KAFA KARIŞIKLIĞI VE BELİRSİZLİK?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence gecmiste bosanmıs olmanız değil de, gecmiste evli biriyle iliski yasamıs olmanız sorun olur, onu da saklarsınız kesin zaten sorun kalmaz. Cünkü bosanmanın ahlaki bir kusuru yok. Ben de bosanıyorum ve ancak kendimi ahlak yoksunu ve degersiz hissedersem acaba beni kabul eder mi diye düşünürüm. Diğer türlü neden düsüncekmisim, o zihniyette biri bi zahmet girmesin hayatıma derim olur biter. Milyon erkek var sonucta..Kendinize güvenin azcık.

Torna nedir ya beş parmağın beşi bir mı ki genelleme yapıyorsun? Doğulu değilim ama doğulu tanıdığım çok insan var ve sizin torna tabirinize de uymuyor hiç biri(Nokta).

bu kadar kötü yorum yaptığınız için cidden kalbini çok merak ediyorum. Nasıl bir insanın kırarım üzerim düşüncei kafası ile gidiyorsun bravo
Kötü olan kısmı neresi ? Kime açık açık soru sorsan kötü kalpli oluyorsun yahu ? 12 martta yalnızdınız diğer adamla ne ara anneye hediye alma seviyesine geldiniz diyorum ? iyi veya kötü bir yorum yok ki burada. Soru sadece. Kaldı ki evli adama aşıktınız insan bu kadar aşıkken nasıl hemen başka ilişkiye başlıyor, bu kadar ilerliyor. Herşeyi geçtim pandemi var insanlar nişanlılarıyla eşleriyle ayrı kaldılar. Siz nasıl çarşı pazar gezdiniz falan, size de ilginç gelmiyor mu yaşadıklarınız ?

Hangi ara tanıştınız da özünde iyi bir insan olduğuna karar verdiniz? Önceki konularımla yargılamayın diyorsunuz ama o konulardan biliyoruz ki pek de aklı başında karar verebilen bir insan değilsiniz.

Adama geçersek, gayet görgüsüz biri. En iyisini al, param var, sen ömründe böyle fincan gördün mü laflarından siz ne çıkardınız, çok merak ediyorum. Görgüsüz ve burnu büyük işte. Doğulu olmasının konuyla alakası yok bence, kadına ikinci sınıf insan muamelesi, erkek çocuğu yüceleştirme, evlenip boşanmış kadına defolu muamelesi yapma yobazlıkları yurdumun dört bir yanında var. Ha belki belli yörelerde daha fazladır, bazılarında daha azdır ama bu doğuya özel bir yapı değil sonuçta.

Son olarak sizce evlenip, boşanmış olmak yüze vurulabilir bir ayıp mı ki, erkek arkadaşınız bunu yapmadığı için minnettar havalarına girdiniz? Şu kafa yapınızı değiştirmeden bence hiçbir ilişkiye yelken açmayın.

Adam peşimden koştu dediği üç gün üstüste mesaj atmasıdır.

Doğulu bir insanım. Çok şükür. Bosanmis evlenmiş teyzem de var, yurtidisinda farklı kulturlerden evli kuzenlerimde. Bende ankara da yaşıyorum evliyim is guc kariyer sahibiyim. Sizin gibi haftada on kisiyle gorusmedigim için ailem liseden beri süren sevgilimin hep arkasında durdu. Dogulu bir insan olmama rağmen ne hikmetse geri kafalı degilim inanır mısınız insanı yardım kurumunda yönteciyim. Bunu da neden yazdım biliyor musunuz? Dogululular genelde ezilmiş halklardir kendilerine bir gidene on gelirler, sevgiye ihtiyacı olanı sevip sayar baş üstüne koyarlar. O kadar ki biz bunu baya iyi yapariz bakin ben is olarak yapiyorum. Ama sizin is olmaz. "Açılmış" olduğunuz için de değil, istikrarsiz sürekli peşinde koşan bır yapınız olduğu icin. Hayatımda bır erkek olsun diye ondan ona kostugunuz için. Dogulular bu kafayı sevmez, sevgiye sadakate bağlıdırlar. Bosanmis olmanızı değilde insanlara yaklasiminiza bakarlar herhangi birine doğulu diye nasil konustugunuza bakarlar. Yaradilani yaradandan ötürü seven ben bile sizin konulariniza baktıkça midem bulanıyor.

