• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın davranışları kafamı karıştırıyor

Hayır boşandıktan sonra ikinci ilişkim
Bizim ortak arkadaşlarımız onlarında eskiden çift olarak görüştüğü ortak arkadaşlarıymış ve onlarla beraber kızı için barışma organizasyonu yapmak istemiş sonradan vazgeçmiş olmamış
Bizim ilişkimiz başladıktan 5 ay sonra bunları buldum. Salak gibi bi de bunlardan sonra evlilik konusunu hep ben açar oldum
Lutfen evlenmeyin bu adamla. Ayrilamiyorsaniz, ben artik evlilik dusunmuyorum. Kismet bakalim falan diyip kestirip atin ve evlilik konusunu da acmayin bir daha hic.

Lutfen evlenmeyin bu adamla. Ayrilamiyorsaniz, ben artik evlilik dusunmuyorum. Kismet bakalim falan diyip kestirip atin ve evlilik konusunu da acmayin bir daha hic.
Soğudum zaten güvenim sarsıldı bu ilişki de bende artık evlilik istemiyorum ama şuan ayrılmaya gücüm yok sebebini anlayamıyorum kendime çok kızıyorum ayrılırsam başka biriyle mutlu olur ihtimalini düşünmek istemediğimden bırakıp gidemiyorum

Merhaba sevgili üyeler 🌸
Yıllardır forumu sadece uzaktan takip ediyordum. Daha önce konumu bilenler bilir 6 sene önce boşandım zor bir evlilikten çıktım şuan hayatımda bir senedir görüştüğüm biri var o da hemen hemen aynı yıllarda boşanmış 10 yaşında bir kızı var.
boşandıktan sonra kendi hayatına bakması onun içinde çok zor olmuş sonra hayatına bir sürü kişi almış evlilik hiç düşünmemiş. İlk başlarda ben çok etkilenmemiştim iyi biri olduğu olduğu için şans verdim sonra ilgisiyle bende onu çok sevdim ve evlilik düşünmeye başladım ilk başlarda hep kendi bahsederken sonra durum tersine döndü 6. Aydan sonra artık ben o konuşmadıkça evlilikten konuşan taraf oldum ve zamanla ilişki de kendimi güvende hissedemedim. Her konuşmaya çalışmamda bahaneleri vardı maddi sonra sağlık vs tartışmalarımız hep bu konu üzerinden oluyordu bana sürekli Ocak şubat gibi sana en iyi şekilde evlenme teklifi edeceğim borçlarımın büyük kısmı o zamana bitiyor san layık olsun istiyorum diyip beklentimi kendi yükseltti erkek arkadaşım mühendis kendi evi arabası var bende memurum evim düzenli maaşım var
Ocak ayında sonunda bana yemek esnasında teklif etti ne ayağa kalkma veya diz çökme ne sonrasında sarılma çiçek bir şey olmadan bende biraz alkollüydüm aylardırda beklediğim bir şey olduğu için kabul ettim ama içime sinmemişti ne teklif ne yüzük
Yüzük çok zarif uygun bir şeydi pırlanta değildi tekliftede herhangi bir özen istek hissedemeyince ben olmadık şeyler söyledim haklıyken tavrımla üslubumla haksız duruma düştüm
Sonra devam ettik ama iş inada bindi yeniden o evlilikten bahsetmeyen taraf ben eden taraf olarak buldum kendimi şimdi de kafası karışıkmış benim ona kendimi inandirmam ikna etmem gerekiyormuş
Arada çok şeyler yaşandı tabi bana sürekli aylarca evlilikle ilgili konuşmak istemiyorum senden önce asla düşünmüyordum diyip bi taraftan da sana layık olacak sıradan bir şey olsun istemiyorum acale etme bana bırak dedi durdu konuşturmadı hep sözlerimi bu cümlelerle kesti bende de sanırım ona karşı büyük bir beklenti tabi olmayınca da büyük bir hayal kırıklığı oldu
Beni her konuda manipüle ediyor çocuğu konusunda zaten aştık her haftasonu cumadan pazar akşamına kadar babada maddi konu da da çok cimri bir hesabı kendi öderse diğerini hep benden bekler evlilik konusunu konuşmaz ama yolda şu arabaya binmek istiyorum evlenince alırız dimi der eşya nikah konusuna girmiyorum bile onlara kendi karar verdi ilk başlarda o bu konularda konuşurken ama ben sevgi olsun huzurlu olalım yeter dedim tek istediğim beklentim güzel bir teklifti o da olmayınca kafam çok karıştı ayrılmak istiyorum zaman kaybı gibi geliyor artık ama yanlış karar vermekte istemiyorum 😔
Kendine bu kadar yüklenmeyi bırak her şey olacağına varır 😇 Senin ihtiyacın olan biraz sakinleşmek uzaklaşmak bakış açını genişlet özgüvenini topla ! Kendi bir mola ver ve negatif insanlardan uzak dur. Evlilik başlı başına zor eşimin teklifini bende beğenmedim ama sonrasında bir çok güzel anlar yaşadık sadece bir an takılsaydım diğer güzellikle kaybederdim ama bu benim hikayem. Sen de kendi hikayenin başrolüsün kararda senin hiçbir şeyi zaman kaybı olarak görme yaşanması gerekiyormuş yaşandı belki evlenip çok mutlu olacaksın belki ayrılır ayrılmaz ruh eşini bulacaksın ama bunu biz bilemeyiz 😉 Hayat senin karar senin.

Ay bir kere bosandim, simdi bosanirsam elalem ne der diyip daha da oturur.
Maalesef öyle, artık kadınların daha uyanık olmaları gerekiyor zira erkekler tam bir çakala dönüşmüşler, dişine göre maaşlı kadın bulup sömürme peşinde birçoğu ve etrafımda birçok örneklerini görüyorum...

Kendine bu kadar yüklenmeyi bırak her şey olacağına varır 😇 Senin ihtiyacın olan biraz sakinleşmek uzaklaşmak bakış açını genişlet özgüvenini topla ! Kendi bir mola ver ve negatif insanlardan uzak dur. Evlilik başlı başına zor eşimin teklifini bende beğenmedim ama sonrasında bir çok güzel anlar yaşadık sadece bir an takılsaydım diğer güzellikle kaybederdim ama bu benim hikayem. Sen de kendi hikayenin başrolüsün kararda senin hiçbir şeyi zaman kaybı olarak görme yaşanması gerekiyormuş yaşandı belki evlenip çok mutlu olacaksın belki ayrılır ayrılmaz ruh eşini bulacaksın ama bunu biz bilemeyiz 😉 Hayat senin karar senin.
Ne güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederim ❤🙏
Sanırım özgüvenim kalmadı son zamanlarda önce kendimi bulmam lazım o giden özgüveni kazanmam lazım

Back