• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Dün annemin mezarını ziyarete gittim her akşam olduğu gibi....

Eşimden beni bebek mezarlığına götürmesini istedim gördüğüm manzarayı bi görseydiniz kızlar oturup hep beraber ağlardıkk...Daha 1 günlük 1 aylık 1 yaşında bebişlerimizin mezarları 2 mermer yetiyor o mezarlığı yaptırmaya o kadar küçüklerki...Ya üzerlerindeki yazılar minik yavrum...kızım...Oğlum...Tüp bebeğim...Uçan meleğimiz vs vs neler yazdırmışlar o mezar başlarına içim eridi kızlar rabbim bu günlerimizi aratmasın....:43::43::43:

Eşimden beni bebek mezarlığına götürmesini istedim gördüğüm manzarayı bi görseydiniz kızlar oturup hep beraber ağlardıkk...Daha 1 günlük 1 aylık 1 yaşında bebişlerimizin mezarları 2 mermer yetiyor o mezarlığı yaptırmaya o kadar küçüklerki...Ya üzerlerindeki yazılar minik yavrum...kızım...Oğlum...Tüp bebeğim...Uçan meleğimiz vs vs neler yazdırmışlar o mezar başlarına içim eridi kızlar rabbim bu günlerimizi aratmasın....:43::43::43:

sabah sabah iyice çöktüm vallahi :26: kötü şeylerden bahsetmeyelim ben çok üzülüyorum:43:

Hoşgeldin cnm...Yumurtlama dönemini kendinde hesaplayabilirsin...Adet döngünden 14 ü çıkar sonuçtaki sayıyı adet gününden itibaren saymaya başla...

ÖRNEK:::Mesela ben 13 mayısta adet oldum 32 günde bir adet oluyorum 32-14=18 demekki 18 gün saymam gerekiyor 13 mayıs 1.gün olduğuna göre 18.gün 30 mayısa denk geliyor ben 30 unda yumurtlamışımm o haftayı iyi değerlendirin....:34::34::34:

adet döngümü nasıl bulucam mesela bazen 3 gün önce geliyo bazen 3 gün sonra onu nasıl hesaplıyosunuz kızlar..

aman diyim kızlar rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin işallah

sabah sabah iyice çöktüm vallahi :26: kötü şeylerden bahsetmeyelim ben çok üzülüyorum:43:

Canım çökmen için anlatmıyorum yanlış anlama hepimizin ders alması şeyler bunlarrr bugün bana yarın sana hayatı ciddiye alalım diye söylüyorum üzme kendini hayatımmm:34:

adet döngümü nasıl bulucam mesela bazen 3 gün önce geliyo bazen 3 gün sonra onu nasıl hesaplıyosunuz kızlar..

Düzensiz ise canım yaklaşık günleri bulcan diyelim 5 ine denk geliyosa yumurtlaman 3 ünden başla ilişkiye bir hafta devam et meselaaa:34:

narin_ala berceste_ sea_moon_love ata35 kaos302

Kızlar sadece okumayın yazın bişeylerrrrrrr:32:

satrolojiyi takip ediyormusunuz kızlar bugün güneş tutulması var ya insanları bayağı bir etkileyecek diyor:82: acaba bizde bugün tutulmadan etkilenmeyelim:27::52::52:

satrolojiyi takip ediyormusunuz kızlar bugün güneş tutulması var ya insanları bayağı bir etkileyecek diyor:82: acaba bizde bugün tutulmadan etkilenmeyelim:27::52::52:

yahu ben tutulmadan değil tutunmadan etkilenmek istiyorumm.. tutunsun bebiş :P valla ben pek inanmam öyle şeylere burçlarada inanmam mesela

mynet hiç öyle demiyor ben çok seviyorum mynetin astroloji yazılarını:68::17::17:

Back