Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa arkkadaşlar benide aranıza kabul edermisinizz herkese hayırlı kandillerr bu gece hepinze bebiş için dua edicemm.ALLAH HERKESE HAYIRLI BEİŞLER NASİP ETSİNN
:))) Ultrasonda bebek henüz gözükmüyor doktor cumartesi tekrar gel dedi. Kan testinde çıktı :)))
teşekkürler :)) bu arada ben bugün ilk kez katılıyorum kadınlarkulübüne :))
teşekkürler :)) bu arada ben bugün ilk kez katılıyorum kadınlarkulübüne :))
hg aramıza burası bağımlılık yapıyo alşınca
Arkadaşlar çok memnun oldum size hayırlı geceler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...
Arkadaşlar çok memnun oldum size hayırlı geceler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...
ewtt ya öyleymişş arkadaşım motive olursun dedi işe yarıo galibaa
ben de aranıza katıldım bebek istiyorum hayırlısıyla..her ay acaba hamilemiyim demekten ve yanılmaktan:2: yoruldum umarım bu ay olacak hayırlısıyla
yok canım ya bildiğin ayrı şehirlerdeyiz yani gebelik olursa belli süre tek başıma geçircem ama lütfen bana çok zor olur deme çünkü olsunda ben herşeye razıyım zaten kaldığım yerde herşey hazır ee zaten ebeyimde çok zor olursa takarım bi serum yatarım klinikte ne yapalım
slm kızlar
aranıza yeni katıldım kabul ederseniz.
bat 21 haziran
korunmayı bu ay bırakıcaz netten yumurtlamaa dönemimi hesaplattım 3-8 haziran arasıymış.
sizce nette çıkan bu hesaplamalar doğru sonuç veriyormu?
herkesin en kısa zamanda bebiş haberleri vermesi dileğiyle :79:
iyi geceler...
başladık canım küre umarım faydalı olur.. dualarınızı eksik etmeyin..
merhabaa arkkadaşlar benide aranıza kabul edermisinizz herkese hayırlı kandillerr bu gece hepinze bebiş için dua edicemm.ALLAH HERKESE HAYIRLI BEİŞLER NASİP ETSİNN
ben de aranıza katıldım bebek istiyorum hayırlısıyla..her ay acaba hamilemiyim demekten ve yanılmaktan:2: yoruldum umarım bu ay olacak hayırlısıyla