- 19 Nisan 2024
- 1.425
- 1.598
- 48
Var var netleşince hepsini tabloda güncelleyecegimKuzum 2 gundur disaridayim gezmeye verdim kendimi.arkadaslarla filan buluştuk.yogunluktan bakamadım çok.hala disaridayim.hamis haberi varmı yeni bakamadım
Ahhh Rabbim kolay eylesin yolunuzuVar var netleşince hepsini tabloda güncelleyecegim
Kuzum ben hamiş değilimTebrik ederim sağlıkla kucagınıza alın
Yazmış şimdi uygun girilebilir diye kuzum teşekkür ederimEvet havuz zararlı olur ama denize izin veriyorlar canım
Ne demek canım bu günler için varızYazmış şimdi uygun girilebilir diye kuzum teşekkür ederim
Ayyy var yaa boşuna hissetmiyoruz bizRegl ye 7 gün var yumurtlama testinin böyle çıkması normal mi sanki senin yavaş yavaş artmıştı diye hatırlıyorum canım yanlış mı hatırlıyorum.bir de erken gebelik testi önerebilir misin bana o malum test haricinde
Evet grup hiç aktif değil yaŞubat annelerine bir selam verip çıktım da yok ben mart annelerine geçerimorda ki cağnım arkadaşlarım sizde marta gelin
Güneş önerilmiyor kuzum. durma artıkGüneşte durdum mayo üzerimde kurusun diye
Güneş önerilmiyor kuzum. durma artık
Hayırlısı olsun canım baya baya varOvulasyon sonrasi 10. Gun. Ben umutlanmaya basladim gibi artikEki Görüntüle 3442082
Evet yaa Ocak annelerine bakıyorum o yüzden,Evet grup hiç aktif değil ya
Çok teşekkür ederimRegl tamamen bittikyen sonra ovu testlerine başlayabilirsin canım ilk geldiği gün sat tarıhındır
E elektroforez e yazmıstım canım ama senin mesajına yanıt vermişim yanlışlıkla evrenin bi mesajı olabilir sanaKuzum ben hamiş değilim
Çatlatma mı vurdunuz sadece onun üzerinden mi 15. GünKızlar iğne olali 15nci günüm hala adet olmadım ama evde testlerim negatif çıkıyor geç döllenme oalbilir mj
Öyle olcak gibi duruyorEvet yaa Ocak annelerine bakıyorum o yüzden,halolita dediğin gibi Mart annelerine geçeriz biz de sizlerle birlikte
Kızlar sakınde kalın hiç merak etmeyin bu ay pozitif olursam eğer 1 mart tahmini doğum tarihi oluyor yani şubat mart anneleri diye acarım kendi topiğimizi istediğimiz gibi takılırızEvet yaa Ocak annelerine bakıyorum o yüzden,halolita dediğin gibi Mart annelerine geçeriz biz de sizlerle birlikte
mart anneleri kurulmadı heralde dahaEvet yaa Ocak annelerine bakıyorum o yüzden,halolita dediğin gibi Mart annelerine geçeriz biz de sizlerle birlikte
Ay seni yirimmKızlar sakınde kalın hiç merak etmeyin bu ay pozitif olursam eğer 1 mart tahmini doğum tarihi oluyor yani şubat mart anneleri diye acarım kendi topiğimizi istediğimiz gibi takılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?