KAFA KARIŞIKLIĞI VE BELİRSİZLİK?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben katılıyorum. Yukarda konu sahibesi bundan önce evli bir adama ilgi duyuyordu yazmışlar ??

Yani konu sahibesi biraz yavaş gitsin bir onunla bir bununla KK hızına zor yetişiyor. Erkek olsun da ne olursa olsun şeklinde her bulduğuyla evlenmeye kalkışırsa daha çok evlenip boşanır. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Ayrıca bu anlattığı tip bir kırocuk, adam sen böyle fincan gördün mü demiş hayatımda böyle şey duymadım?? böyle fincan gördün mü derken nasıl bir fincan bu Versaille sarayından gelen altın kaplı fincan falan mı? Normal satılan fincanlar fincan işte konu sahibesi niye görmesin Herif aklı sıra konu sahibesine sen varoştan geldin seni ben adam ettim dünya gördün havası çalıyor. Konu sahibesi de bu benimle evlenir mi yazmış. Şöyle bir ilişkiyi insan niye sürdürür? Adam bariz AYI

Konu sahibesi gibi doydoy akıllı insanlara aile olur arkadaş olur biri sahip çıkıp yol göstermeli bence. Yoksa yine yanlış ilişkilere kapılıp ziyan olacak.

Oğullarına evlenmemiş kız alma isteği sırf doğululara has değil, genelleme saçma ,her yöreden çıkıyor ,biz karadenizliyiz boşanmış kız almak çok ayıptır mesela .Yöre fark etmiyor eğitimli insanlarda dahi buna şahit oldum .

Sevgilinizin tavırlarından memnun değil ,yanında pek rahat değilseniz ve aklınızda mutsuz olacağınız düşüncesi varsa ayrılın yoksa boşanmış olmanızı sevgiliniz sorun yapmıyorsa siz de yapmayın ama size tavsiyem boşandığınız için cinselliği daha rahat ister ama siz istemeden sırf o istiyor, zaten evleneceğiz diye cinsellik yaşamayın derim bazıları evleneceğiz diye oyalayıp yatıp kalktıktan sonra ayrılıyor kendinizi kullandırmayın.

Bence bu adam seni evlenip bosandigin icin degilde eski konularından dolayı birakabilir. 2. Kadin olma konusundaki dusuncelerinizi unutamıyorum
Konu sahibi sürekli konu açıp duruyordu ama hiçbirini okumamıştım. Şimdi de üşendim bakmaya, 2. kadın olma konusundaki düşüncesini bir cümleyle açıklar mısınız amme hizmeti olarak

bazen bazı şeyler coçukların fikirleri ile değil aileler ile şekillenir. Her şey nasip kısmet ama şu da var onlarda kendi ırkından isterler ister istemez
Çok Sacma Düşünce!
Sizin hayat tarzinizi Mercek Altina aldimiz zaman, yaşadiklarinizi Ailenizemi yoralim?
Batidan doğuya Canakkaleden karsa kadar ayni Topraklarin cocuklariyiz!
Ötekileştirmek neye?
Şehir, Şehir, ilce, Köy köy Adetler vs değişiyor.
Sahi kuzum Sen aslen nerelisin?
Kücücük bir pencereden ülkene bile hor bakiyorsun buna Medeniyet diyorsun.
Avrupa Kafasindayim saniyorsun ama. Avrupada dahi Aile bağlari var, Dedikodu herşeyi var..
Kusura Bakma sana daha önce de dedim, seni birak Doğulunun , Karadenizlinin Almasini.
Batili dahi Almaz.
Kendini geliştir Herkes Insan diye bak, Sonra Kendine ceki düzen ver.
Öz eleştiri yap: Ben erkek olsam kendimi alirmiyim diye düşün!
Hatalarini Gör. Toparlan Birdaki Tatilindede Bir Doğuya git!
Bak Gör Misafir nasil ağirlanir. Sonra şu ötekileştirdin için utancana eminim

Herkes kendi ırkına yahu bu ülkede ırk diye bişey yok herşey birbirine girmiş durumda yüzyıllardır. babam faşist seviyesinde ırkçıdır soy kütüğü araştırmasında 7. kuşak babaanne ermeni kızı çıktı şenliği görecektiniz .oldukça karmaşık topraklar ki güzelliğimizden de buradan gelir. Yobaz yobazdır cahil cahildir biz doğulu değiliz sizin tabirinizle açık giyinmedim giyinme diyende yoktu, kültürel tamamen. Doğulu bir arkadaşım var gayet rahattır babasına erkek ark anlatır birlikte rakı - balık yaparlar vs.

Son düzenleme:
Yapamaz... Ben Ilk Yorumumu Bunun kafa yapisina göre yaptim. Eleştirildim...
Bu Amerikali Ile Bile yapamaz.
Ben Doğunun 4 Bölgesine gittiğim Için şöyle bişi gördüm.
Aileler birbine çok bağli, Misafirperverler insana hani derler ya Kul Kurban oluyorlar.
Urfayi Çok sevdim içtenler, Anteptede Çok güzel ağirlandik Çok güldük.
Diyarbakirin Insanlari çok sicaktilar.
Kars'ta ya Cok doğallardi.
Ama Konu Sahibini bildimiz gibi cöpsüz üzüm, Bana 24 Saat tapsin ben ben yapisinda

Yapamaz... Ben Ilk Yorumumu Bunun kafa yapisina göre yaptim. Eleştirildim...
Bu Amerikali Ile Bile yapamaz.
Ben Doğunun 4 Bölgesine gittiğim Için şöyle bişi gördüm.
Aileler birbine çok bağli, Misafirperverler insana hani derler ya Kul Kurban oluyorlar.
Urfayi Çok sevdim içtenler, Anteptede Çok güzel ağirlandik Çok güldük.
Diyarbakirin Insanlari çok sicaktilar.
Kars'ta ya Cok doğallardi.
Ama Konu Sahibini bildimiz gibi cöpsüz üzüm, Bana 24 Saat tapsin ben ben yapisinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…