- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 31
-
- Konu Sahibi Eloselos9393
bu kadar kötü yorum yaptığınız için cidden kalbini çok merak ediyorum. Nasıl bir insanın kırarım üzerim düşüncei kafası ile gidiyorsun bravoevli adamdan ayrıl yenisini bul işleri ilerlet daha 12 martta yalnızdınız ?
Torna nedir ya beş parmağın beşi bir mı ki genelleme yapıyorsun? Doğulu değilim ama doğulu tanıdığım çok insan var ve sizin torna tabirinize de uymuyor hiç biri(Nokta).Doğuluların hepsi aynı tornadan çıktığı için kişilikleri, düşünceleri, fikirleri, tavırları hep aynı olur. Bir doğuluyu tanıdıysanız 25 milyon doğuluyu tanımışsınız demektir. Çünkü dedim ya torna...
Üç günlük adam annenize neden hediye alıyor?
İroniden anlamayan nesle aşina değiliz...Torna nedir ya beş parmağın beşi bir mı ki genelleme yapıyorsun? Doğulu değilim ama doğulu tanıdığım çok insan var ve sizin torna tabirinize de uymuyor hiç biri(Nokta).
Ve konuştu kaba tabiri ironi sanan kişi..İroniden anlamayan nesle aşina değiliz...
Kötü olan kısmı neresi ? Kime açık açık soru sorsan kötü kalpli oluyorsun yahu ? 12 martta yalnızdınız diğer adamla ne ara anneye hediye alma seviyesine geldiniz diyorum ? iyi veya kötü bir yorum yok ki burada. Soru sadece. Kaldı ki evli adama aşıktınız insan bu kadar aşıkken nasıl hemen başka ilişkiye başlıyor, bu kadar ilerliyor. Herşeyi geçtim pandemi var insanlar nişanlılarıyla eşleriyle ayrı kaldılar. Siz nasıl çarşı pazar gezdiniz falan, size de ilginç gelmiyor mu yaşadıklarınız ?bu kadar kötü yorum yaptığınız için cidden kalbini çok merak ediyorum. Nasıl bir insanın kırarım üzerim düşüncei kafası ile gidiyorsun bravo
Adam peşimden koştu dediği üç gün üstüste mesaj atmasıdır.Yahu evli adamla ilişkinizi ne zaman tamamen bitirdiniz de peşinizden başka adamı koşturarak yeni ilişkiye yelken açıp annenize hediye arayacak duruma geldiniz böyle bir dönemde?
Bir durun nefes alın hayatınıza bir erkekle beraber olmadan da devam edebilirsiniz.
Yani muhtemel olan bu, aksiyse benim zaman anlayışımda bir sorun vardır bana çok kısa bir vakit geçti gibi geliyorAdam peşimden koştu dediği üç gün üstüste mesaj atmasıdır.
Okuyamıyorum ne yazdığınizi gözlerimize yazık biraz küçültün lutfenöncelikle şunu belirtmek isterim ki doğulu bir ailede büyüdüm ve bu anlattığınız şeyler ailenin doğulu olup olmamasıyla alakalı değil. Daha çok ailenin prensipleri diyelim. Batıda yetişip bu tarz şeyleri çok takan insanlar da var sonuçta.
Arkadaşınıza gelirsek de o sorun etmiyorsa siz niye sorun ediyorsunuz ki? Belki de ailesi çocuklarının isteklerine karşı son derece saygılı yaklaşan bir ailedir
Ayrıca alışveriş olayına gelirsek de bana arkadaşınız şaka yapmış gibi geldi fincan konusunda.Bence çok küçük şeylere çok fazla takılıyorsunuz. Bu şekilde hayat yürümez..
Hipetmetrop var galiba. İnce kenarlı mercek tavsiye ederim.Okuyamıyorum ne yazdığınizi gözlerimize yazık biraz küçültün lutfen
Sakin ol yahu kötü niyetle yazmadım telefondan aşağı kaydır kaydır senin yazılarını hızlıca geçmek zorunda kalıyorum her kelimede ekran kaydırmak zor oluyor malumHipetmetrop var galiba. İnce kenarlı mercek tavsiye ederim.
öyle desene o zamanSakin ol yahu kötü niyetle yazmadım telefondan aşağı kaydır kaydır senin yazılarını hızlıca geçmek zorunda kalıyorum her kelimede ekran kaydırmak zor oluyor malum
Çünkü maalesef ki geçen bir doğulunun konuşmasına denk geldim dedi şu. AÇILMIŞI KENDİME EŞ DİYE ALMAM.
teşekkür ederim gayet güzel yorum yaptığın için. Evet bunların hepsini bende düşünüyorum. Dediğin gibi hep iç içeler gelenleri gidenleri eksik olmuyor. Yani ben bana çok uyacağını düşünmüyorum.Eski Konularinizi bi kenara birakip cevap Vercem.
Ben Aslen Karadenizliyim, bizim oralara doğulu çok işci gelir.
1. Her insan ayni değil, kimi bakire ister, kimi boşanmiş insanida kabul eder.
2. Doğululara Gelin olmak zordur, Oturmaniza kalkmaniza, konuştuğunuza Çok dikkat etceksiniz. Her Konuya Atlamicaksiniz.!
3. Birbiyle Çok Sık görüşürler, iç iceler genelde.
4. Erkekleri Ailesine Anneye, Babaya Çok bağlidir, Asla saygisizlik etmezler etirmezler.
Karşi Cikmazlar.
5. Fincan Konusu Espiri, Bunu Çok samimi Olunca derler.
6. Giyim Tarzinizi Bilmiyorum, Lakin Onlarin Oraya Gittinizde, Kisa, Dekolte Giymeyi Unutcaksiniz Aile bişi Demesede, Cevre Ayiplar.
Asil siz düşünün ben Bunlari yapa bilcemmi?
Cidden Gelinlik yapmaya Hazirmiyim?
Eski Konularinizi bi kenara birakip cevap Vercem.
Ben Aslen Karadenizliyim, bizim oralara doğulu çok işci gelir.
1. Her insan ayni değil, kimi bakire ister, kimi boşanmiş insanida kabul eder.
2. Doğululara Gelin olmak zordur, Oturmaniza kalkmaniza, konuştuğunuza Çok dikkat etceksiniz. Her Konuya Atlamicaksiniz.!
3. Birbiyle Çok Sık görüşürler, iç iceler genelde.
4. Erkekleri Ailesine Anneye, Babaya Çok bağlidir, Asla saygisizlik etmezler etirmezler.
Karşi Cikmazlar.
5. Fincan Konusu Espiri, Bunu Çok samimi Olunca derler.
6. Giyim Tarzinizi Bilmiyorum, Lakin Onlarin Oraya Gittinizde, Kisa, Dekolte Giymeyi Unutcaksiniz Aile bişi Demesede, Cevre Ayiplar.
Asil siz düşünün ben Bunlari yapa bilcemmi?
Cidden Gelinlik yapmaya Hazirmiyim?