- 9 Aralık 2012
- 3.666
- 8.255
- 358
- 30
Umutlan tabi kiii en son attığında da belliydi zaten canım sağlıkla gelsin kuzucukkOvulasyon sonrasi 10. Gun. Ben umutlanmaya basladim gibi artikEki Görüntüle 3442082
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlan tabi kiii en son attığında da belliydi zaten canım sağlıkla gelsin kuzucukkOvulasyon sonrasi 10. Gun. Ben umutlanmaya basladim gibi artikEki Görüntüle 3442082
Ay hepimize uğurlu gelsin inşallahIkisi de ilk uc dakika icinde cikti. Cok sagol resmen burasi ugurlu geldi bana
Vallahi öyle bizimkileri ancak ultrason paklıcak gibi duruyorEvet evet napcan işte o kadar test yapıyoruz ki adam evin içinde çift çizgi görse inanmaz döner gider shsh
Kesinlikle aman olsun da o paklasın nolcakVallahi öyle bizimkileri ancak ultrason paklıcak gibi duruyor
Evet evet inşallah canımKesinlikle aman olsun da o paklasın nolcak
Benimki de ayni, biraz daha kirmizilassin tekrar konusalim diyordu uc gundur djdjdjdj. Bugun gorunce galiba geliyor diyip streslenmeye basladiVallahi öyle bizimkileri ancak ultrason paklıcak gibi duruyor
Hiç belli olmaz canım belki de tekrar gebe kalmış olabilirsinnBenim de 1 gündür aşırı uykum var böyle erkenden olur mu diye düşünüyorum sonra aklıma kızım geliyor 9 gün kala pozitif gördüğüm ki yumurtlama gününden de eminim tesadüfen ilişkiden sonra ertesi sabah yumurtladığımı fark etmiştim kızıma da tek ilişkiyle hamile kalmıştım ve uykudan gözlerimi açamıyordum test yaptığım gün sabah akşam şimdi de yine öyleyim bugün 5.gün bitecek yorgunluktan mı acaba yerleşiyor mu anlamadım inanılmaz kötü içim uyuyor yaaaaa
Shshhshshs ay çok güldümmmBenimki de ayni, biraz daha kirmizilassin tekrar konusalim diyordu uc gundur djdjdjdj. Bugun gorunce galiba geliyor diyip streslenmeye basladi
Evet havuz zararlı olur ama denize izin veriyorlar canımBilemedim özellikle havuz istemedim ama denizde problem olur mu korktum doktora yazdım ama tatildeler muhtemelen
Umut edilcek bir şey kalmamış artık canım basbaya geliyoOvulasyon sonrasi 10. Gun. Ben umutlanmaya basladim gibi artikEki Görüntüle 3442082
Kuzum 2 gundur disaridayim gezmeye verdim kendimi.arkadaslarla filan buluştuk.yogunluktan bakamadım çok.hala disaridayim.hamis haberi varmı yeni bakamadımCemile hatun neden girmiyorsunn burayaa canm
Mucizeler olur mu dersinHiç belli olmaz canım belki de tekrar gebe kalmış olabilirsinn
İnşallah canım ben inanıyorumMucizeler olur mu dersin
Canimmm gözün aydın sağlıkla gelsin insallahhhhKızlara günaydın test yaptımm bugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. @duskapani Freshmommy @mysterious7 E elektroforez @cookiep Candy7777 @Pamlok @ecutos @beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
Teşekkür ederim canımm daha net bişey yok ama beklemedeyim bakalımCanimmm gözün aydın sağlıkla gelsin insallahhhh
Yaaa çok sevindim kuzum giremedim ben siteye biraz kafa dağıtmak istedim.Rabbim daim etsin canimmm.bizlerede dua edin.Teşekkür ederim canımm daha net bişey yok ama beklemedeyim bakalım
Tebrik ederim sağlıkla kucagınıza alınAy hepimize uğurlu gelsin inşallah
Regl tamamen bittikyen sonra ovu testlerine başlayabilirsin canım ilk geldiği gün sat tarıhındırHerkese merhaba
Size bir şey danışmak istiyorum
Bugün 19 Haziran Bat
Dün akşamba başlayan pembe renkte ancak peçeteye gelen, bugün de o şekilde devam eden bir regl başlangıcım var.
Ped kullanmaya bile ihtiyaç duymuyorum şuan yani.
2 aydır deniyoruz
Son 2 reglim de bu şekilde. Daha önce böyle olmadı regl olma sinyalleri gelir bir kaç saat içinde başlardı.
Kafamı karıştıran şey de şu ben regl başlangıç tarihimi ne yapacağım?
Tam olarak kanamanın geldiği gün mü? Bugün mü mesela.
Bat bugün olunca yumurtlamayı da doğru bulmuşum tam 14 gün önce. Ama kısmet olmadı.
İlk defa ben de ovulasyon sopariş ettim.
Onu da ne zaman kullanmaya başlayacağım işte bunu da sanırım regl başlangıcını bilmem gerek
Yani Help s.o.s