hiçç moralini bozma , her şerde bir hayır vardır. ben hep böyle düşünür kendimi motive ederim.
demekki doğru zaman değilmiş.
çokk çokk geçmiş olsun.
tabii elimizden geldiğinceçok teşekkür ederim derinim inşallah ama beni haziran 14 üne kadar motive edeceksiniz artıksizi dört gözle bekliyorum haberlerinizi
teşekkür ederim canım dün canım çok yandı muayene çok zordu ameliyat nasıl olcak bakalım :95: ama ben sizden kopamam ki inşallah sizler hamile kalırsınız
inş cnm 5 gün kaldı reglime bnm inş. olurrr... bizden kopma gel yine sohbet edelimmm...
selam dün akşam giremedim nete ama hiç iyi değildim muayene çok zor geçti ve artık haziran gebeliği benim için hayal oldu çünkü 14 gün ilaç tedavisi sonra ameliyat hayırlısı olsun bakalım dua edin arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin
üzülmeyin lütfen, bir tedaviye başlayın hele , allah bilir ne olacağınıarkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı
arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı
selam dün akşam giremedim nete ama hiç iyi değildim muayene çok zor geçti ve artık haziran gebeliği benim için hayal oldu çünkü 14 gün ilaç tedavisi sonra ameliyat hayırlısı olsun bakalım dua edin arkadaşlar hepimize Allah kolaylık versin
üzme canım kendini herşeyin hayırlısı en azından tedaviye başlanmış bende bu aydan hiç umutlu değilim. bu arada eşin sigara içiyosa mutlaka bıraksın çünkü abimin aynı nedenle olmuyodu ne tedaviler denendi olmadı 4 sene sonunda abim sigarayı bıraktı 2 ay sonra yengem hamile kaldı ya bu kadar etkili sigara erkekte....
arkadaşlar merhaba.. bikaç gündür giremedim buraya.. isterseniz benim adımı listeden silin. eşim doktora gitti, sperm testi sonucuna göre hareketli sperm çok azmış üç aylık tedaviye başladık. eğer olmazsa tüp bebek önerilecekmiş, pek iyi değilim umutlarım yıkıldı
canım ya çok geçmiş olsun üzme kendini inşallah tedavini bitirdikten sonra hayırlı haberler gelir sonuçta geç olsuda en hayırlısı olsun hepimiz için...
bursalı ama bursalı deil güzelmişş bende bursalı deil ama artık 3 yıldır bursalı osmangazide oturuyorum etibank ta
öle canım senin kuzucuk zamanını biliyodur zamanı gelince o gelicek annesine merak etme takma kafanaçok teşekkürr ederim gizi ben 31 yaşındayım kendime kızıyorum daha erken düşünmediğime neyse hayırlısı dimi kuzucum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?