HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ben de aranıza katıldım bebek istiyorum hayırlısıyla..her ay acaba hamilemiyim demekten ve yanılmaktan:2: yoruldum umarım bu ay olacak hayırlısıyla

Yok canım neden zor olsun bende yalnızım benim danışacak annem bile yok...Anlıyorum seni...Merak etme bu günlerde geçer...

Hoşgeldin cnm...Yumurtlama dönemini kendinde hesaplayabilirsin...Adet döngünden 14 ü çıkar sonuçtaki sayıyı adet gününden itibaren saymaya başla...

ÖRNEK:::Mesela ben 13 mayısta adet oldum 32 günde bir adet oluyorum 32-14=18 demekki 18 gün saymam gerekiyor 13 mayıs 1.gün olduğuna göre 18.gün 30 mayısa denk geliyor ben 30 unda yumurtlamışımm o haftayı iyi değerlendirin....

merhabaa arkkadaşlar benide aranıza kabul edermisinizz herkese hayırlı kandillerr bu gece hepinze bebiş için dua edicemm.ALLAH HERKESE HAYIRLI BEİŞLER NASİP ETSİNN

AMİNNNNN....Canım hoşgeldin aramıza...Bat ını söylermisin ekleyeyim listeyeee

ben de aranıza katıldım bebek istiyorum hayırlısıyla..her ay acaba hamilemiyim demekten ve yanılmaktan:2: yoruldum umarım bu ay olacak hayırlısıyla

Hoşgeldin canım aramıza...Dua ve sabırla olacak bebişler merak etme sen...Bat ını söylermisin listeye ekleyeyim...

Arkadaşlar günaydın...Hepimizin regaib kandili mübarek olsun bol bol dua edelim sizleri seviyorummm

günaydın cnmmm nasılsın? dün neler kaynatmışınız onları okuodum.. ben bu sabah test yaptım negatif moralim bozuldu ama daha erken belki vardır umudumu kaybetmek istemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…