Öperken suratına şap şap ter gelen adamı kimse istemez. Özensiz kişisel bakımı olmayanı kimse istemez. Bende beni seveni isteyeceğim demenin alemi yok. Zaten bunun çok isteyeni yok o yüzden sana tutulmuş bu kadar. Bulabiliyorsa sevgiye ısıtacak birilerini hemen bulsun bizde görelim.
Öpüşürken değil de ilişki sırasında kıl çok yoğun olduğu için göğsünde ve sırtında o şekilde terliyordu şıp şıp damladı bir kaç kez.. Her gün işinden dolayı duş alıyordu toz toprak olduğu için. İyi bir insan cimri değil sadıkta bu zamana kadar 10 defa evlenirdi. Bilirsiniz ki bir erkek isterse evlilik oluyor... Bana geçenlerde beni de soruyorlar düğüne falan gittiğimde kim bu kim bu diye duyuyorum görüyorum demişti. Hiç sesimi çıkarmadım bende. Kim soruyorsa artık.
Aslında 2 sene uzatmazdım. Ama kendimi bazen çok yetersiz hissettim. İyi bir işim yok iyiyi geçtim bir işim yok en son işimden 5-6 ay önce çıkarıldım. 32 yaşıma gireceğim 5 ay sonra. Ne evlilik ne iş hiçbir şeyde yüzüm gülmedi..
2.üniversiteye yazıldım. Zor bir bölüm ben sözelciyim o bölüm biraz sayısal.. Yıllar sonra iş buldum dedim girdim hemen hemen 2 sene önce. Onda da çalıştırdılar ve maaşımı vermediler 15 gün çalıştım şüphelenip çıktım. 15 20 kişi mağdur oldu benim bildiğim dahası da var. Zaten üniversiteye 22 yaşımda gitmiştim 26 da mezun oldum o zamanda da pandemi vurdu iş bulamadım yıllarca.
Geçen sene buldum dedim. birinde 3 hafta çalıştım çıkardılar hatta birden çıkardılar işi öğreteceğiz şu gün yapacağız sigortanı dediler o gün çok yağmur yağdığı için bir de çalıştığım yer baya uzaktı sağlık raporu almam gerekiyordu. P.tesi halledersin dediler. İşten çıktım 1 2 saat sonra işime son verdiklerini söylediler. Kalakaldım öyle..
Sonra başka bir iş buldum 5 ay çalıştım. Tutucu bir yerdi. Oradaki bir kadın yüzünden dolduruşa geldi herkes saçma sebepten sanki ben çalışmıyormuşum gibi elime ihtarname verdiler bende imzaladım çıktım. Ki oranın sahibiyle aynı yaşlardaydık. Bana asılıyor gibi hissettim. İltifat falan ediyordu ünide konuştuğum kıza benziyorsun demeler sonra tırnağımı ellemişti. Ben kalıcı oje yaptırıyorum sürekli tırnaklarımda hafif uzun bir gün aa kendi tırnağın mı diye elime dokundu rahatsız oldum evliydi bir de adam. Belki de yüz vermedim diye de oldu.
Şimdi de aylardır iş bulamadım... İş görüşmelerine gittim iyi de geçti ama aramadılar daha sonra. Annemde hep başıma kaktı kakıyorda.. '' ne evlenebildin ne de güzel bir işin var '' diye.. Deminde aynı şey oldu ya onu soruyor aradı mı mesaj attı mı bir da diye ya da laf sokuyor bir şeyleri başaramadın diye..
Annemin ikinci evliliği şuan. İşte eşinin 2 kızı var küçük kızı daha yeni evlendi benden 4 yaş küçük. Mücadele ediyormuş. Bak babasıyla iş yapıyor diyor. Sen hiçbir şey başaramadın diyor. Senden kaç yaş küçük kız diyor. Artık o kadar bunaldım ki anlatamam. İşe yaramaz boş bir insan gibi hissediyorum. İçimde artık geleceğe dair umudumda tükeniyor.
Benim dediğiniz gibi bu kadar melankolik olmam böyle hissettirmem bunlardan belki de daha bir sürü şey. Psikolojim alt üst oldu. Arkadaşlarımın yanında gülüyorum eğleniyorum. Ama yalnız kalınca bir de bana sorun.
Strese girmekte istemiyorum. Menopoza da girmek istemiyorum bunu da söylemişti annem. Yok yaşın gheçiyor ben erken girdim sende girme stres yapma yaşın geçmeden evlen çocukların olsun diye diye... Gerçekten hiç iyi değilim artık.