Ya bence bu bi işaretKızlar sabahtan beri yaptığım yumurtlama testlerimbıktınız benden biliyorum hahahssh ama böyle çıkmasına rağmen hamilelik olmayabilir mi bana bişey söyleyinnn. En sondakini şimdi yaptım
Ay bende aynıydım karnımın altı ağrıyor, kasıklarda ağrı vardı, göğüsümdeki damarlar çekiliyordu sanki, bir kaç gündür kaburgam çok ağrıyor hastaneye gittim o da bebek düşündüğümüzden ilk önce kan vermemiz gerektiğini söyledi müdahale etmek için. 11 haziranda pik görmüştüm bugün 8. Gün şimdi sonuç çıkmış değer koca bir sıfır (0)Valla canım normalde cumartesi 14. Gün şuan tek dayanabilir sebebim İzmir'den annem geldi tüm testleri ortadan kaldırdımara ara giren dayanılmaz kasık kranplarım var göğüs uçlarım dokunulmuyor ateşim 36,5 altına inmiyor normalde 35.8 falan olur akıntım var halsizlik ve yorgunluk var ve kabızlık tüm bunlara ve iğne lere rağmen ki ben bunları ilk kez yasıyorum olmaz ise zaten doktorum tüp bebek dedi pazartesi sabahtan test yaparım çift çizgi görürsem hemen doktora giderim hCG bakmaya aksamına da eşime süpriz yaparım diye düsündüm normalde kafamda hep süprizler olur ama bu sefer hiç birşey planlayamadım
Sanırım yarın şu malum testten alacağım erken gebelik olanınıYa bence bu bi işaretinşallah gebelik testini de böyle görelim
Canım ya üzüldüm ama bir daha ki aya olur vazgeçmek yok ne zaman ne olacağını bilemeyizAy bende aynıydım karnımın altı ağrıyor, kasıklarda ağrı vardı, göğüsümdeki damarlar çekiliyordu sanki, bir kaç gündür kaburgam çok ağrıyor hastaneye gittim o da bebek düşündüğümüzden ilk önce kan vermemiz gerektiğini söyledi müdahale etmek için. 11 haziranda pik görmüştüm bugün 8. Gün şimdi sonuç çıkmış değer koca bir sıfır (0)Yani minik bir oynama olsaydı en azından umudum olurdu ama neyse böyle olmasıda bir yandan iyi oldu en azından ümidimi kestim. İnşallah sizde vardır kızlar dualarım sizinle beezuus duskapani halolita Pamlok Freshmommy ve ismini yazamadığım diğer kızlar umarım güzel haberlerinizi alırız
Vazgeçmedim ama en azından kafamı artık bu kadar bu düşünceyle meşgul etmemeye çalışacağım işime falan odaklanırım artıkCanım ya üzüldüm ama bir daha ki aya olur vazgeçmek yok ne zaman ne olacağını bilemeyiz
Valla benim kullandıgım iğnelerden sonra 3 tane yumurtam vardı çatlatma da vurduk sonra bakalım nasipAy bende aynıydım karnımın altı ağrıyor, kasıklarda ağrı vardı, göğüsümdeki damarlar çekiliyordu sanki, bir kaç gündür kaburgam çok ağrıyor hastaneye gittim o da bebek düşündüğümüzden ilk önce kan vermemiz gerektiğini söyledi müdahale etmek için. 11 haziranda pik görmüştüm bugün 8. Gün şimdi sonuç çıkmış değer koca bir sıfır (0)Yani minik bir oynama olsaydı en azından umudum olurdu ama neyse böyle olmasıda bir yandan iyi oldu en azından ümidimi kestim. İnşallah sizde vardır kızlar dualarım sizinle beezuus duskapani halolita Pamlok Freshmommy ve ismini yazamadığım diğer kızlar umarım güzel haberlerinizi alırız
Nasip ne zamansa o zaman gelecektir inancını kaybetmeAy bende aynıydım karnımın altı ağrıyor, kasıklarda ağrı vardı, göğüsümdeki damarlar çekiliyordu sanki, bir kaç gündür kaburgam çok ağrıyor hastaneye gittim o da bebek düşündüğümüzden ilk önce kan vermemiz gerektiğini söyledi müdahale etmek için. 11 haziranda pik görmüştüm bugün 8. Gün şimdi sonuç çıkmış değer koca bir sıfır (0)Yani minik bir oynama olsaydı en azından umudum olurdu ama neyse böyle olmasıda bir yandan iyi oldu en azından ümidimi kestim. İnşallah sizde vardır kızlar dualarım sizinle beezuus duskapani halolita Pamlok Freshmommy ve ismini yazamadığım diğer kızlar umarım güzel haberlerinizi alırız
