• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın davranışları kafamı karıştırıyor

Sizce ben alttan alınması gerektiğini mi savunmuşum yoksa düzgün iletişim kurulması gerektiğini mi?
Ben zaten en baştan bu teklif işlerinin zorlamayla/gazlamayla olmasına karşıyım. Ama madem çok hevesli o zaman aldığı teklife de burun kıvırmasın. Yok neden diz çökmemiş yok neden otelde etmiş. Nerede etmeliydi ciddi soruyorum?
Bence tavır ve davranışlarda genel bir istikrarsızlık söz konusu. İlişkilerimin bir çoğunda dikiş tutturamama sebebim de tam olarak bu zaten. Konunun erkekle kadınla alakası yok. İletişim kurma sorunlusu erkekler de var.
Konuyu okuduğumda gördüğüm şey konu sahibinin evlenmek istiyor oluşu. İlişki sanırım 1 senelik. Öyle yıllarca sündürülmüş bir durum yok. Adamın beyanına göre önceden evlilik düşünmüyormuş ama konu sahibi sayesinde sıcak bakıyormuş. Sonra konu sahibi evde adamın geçmiş ilişkilerine dair bazı eşyalar bulmuş ve o süreçten sonra evlilik baskısı yapmaya başlamış. Adam da eşyaları imha etmiş. Ve sonrasında evlilik teklif etmiş.
Bekar birinin önceden ilişkilerinin olmasında bir sorun yok zaten. Evde eşya bulması tatsız bir durum. Önemsemediği için kalmış gitmiş olabilir bu kısmı bilmiyorum ve sonrasında ilişki devam etmiş.
Hesap ödeme noktasını tamamen ilişki dinamiğiyle alakalı. Bir gün erkek ödediyse ertesi gün kadın da ödeyebilir.
Yüzük bence de pırlanta olmalıydı.
Ve yorumumda yazdığım gibi eğer adamın artıları bu durumlara ağır basıyorsa devam edilebilir. Ben açık iletişim taraftarıyım. Yani yüzükmüş otelmiş bunlar işin görünen yüzü. Adamın kafasındaki soru işaretleri ne onu öğrensin diyorum ne var bunda kötü olan?
Eski ilişkilerine dair eşyaları aile evinden biz beş aylıkken taşındığı kendi evine getirdiği ve dolabına elleriyle koyduğu için tartıştım.
Taşınırken hayatımda biri var bunları imha etmeliyim bu ona saygısızlık olur demediği için sizin gibi onun da bu durumu normalleştirdiği için

Back