• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

canım bilmiyorum ki nasıl hesaplıycam?:44:

Adet döngün kaç günde bir oluyor canım diyelim benim 32 günde bir adet oluyorum mayıs 13 te adet oldum onu 1.gün sayıyorum üzerine 32 sayınca haziranın 13 üne denk geliyor bat ım 13 haziran...Anlabildimmi?

karar verdim artık olmazsa üzülmeyecem ne yapayım kısmette varsa olur

olsun olsun sen yinede kesin bişey öğrenmeden ümitsizliğe kapılma ve çok yormamaya calıs kendını canım..
bu bebiklerin sağı solu belli olmuyoki canım var diyosun olmuyo yoktur diyosun süpriz yapıveriyo :1::emir_bebek: insallah bizimde süprizlerimiz bekliyodur :49:

inş.öle olur ama adet ağrısı gibi bende hep öle olur cnm

Bi arkadaşım var o da kk dan tanıştığım...Adet olacağım çok kötü sancım var dedi hayır dedim bebek o içime doğdu sanki oğluşun ağrı yaptırıyo annesi dedim...Arkadaşım şuan hamile ve oğluşumuz olacak:74::74:

Aşeriyosun dicemmm tatlım ama daha çok erken ümitlendirmek istemem daha yumurtlama günlerin bile değil heraldeee:70:

walla canım o mevzuyu hiç anlamıyorum.
yumurtlama gününde akıntı olurmus ben hiç öle bişey yaşamıyorum benim akıntım falan hiç olmaskii..şimdiye kdr hiç öle gün takibi falan yapmadım valla nasıl olucak bilmiyorum..

walla canım o mevzuyu hiç anlamıyorum.
yumurtlama gününde akıntı olurmus ben hiç öle bişey yaşamıyorum benim akıntım falan hiç olmaskii..şimdiye kdr hiç öle gün takibi falan yapmadım valla nasıl olucak bilmiyorum..

Bende aynı senin gibi bişey bilmiyordum benim akıntım olmaz falan diyordum ama odaklanmadığımız için farketmiyoruz gerçekten akıntı sancı vs oluyor takipte ol 12 14 16 18. günlerini sakın kaçırma iyi değerlendirrr:17:

adet bitiminden sonraki 12 14 16 ve 18 mi?

Hayır canım adet olduğun günü 1.gün olarak sayıyorsunn....Diyelim ben 13 mayısta adet oldummm
13 mayıs 1. gün 14.günüm ise 26 sına denk geldi o günleri işaretledim o hafta full çalıştık tuttumu bilmem ama:50:

Back