HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

günaydın cnmmm nasılsın? dün neler kaynatmışınız onları okuodum.. ben bu sabah test yaptım negatif moralim bozuldu ama daha erken belki vardır umudumu kaybetmek istemiom

bencede daha erken bugün müberek bir gün birbirimize dua edlim

üzülme canım benim bir çok kişinin başına geliyor bu durum fakat tedaviyle çok güzel evlatlara sahip oluyorlar.ben inanıyorum ki sende en kısa sürede bebişine kavuşçaksın.

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. bol bol dua edelim bu gece birbirmize topic bebiş haberleriyle dolsun.bat ı geçen arkadaşlar haber bekliyoruz sizden ama iyi haberler inşallah.

sizlerede hayırlı kandiller arkadaşlar. Sanırım bende geçen ay hamile kaldım :)) Ama ebbeiş henüz gözükmüyor. Ovulasyon hesaplama bence doğru çıkıyor (düzenli adette)

hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim darısı bizee olsun inşallah.

Kızlar internet koptu biraz önce kusura bakma kaos um cevap veremedim sana

günaydınn kızlarr.hepimizin kandili mubarek olsun.rabbim b u kutsal gecede bütün dualarımızı kabul eder işallah

bu arada listeden hiç haber yok yahu acaba akşam haber gelirmiki umutdeniz??????????

Valla sadece bi kötü haberimiz var bfatos gördü kırmızılarıKötü demeyelimde hayırlısı böyleymiş onun ve eşi için...

evet onu biliyorum bende bu ay hamile olamıyacam dr korunmamızı söyledi neyse sağlık olsun ankaraya gidip birde orda muayene olcam canım herzaman umutlu olmalıyız dimi

evet onu biliyorum bende bu ay hamile olamıyacam dr korunmamızı söyledi neyse sağlık olsun ankaraya gidip birde orda muayene olcam canım herzaman umutlu olmalıyız dimi

Ahh canım ahhh keşke her zaman mutlu olabilsek ama bu seferde mutluluğun kıymetini bilemeyiz rabbim dengeliyor işteSabır ve dua ile elbet olacak merak etmeee

bende derse girip çıkıorum herzaman yazamıorum... moralini bozma arkadaşımm yaa allah herşeyin zamanını bilio olucak bi gün üzülme

100. sayfayı gördükk bi mutlu haber görmedik hadi yahuu kk kızları çalışmadınızmı bu ay ne olduu..

Ahh canım ahhh keşke her zaman mutlu olabilsek ama bu seferde mutluluğun kıymetini bilemeyiz rabbim dengeliyor işteSabır ve dua ile elbet olacak merak etmeee

iki gündür hiç iyi değildim şimdi daha iyiyim doğru zamanı bekliyorum ben inşallah bakalım

Kızlar sizlerle bir iki olayı paylaşmak istiyorum dilerim ne demek istediğimi anlatablirim ve anlayabilirsiniz...

Bizim bi tanıdık ablası hamileymiş bizler gibi oda çok istiyormuş yavruşunu kucağına almayı doğum günü geliyo çatıyo doğuma gidiyolar bebek ölü doğuyoKadın ağlıyo yakarışlar vs...
Erkekler bebeği gömmeye gidiyolar kayınbiraderi baba adayına diyorki bak sakın eşine söyleme ama bebek sakatmış bir ayağı yokmuş ve ölü doğduu

Düşünsenize o kadın Allahın sevdiği kuluymuşki rabbim ona sakat bir bebekle imtihan etmemiş...Biz ne diyoruz aman olsun aman olsun...Ya yavruşumuz sakat olsa bize mahkum yaşasa ömür boyu bu bizim isteklerimizden daha mı önemlii her zaman Allaha bırakalım yalvarıyorum kızlar sizee

kesinlikle katılıyorum sana yaaa Allahım hepimiz için en hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…