŞI KENDİME EŞ DİYE ALMAM. Ortamda dendi bu insanın zoruna gidiyor. ALLAH var erkek arkadaşım bunu hiç yüzüme vurmadı ama başka bir doğulu böyle düşünüyor. Onun ailesi de duysa bence bunu düşünür. Gelelim 2. konuya anneler gününde benim anneme hediye almak istedi çarşıya çıktık. Ama değişik hal ve hareketi vardı. Böyle her şeye homurdanan aman onu alma şunu al diyen aman en kalitesini al benim param var diyen bir erkek vardı karşımda. Ve bana şöyle bir etti ben fincan takımı alacaktım o bir tane gösterdi bende onu beğenmedim dedim bana dediği laf SEN ÖMRÜNDE BÖYLE FİNCAN GÖRDÜN MÜ? bunu hangi amaçla dedi bilmiyorum ama bozuldum ben. Aslında özünde iyi bir insan ama değişik bir yapısı var bazen sorumsuz gibi geliyor. Bana hayatımın kadını sensin evleneceğim diyor. Sonra tekrar okul okurum burada yanında diyor ama seni 4 sene bekletmem 2 sene sonra evleniriz diyor. Bilmiyorum. Baktığım zaman kültür farkı var gibi. Ama kardeşleri hep okuyan kısımdan. Ama yine kültür farklılığı var gibi. En çok kafamı bulandıran kimse bekar oğluna boşanmış kadını alır mı?

bacım senin sonunu iyi görmeyen bir ben miyim bilmiyorum?
bir nadasa bıraksan kafanı,bir yanlız olsan,vallahi yanlızları öldurmuyorlar, bak ablam yıllardır yanlız öldurmediler.

nasıl ortamlar bu ki bir kadının yanında açılmışı eş olarak almam deniyor, senin o yerde işin ne? evlenmissin yani,yoğurdu ufleyerek yemen lazım ama sanki sen hala sıcak sut reyonundasın.
bana sen ömrunde öyle fincan gördun mu diyen adama o fincanı yediririm.
daha kaç ay oldu tanıştınız da hemen evlilik diyosun,önemli olan ailesinin seni kabul etmesi değil, senin onu kendine layık görup görmemen.

Herkes kendi ırkına 😬 yahu bu ülkede ırk diye bişey yok herşey birbirine girmiş durumda yüzyıllardır. babam faşist seviyesinde ırkçıdır soy kütüğü araştırmasında 7. kuşak babaanne ermeni kızı çıktı 😂 şenliği görecektiniz .oldukça karmaşık topraklar ki güzelliğimizden de buradan gelir. Yobaz yobazdır cahil cahildir biz doğulu değiliz sizin tabirinizle açık giyinmedim giyinme diyende yoktu, kültürel tamamen. Doğulu bir arkadaşım var gayet rahattır babasına erkek ark anlatır birlikte rakı - balık yaparlar vs.
Hayatımda bi dönem bende faşist sayılabilecek bi insandım, hatta arkadaşlarım vaktinde çok büyük konuştun o yüzden farklı milletle evlendin derler 😄 bu soy ağacı işi çıkınca bizde bi araştırdık babaannemin büyük babannesi ermeni çıktı babannem başta kabul etmedi, bizim o tarafta ermeni demek birine hakaret etmektir çünkü 😄 babanneme sizin taraf ermeni dedim diye baba mi aramış kızına söyle benle düzgün konuşsun demiş 😄

Dediginiz gibi gerçekten zenginliğimiz burdan geliyor insan biraz kendini geliştirip kafasını calistirinca bazı şeylerin önemsiz olduğunun farkına varıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X