Okuyamıyorum ne yazdığınizi gözlerimize yazık biraz küçültün lutfen

Hipetmetrop var galiba. İnce kenarlı mercek tavsiye ederim.
Sakin ol yahu kötü niyetle yazmadım telefondan aşağı kaydır kaydır senin yazılarını hızlıca geçmek zorunda kalıyorum her kelimede ekran kaydırmak zor oluyor malum

Sakin ol yahu kötü niyetle yazmadım telefondan aşağı kaydır kaydır senin yazılarını hızlıca geçmek zorunda kalıyorum her kelimede ekran kaydırmak zor oluyor malum
öyle desene o zaman sadece büyük yazmak hoşuma gidiyo ama madem talepler bu yönde küçük yazayım bari

Eski Konularinizi bi kenara birakip cevap Vercem.

Ben Aslen Karadenizliyim, bizim oralara doğulu çok işci gelir.
1. Her insan ayni değil, kimi bakire ister, kimi boşanmiş insanida kabul eder.
2. Doğululara Gelin olmak zordur, Oturmaniza kalkmaniza, konuştuğunuza Çok dikkat etceksiniz. Her Konuya Atlamicaksiniz.!
3. Birbiyle Çok Sık görüşürler, iç iceler genelde.
4. Erkekleri Ailesine Anneye, Babaya Çok bağlidir, Asla saygisizlik etmezler etirmezler.
Karşi Cikmazlar.
5. Fincan Konusu Espiri, Bunu Çok samimi Olunca derler.
6. Giyim Tarzinizi Bilmiyorum, Lakin Onlarin Oraya Gittinizde, Kisa, Dekolte Giymeyi Unutcaksiniz Aile bişi Demesede, Cevre Ayiplar.
Asil siz düşünün ben Bunlari yapa bilcemmi?
Cidden Gelinlik yapmaya Hazirmiyim?

Çünkü maalesef ki geçen bir doğulunun konuşmasına denk geldim dedi şu. AÇILMIŞI KENDİME EŞ DİYE ALMAM.

Evet bu dünyada sadece iki çeşit insan var doğulu ve batılı. Eğer bir doğulu öyle demişse geri kalan her doğulu da aynı şeyi söyler. Hatta bu laf her doğulunun evinde duvara çakılı halde bulunur. 36. meridyende yaşayanlar tam doğu ile batı arasında olduğu için cümlenin yarısını asarlar duvarına.

teşekkür ederim gayet güzel yorum yaptığın için. Evet bunların hepsini bende düşünüyorum. Dediğin gibi hep iç içeler gelenleri gidenleri eksik olmuyor. Yani ben bana çok uyacağını düşünmüyorum.

Vay be, ablamız üç işçi tanıyarak bütün doğuluları analiz etmiş, çözmüş, koymuş kenara.
şu konu yüzünden banlanıcam muhtemelen ama gına geldi genellemelerinizden.

2-doğulu bir doğulu geliniyim, hiç zor değil. El üstünde tutuluyorum, neysem oyum, hiç bir şeyi düşünüp dikkat ederek yapmıyorum. Bildiğim her konuda fikrimi söylerim.
3-valla ben zorlamasam görüşmüyorlar. Anca ben program yaparsam işte.
4-bunun neyi kötü? Anneye babaya saygısızlık yapan adamları mı tercih ediyorsunuz? Bu doğu kültürü değil, Türk kültürüdür. Bu ülkede anne baba kıymetlidir.
5-Samimi olduğum kimseye böyle espri yapmadım.
6-Kısa ve dekolte giyiniyorum. Ne kendi ailem ne eşimin ailesi herhangi bir tepki vermedi. Elazığda, diyarbakırda, muşta, karsta vs. ankarada gezdiğimden daha rahat gezmiştim. Adamlar kafaları önde yürüyorlar rahatsız etmemek için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…