günaydın cnmmm nasılsın? dün neler kaynatmışınız onları okuodum.. ben bu sabah test yaptım negatif moralim bozuldu ama daha erken belki vardır umudumu kaybetmek istemiom
arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı
sizlerede hayırlı kandiller arkadaşlar. Sanırım bende geçen ay hamile kaldım :)) Ama ebbeiş henüz gözükmüyor. Ovulasyon hesaplama bence doğru çıkıyor (düzenli adette)
kızlar niye konuşmuyorsunuz hiç
bu arada listeden hiç haber yok yahu acaba akşam haber gelirmiki umutdeniz??????????
Valla sadece bi kötü haberimiz var bfatos gördü kırmızılarıKötü demeyelimde hayırlısı böyleymiş onun ve eşi için...
evet onu biliyorum bende bu ay hamile olamıyacam dr korunmamızı söyledineyse sağlık olsun ankaraya gidip birde orda muayene olcam canım herzaman umutlu olmalıyız dimi
Ahh canım ahhh keşke her zaman mutlu olabilsek ama bu seferde mutluluğun kıymetini bilemeyiz rabbim dengeliyor işteSabır ve dua ile elbet olacak merak etmeee
Kızlar sizlerle bir iki olayı paylaşmak istiyorum dilerim ne demek istediğimi anlatablirim ve anlayabilirsiniz...
Bizim bi tanıdık ablası hamileymiş bizler gibi oda çok istiyormuş yavruşunu kucağına almayı doğum günü geliyo çatıyo doğuma gidiyolar bebek ölü doğuyoKadın ağlıyo yakarışlar vs...
Erkekler bebeği gömmeye gidiyolar kayınbiraderi baba adayına diyorki bak sakın eşine söyleme ama bebek sakatmış bir ayağı yokmuş ve ölü doğduu
Düşünsenize o kadın Allahın sevdiği kuluymuşki rabbim ona sakat bir bebekle imtihan etmemiş...Biz ne diyoruz aman olsun aman olsun...Ya yavruşumuz sakat olsa bize mahkum yaşasa ömür boyu bu bizim isteklerimizden daha mı önemlii her zaman Allaha bırakalım yalvarıyorum kızlar sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?