Tabiki beklerim her zaman sizsiz olur mu aşk olsun şubat mart nisan yaparızAy seni yirimm
Mart annelerine geçmem sanırım ama kuracağın gruba kesin damlarım
İnşallah@elektroforez e yazmıstım canım ama senin mesajına yanıt vermişim yanlışlıkla evrenin bi mesajı olabilir sana
Aiiyyy evet evet eveeetKızlar sakınde kalın hiç merak etmeyin bu ay pozitif olursam eğer 1 mart tahmini doğum tarihi oluyor yani şubat mart anneleri diye acarım kendi topiğimizi istediğimiz gibi takılırız
Görmedim canım ben sanırım kurulmamış ama yakındırmart anneleri kurulmadı heralde daha
her ay topik topik geziyorum, kurulursa ilk sıralarda yerimi alayımGörmedim canım ben sanırım kurulmamış ama yakındır
Valla canım normalde cumartesi 14. Gün şuan tek dayanabilir sebebim İzmir'den annem geldi tüm testleri ortadan kaldırdımsdaak canımcıımm kaçıncı gündesin? ne zaman test yapacaksın? belirtilerin ne durumda? Yağsın sorularrrrr
Ay belirtiler çok barizValla canım normalde cumartesi 14. Gün şuan tek dayanabilir sebebim İzmir'den annem geldi tüm testleri ortadan kaldırdımara ara giren dayanılmaz kasık kranplarım var göğüs uçlarım dokunulmuyor ateşim 36,5 altına inmiyor normalde 35.8 falan olur akıntım var halsizlik ve yorgunluk var ve kabızlık tüm bunlara ve iğne lere rağmen ki ben bunları ilk kez yasıyorum olmaz ise zaten doktorum tüp bebek dedi pazartesi sabahtan test yaparım çift çizgi görürsem hemen doktora giderim hCG bakmaya aksamına da eşime süpriz yaparım diye düsündüm normalde kafamda hep süprizler olur ama bu sefer hiç birşey planlayamadım
Valla canım normalde cumartesi 14. Gün şuan tek dayanabilir sebebim İzmir'den annem geldi tüm testleri ortadan kaldırdımara ara giren dayanılmaz kasık kranplarım var göğüs uçlarım dokunulmuyor ateşim 36,5 altına inmiyor normalde 35.8 falan olur akıntım var halsizlik ve yorgunluk var ve kabızlık tüm bunlara ve iğne lere rağmen ki ben bunları ilk kez yasıyorum olmaz ise zaten doktorum tüp bebek dedi pazartesi sabahtan test yaparım çift çizgi görürsem hemen doktora giderim hCG bakmaya aksamına da eşime süpriz yaparım diye düsündüm normalde kafamda hep süprizler olur ama bu sefer hiç birşey planlayamadım
Ay evet dalgalanma olmuş bakalım benim nasıl olacak akşam üstü yine yaptım koyu çıkmıştı.Ayyy var yaa boşuna hissetmiyoruz bizAynı benimde böyle çıkıyordu öğrenmeden bir gün önce canım bak yine foto ekleyeceğim, yavaş yavaş artmadı ama dalgalandı bi ara düşüp tekrar yükseldi gibi olmuştu, 4 ünde hcg pozitif çıkmıştı.
erken gebelik testi numark’ın da denemiştim ama yine aynı koyulukta çıkmıştı strip testleistersen deneyebilirsin başka o malum marka dışında almadım hiç
Çok iyi yapmışsın canım biraz gez toz moral depolaYaaa çok sevindim kuzum giremedim ben siteye biraz kafa dağıtmak istedim.Rabbim daim etsin canimmm.bizlerede dua edin.
Ay hadi inşallahTabiki beklerim her zaman sizsiz olur mu aşk olsun şubat mart nisan yaparız
Ay bu testler insanın aklıyla oynarKızlar sabahtan beri yaptığım yumurtlama testlerimbıktınız benden biliyorum hahahssh ama böyle çıkmasına rağmen hamilelik olmayabilir mi bana bişey söyleyinnn. En sondakini şimdi yaptım
İnşallah inşallah off nefesim daralıyor korkuyorumAy belirtiler çok barizpazartesi 16.gün olacak, çok daha net çıkar çizgin hem hadi inşallah güzel haberi alalım güzel haberi alınca sürprizi planlarsın, akıştayızzzz
Bat a 7 var hahahahhw 7 gün daha burdayımAy bu testler insanın aklıyla oynar
İnşallah hayırlı haberlere bata kaç gün var bir pozitiiiif haberi ver bizlereee hadiiii
Valla bayram olmasa coktaaaan yapmıstım ama bayram tatiliBen var ya coktan yapmıştım tüm bu belirtilerebenim yarin 9. Günüm erken gebelik testi alıp 10. Günümde test yapacagim çünkü adetime artık 4 gün kalıyor.negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrar yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?