- 23 Ağustos 2012
- 49.498
- 229.385
-
- Konu Sahibi Eloselos9393
Doğulu bir insanım. Çok şükür. Bosanmis evlenmiş teyzem de var, yurtidisinda farklı kulturlerden evli kuzenlerimde. Bende ankara da yaşıyorum evliyim is guc kariyer sahibiyim. Sizin gibi haftada on kisiyle gorusmedigim için ailem liseden beri süren sevgilimin hep arkasında durdu. Dogulu bir insan olmama rağmen ne hikmetse geri kafalı degilim inanır mısınız insanı yardım kurumunda yönteciyim. Bunu da neden yazdım biliyor musunuz? Dogululular genelde ezilmiş halklardir kendilerine bir gidene on gelirler, sevgiye ihtiyacı olanı sevip sayar baş üstüne koyarlar. O kadar ki biz bunu baya iyi yapariz bakin ben is olarak yapiyorum. Ama sizin is olmaz. "Açılmış" olduğunuz için de değil, istikrarsiz sürekli peşinde koşan bır yapınız olduğu icin. Hayatımda bır erkek olsun diye ondan ona kostugunuz için. Dogulular bu kafayı sevmez, sevgiye sadakate bağlıdırlar. Bosanmis olmanızı değilde insanlara yaklasiminiza bakarlar herhangi birine doğulu diye nasil konustugunuza bakarlar. Yaradilani yaradandan ötürü seven ben bile sizin konulariniza baktıkça midem bulanıyor.
Işte dolayli yoldan sen bunlari yapamazsin senden olmaz demek istedimKonu sahibi benim gozumde mimli o yüzden cok yorum yapmak istemiyorum ban yerim
İroni diye bir şeyden haberiniz var mı?Torna nedir ya beş parmağın beşi bir mı ki genelleme yapıyorsun? Doğulu değilim ama doğulu tanıdığım çok insan var ve sizin torna tabirinize de uymuyor hiç biri(Nokta).
Iliski defterini kapatmis birinden ziyade bir an once koca bulsam da evlensem diye dusunen birine benziyor+1
Konu sahibesi sacma sapan bir iliskiye kapilmis gidiyor.
Size normal bir şey sorulmuş, nesi kötü yorumun?bu kadar kötü yorum yaptığınız için cidden kalbini çok merak ediyorum. Nasıl bir insanın kırarım üzerim düşüncei kafası ile gidiyorsun bravo
Konu sahibi sürekli konu açıp duruyordu ama hiçbirini okumamıştım. Şimdi de üşendim bakmaya, 2. kadın olma konusundaki düşüncesini bir cümleyle açıklar mısınız amme hizmeti olarakBence bu adam seni evlenip bosandigin icin degilde eski konularından dolayı birakabilir. 2. Kadin olma konusundaki dusuncelerinizi unutamıyorum
evet çok da güzel olmuş , kinayeli iğneleyici.siz kinayeyi anlamadınız sanırımBu yorum oldu mu simdi?
hayatınızda kinaye diye bir söz sanatı duymadınız sanırım?Torna nedir ya beş parmağın beşi bir mı ki genelleme yapıyorsun? Doğulu değilim ama doğulu tanıdığım çok insan var ve sizin torna tabirinize de uymuyor hiç biri(Nokta).
Bir de ısrarla kaba tabir olduğunu savunmuş agshahjsjahayatınızda kinaye diye bir söz sanatı duymadınız sanırım?
kötü niyetle yazmadı 100 punto falan kullanıyosunuz sanırım bilgisayardan baktığın halde ekranın yarısını sizin mesajınız kaplıyo ve okunmuyo ayarlardan küçültün onuHipetmetrop var galiba. İnce kenarlı mercek tavsiye ederim.
ayy gelmiş gönlümün çiçeğiBir de ısrarla kaba tabir olduğunu savunmuş agshahjsja
farkettim. Sorun yok küçülttüm zaten görmediniz sanırımkötü niyetle yazmadı 100 punto falan kullanıyosunuz sanırım bilgisayardan baktığın halde ekranın yarısını sizin mesajınız kaplıyo ve okunmuyo ayarlardan küçültün onu
Kusura bakmayın yanlış anlamışım demek zor bişey çünkü.Bir de ısrarla kaba tabir olduğunu savunmuş agshahjsja
Çok Sacma Düşünce!bazen bazı şeyler coçukların fikirleri ile değil aileler ile şekillenir. Her şey nasip kısmet ama şu da var onlarda kendi ırkından isterler ister istemez
İç sesi: “Sıvadığımı acaba nasıl çaktırmasam...Kusura bakmayın yanlış anlamışım demek zor bişey çünkü.
Bu kullanıcının konularına bulaşmak istemezdim ama sonunda ben de bu batağa saplandım.ayy gelmiş gönlümün çiçeği
Yapamaz... Ben Ilk Yorumumu Bunun kafa yapisina göre yaptim. Eleştirildim...Eşim aslen urfalı, babasının görevi gereği gezmişler fakat antepte ikamet ediyor şuan ailesi. Yani doğu bile değil tam güneydoğulu. Ve evet farklı milli kökenlerden geliyoruz. Bir kere herhalde tanışma aşamasında ama sizi ırk söyle canım desem herhalde bugün eşim olmazdı. Hoş ben veya ailem eşimin kütüğü, kökenleri ile değil insanlığı, saygısı, sevgisi, hoşgörüsü ile değerlendirdik. Ailesini de öyle. Ben evin ilk evlenen çocuğuyum. Babamın ileride evleneceğim adamı ve ailesini bu kadar seveceğini asla tahmin etmezdim. Öyle ki biz antepten farklı bi yerde görev yapıyoruz kendi ailem bize 8 9 saat uzaklıkta. Ailem bizi ziyarete geldiğinde öncelikle kayinbabamlara gider. çünkü insanlık, sevgi, saygı, gerçekten çok başka bisey. Sizi istemezler ama ırktan dolayı değil Bu dediğim noktalardaki eksikliklerden dolayi
Yapamaz... Ben Ilk Yorumumu Bunun kafa yapisina göre yaptim. Eleştirildim...Eşim aslen urfalı, babasının görevi gereği gezmişler fakat antepte ikamet ediyor şuan ailesi. Yani doğu bile değil tam güneydoğulu. Ve evet farklı milli kökenlerden geliyoruz. Bir kere herhalde tanışma aşamasında ama sizi ırk söyle canım desem herhalde bugün eşim olmazdı. Hoş ben veya ailem eşimin kütüğü, kökenleri ile değil insanlığı, saygısı, sevgisi, hoşgörüsü ile değerlendirdik. Ailesini de öyle. Ben evin ilk evlenen çocuğuyum. Babamın ileride evleneceğim adamı ve ailesini bu kadar seveceğini asla tahmin etmezdim. Öyle ki biz antepten farklı bi yerde görev yapıyoruz kendi ailem bize 8 9 saat uzaklıkta. Ailem bizi ziyarete geldiğinde öncelikle kayinbabamlara gider. çünkü insanlık, sevgi, saygı, gerçekten çok başka bisey. Sizi istemezler ama ırktan dolayı değil Bu dediğim noktalardaki eksikliklerden dolayi