KAFA KARIŞIKLIĞI VE BELİRSİZLİK?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İroni diye bir şeyden haberiniz var mı?
Başıma Türkçe profesörü kesilirsinde şimdi 😃😃😎 Aaa hiç haberim yok öyle birşey var mıydı? Anlat bakim nasıl bir şeymiş, dur sana yardımcı olayım insanları aşağılamak ve küçük görmek için kullanılan kelimelerin arkasına ironi diye sığınmak mı? 🤔

Son düzenleme:
Doğulu bir insanım. Çok şükür. Bosanmis evlenmiş teyzem de var, yurtidisinda farklı kulturlerden evli kuzenlerimde. Bende ankara da yaşıyorum evliyim is guc kariyer sahibiyim. Sizin gibi haftada on kisiyle gorusmedigim için ailem liseden beri süren sevgilimin hep arkasında durdu. Dogulu bir insan olmama rağmen ne hikmetse geri kafalı degilim inanır mısınız insanı yardım kurumunda yönteciyim. Bunu da neden yazdım biliyor musunuz? Dogululular genelde ezilmiş halklardir kendilerine bir gidene on gelirler, sevgiye ihtiyacı olanı sevip sayar baş üstüne koyarlar. O kadar ki biz bunu baya iyi yapariz bakin ben is olarak yapiyorum. Ama sizin is olmaz. "Açılmış" olduğunuz için de değil, istikrarsiz sürekli peşinde koşan bır yapınız olduğu icin. Hayatımda bır erkek olsun diye ondan ona kostugunuz için. Dogulular bu kafayı sevmez, sevgiye sadakate bağlıdırlar. Bosanmis olmanızı değilde insanlara yaklasiminiza bakarlar herhangi birine doğulu diye nasil konustugunuza bakarlar. Yaradilani yaradandan ötürü seven ben bile sizin konulariniza baktıkça midem bulanıyor.
Hay ağzını öpeyim

Halk ekranı diye bir YouTube kanalı var severek takip ederim. Onların seçim öncesi röportaj serisi vardı birçok farklı şehire gidip soruyorlar.işte o videolardan Rize de olanı ve D. Bakır da olanı İzlemenizi tavsiye ederim. Sonra doğulu insanların kültür, bilgi ve cana yakınlığı konusunda daha iyi fikir sahibi olursunuz.

bu kadar kötü yorum yaptığınız için cidden kalbini çok merak ediyorum. Nasıl bir insanın kırarım üzerim düşüncei kafası ile gidiyorsun bravo
Yahu daha 1 ay olmadı, 2.kadın olmak bir ayrıcalıktır minvalinde yazılar yazıyordun. Evli sevgilinin eşiyle olan fotoları görünce, evli kadınlar da saçını bile taramıyor, kendine bakmıyorlar adamlar haklı bunları aldatmakta, 2.kadınlar çoook güzel diye diye geziyordun. Hata yaptım hatamdan döndüm falan diyorsun da ben ona da inanmıyorum. Adama ayrılık blöfü yaptın tutmadı, sana çook aşık olduğunu sandığın o adam o saçını bile taramayan karısını tercih etti ondan bitti ilişkiniz. Sen başka bir kadına bile isteye bu kötülükleri yap sonra eften püften bir yorum için kötü kalpli yaftası yapıştır başkasına. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Konuna gelecek olursam düşündüğüm tek şey şu; adamın verilmiş sadakası varsa senden biran önce paçayı kurtarır.

Yalnız hayatına kim girerse peşinden çok koşmuş çok uğraşmış oluyor. Bulunmaz hint kumaşı dedikleri sen olsan gerek bulan bırakmıyor 😂 Bence aile seni kabul etmemek için her türlü bahaneyi öne sürebilir kınamam, hak veririm.

Konu hiç inandirıcı değil ben inanmadım yinede yazayım Doğulusu Batılısı değil de insan mı ona bakmak lazım.Kusura bakmayın da ne bu erkek arkadaşsız sevgilisiz duramama durumu?Biraz yalnız kalıp kafa mı dinleseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X