İnşallah tutar da güzel haberlerini alırızValla benim kullandıgım iğnelerden sonra 3 tane yumurtam vardı çatlatma da vurduk sonra bakalım nasip
Ay bende aynıydım karnımın altı ağrıyor, kasıklarda ağrı vardı, göğüsümdeki damarlar çekiliyordu sanki, bir kaç gündür kaburgam çok ağrıyor hastaneye gittim o da bebek düşündüğümüzden ilk önce kan vermemiz gerektiğini söyledi müdahale etmek için. 11 haziranda pik görmüştüm bugün 8. Gün şimdi sonuç çıkmış değer koca bir sıfır (0)Yani minik bir oynama olsaydı en azından umudum olurdu ama neyse böyle olmasıda bir yandan iyi oldu en azından ümidimi kestim. İnşallah sizde vardır kızlar dualarım sizinle beezuus duskapani halolita Pamlok Freshmommy ve ismini yazamadığım diğer kızlar umarım güzel haberlerinizi alırız
Ay desene aynıyız, inşallah diğer ay tutturacağızCanımm bizde yarın eşimle 2 günlük bir tatil planladık spontane oldu biraz, orada rahat rahat yiyip içmek istediğim için kasıklarım ve belim de bugün çok çok ağrıyınca bende gidip HCG yaptırdım bata 2 kala 0.1 çıktı2 gün sonra regl olurum muhtemelen neyse zaten temmuza çok tatil planı vardı hamile olsaydım çoğu yatabilirdi diyip avunuyorum diğer kızlarım size güveniyorum bu ay bu topik çok uğurluydu
İnancım var elbet o yüzden artık takmamaya çalışacağım bakalımNasip ne zamansa o zaman gelecektir inancını kaybetme
Ay böylesi daha iyiKızlar bende bu ay hiç olmuş yada olacakmış gibi hissetmiyor garip bi rahatlığım var anlamış değilim
Numark’ı eczaneden almıştım canım ama sen bak yine o kadar para verdik clear’a son bir kez daha almak istiyorsan al gitsinAy evet dalgalanma olmuş bakalım benim nasıl olacak akşam üstü yine yaptım koyu çıkmıştı.o dediğin marka burda yok sanırım yine o malum markaya kalıcam en sonunda biraz daha geçsin de takip etmeye devam edeyim o zaman
genelde pcoslarda sürekli böyle çıkıyor bildiğim kadarıyla canım diğer türlü 2. Yumurtlama ya da bence var gibiiiKızlar sabahtan beri yaptığım yumurtlama testlerimbıktınız benden biliyorum hahahssh ama böyle çıkmasına rağmen hamilelik olmayabilir mi bana bişey söyleyinnn. En sondakini şimdi yaptım
Bence ummadığın anda gelecek gör bakVazgeçmedim ama en azından kafamı artık bu kadar bu düşünceyle meşgul etmemeye çalışacağım işime falan odaklanırım artık
Canımmm verdiğim tüyoyu untma yumurtlama günü ve ertesi günü sabah 5, 6 spermin em kalıtelı oldugu saatlermiiş uyanın erkenden,Canımm bizde yarın eşimle 2 günlük bir tatil planladık spontane oldu biraz, orada rahat rahat yiyip içmek istediğim için kasıklarım ve belim de bugün çok çok ağrıyınca bende gidip HCG yaptırdım bata 2 kala 0.1 çıktı2 gün sonra regl olurum muhtemelen neyse zaten temmuza çok tatil planı vardı hamile olsaydım çoğu yatabilirdi diyip avunuyorum diğer kızlarım size güveniyorum bu ay bu topik çok uğurluydu
Offf yani bu spermler akıllı mı ben anlamadım kiCanımmm verdiğim tüyoyu untma yumurtlama günü ve ertesi günü sabah 5, 6 spermin em kalıtelı oldugu saatlermiiş uyanın erkenden,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?