Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Bende bunu diyorum biz anlaşamıyoruz diye bana Şimdide ‘’özür dilerim ben seni çok sevdim bak hala barışmak istiyorum yarın bayram. Annem hala düzelecek sanıyordu çok üzüldü. Ramazan bayramında başladı ramazan bayramında bitti. Falan diyor.
Konu sahibi sende cok uzattin yok bayramda veririm esyalari falan .Bir tanidikla verecegini ver bitsin .Her bizi seveni sevmek zorunda degiliz .O mutlu olacak diye kendini layik olmadığın bir hayata zorlama. Esyalari gonder artik tazsada cevap vermeyecegini bu isin bittigini soyle.Sen cevap verdikce adam hakli olarak umutlaniyor vazgeciricem saniyor .

Biz otele gittik, ileride bu karşına çıkar gibi tehdit edince çok mu ahlaklı oluyor, çok mu sevgi dolu, saygılı, şans verilmesi gereken biri oluyor? Kendine zarar verme, oldurme tehditleri peki? Karşındakini salak yerine koyma? Defalarca yapma denmesine rağmen kıyafet baskısı kurma, kadın itiraz edince yan çizme? Kadının makul isteklerini yıllarca öteleme, ardından bir tarafı tutusunca yaparım deme?

Bu konudaki adamın bunca güzide hareketlerinden hangisi sizce şans verilmeyi hak ediyor?
Dogru söylüyorsunuz haklısınız.

Bazen hemcinslerimi anlamakta o kadar zorlaniyrm ki sevmedgnz, yanınıza her türlü yakıştrmadgnz birine alttan alıyor iyi diye sadık olmak ayrılmamak.
Sonra konu başlıkları evlenince değişti gibi konular. Evlilik bir ömür boyu sureck bir birliktelik sevmedgnz biriyle nasıl olur?
Lutfen aklinizi başınza alın bir psikologa gidin bence.
Annesi bu hâle getirmiş kadını.aynı evde yaşamaması gerekiyor ama maalesef istikrarlı bir işi yok.

Siz goruculu usulu tanisip sans verip taniyinca etkilenmissiniz ,konu sahibi cinsellige kadar yasamis ve hala adami begenmiyor .Saglikli bir tavsiye degil sizinki .adamin tipini, yatak performansini hic birini begenmiyor .senelerdir de iliskisi var .ikinizinki cok farkli durumlar
O saç baş vücut yaşlanana kadar da hayatının en güzel yılları geçip gidiyor ama.ben bu güzellik geçicidir lafina hiç katılmıyorum.geçer geçemesine de geçene kadar 15, 20 seneyi de istediğin gibi yaşıyorsun yani.insan ömrü ne kadar zaten.Eee akıl da geçici.alzaymer olan, bunayan kişiler oluyor.

Back
X