arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı
slm kıslaarrr,
hemşehrilerimi burada görmek ne güzel! ben de bursalıyım ama bursada değilim. edremitte oturuyorum :) teftişle geçen yoğun bir günün ardından internette ilk girdiğim yer burası oldu. belki müjdeli haberler alırım diye
burdayım ben ama akşamları kimse olmuyo yaaa
Eeeeee herkes kocişiyle ilgileniyoki güzel haberler gelsinnn
Benim yumurtlama günlerim bitti kocişe by byy
İşim bitti nasıl olsaaa
bizde koçisle ayrı yerlerdeyiz o dönemde bir araya geliyoruz ondan akşamları rahatım yumurtlama zamnımada var daha takipteyiz
Ayrı yerde derken canımmm???Ev içindemi??
sıkma canını arkadaşım keçiboynuzu kürünü uygula eşini sabah akşam aç karnına etkisi oluyormuş
sizlerede hayırlı kandiller arkadaşlar. Sanırım bende geçen ay hamile kaldım :)) Ama ebbeiş henüz gözükmüyor. Ovulasyon hesaplama bence doğru çıkıyor (düzenli adette)
:))) Ultrasonda bebek henüz gözükmüyor doktor cumartesi tekrar gel dedi. Kan testinde çıktı :)))
inş.herşey gönlünce olur sorunsuz hamilelik geçirirsin cnmevet ilk çok heyecanlıyımsabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?