HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

malesef olacağın önüne geçilmiyor bundan sonra daha dikkatli olmalıyız mutfak çok tehlikeli aslında

Kociş alıştı hatta bana kızdığında sana bişey yapmama gerek kalmıyor sen kendi kendine oranı buranı morartıyon kırıyon incitiyonn diyo

:97:test yapmak istiyorum..
ama bi yandan da çekiniyorum,ya negatif çıkarsa diye..
umutla beklemek,erkenden olumsuz haberi öğrenip oturmaktan iyidir..
dayan meg şurda kaç gün kaldıki
dediğin gibi umut etmek daha iyi
bu arada size birşey soracağım kızlar, korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay toplamda kaç kez ilişkiye girdiniz?
merak ettim

yok kızzz ne gecikmesi günü gelmedi bileee
anlaşıldı içi içine sığmıyor tabi acabalarla kafayı yiyooooo
haklısın..
ya yapmıyorum işte tutuyorum kendimi..

gecikme yok.. keşke olsa..
13 haziran bat benim..
sabırsızlık var doğal olarak..
adetlerim düzenlidir.. beklicem 15ine kadar inşallahhhh
anladım canım inşallah bu kez gerçekten hamilesindir evet beklemekten başka çare yok inşallah beklediğne değecek
Kociş alıştı hatta bana kızdığında sana bişey yapmama gerek kalmıyor sen kendi kendine oranı buranı morartıyon kırıyon incitiyonn diyo
canım ya güldürdün beni bende çok sakarım kırarım dökerim morartırım oramı-buramı :86:
dayan meg şurda kaç gün kaldıki
dediğin gibi umut etmek daha iyi
bu arada size birşey soracağım kızlar, korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay toplamda kaç kez ilişkiye girdiniz?
merak ettim
canım yumurtlama günlerinde ve gün aşırı taaaaakiiiiiiii bugüne kadar aynen devam ettik halaa bebişimi bekliyom inşallah sizler çok beklemezsiniz

yaaa şu isimlerin altındA çiçek isimleri yazıyo ya ne anlama geliyo onlar anlamış değilim ve de ben niden resim koyamıyorum yawwwww

EE o zaman o ay toplamda 20 kere falan ilişkiye girdiniz yanii öylemii?
anammmmmmmmm buna canmı dayanır

Mesela geçen gün kocişimle tartıştık seni allaha havale ediyorum dedi
O gitti ben dolabın tepesinden yastık almaya tırmandım dolabın rafına basmıştım kırıldı düştüm kocişi aradım ohhh dedi

derin, toplam 5 yada 6 kez..

resim koyamayan aysuncum,kontrol paneli sayfanda,soldaki sütunlarda avatarını değiştir seçeneği var..
ordan göz at yada dosya ekleye tıkla ve pcnde depolu resimlerden birini seç,değiştir de..

hayır canım 12. gün ile 16. gün yumurtlama günleridir bu 5 günde gün aşırı yani bugün olduysa yarın değil daha sonraki gün ilişki her gün değil canım

of yaa beklemek ne zormuş hiç takmıyodum bile ama bugün burda takılıp okuyunca şiştim şimdi.bat 16 1hafta var daha

5 yada 6 kez 14. günden itibaren..
daha ay bitmedi yaw :92:
ama bebek çalışması dıend bu ay için..

sayın megcim bende öyle bi seçenek yok sorun da o zateeee

ALLAH cezamızı veriyorrr :86: son olur inşallah
maşallah benimki yapar versen de yok yumurtlamayı bekliyoruz
biz bebek düşünenler için en sağlıklısı yumurtlama günleri inşallah bu zorlu yolda daha çok bekletmez Yüce Rabbim
of yaa beklemek ne zormuş hiç takmıyodum bile ama bugün burda takılıp okuyunca şiştim şimdi.bat 16 1hafta var daha
inşallah canım beklediğne değer hamiş müjdenle sevindirirsin bizleeri
sayın megcim bende öyle bi seçenek yok sorun da o zateeee
sağ üstte çıkışın yanında * Kontrol Paneli var tıkla oraya soldada değiştirmek istediği tıkla

5 yada 6 kez 14. günden itibaren..
daha ay bitmedi yaw :92:
ama bebek çalışması dıend bu ay için..

of valla bende sıkıldım çalışmaktan bu ay bukadar yeter temmuzda devam ederiz.meg senle 1 gün var aramızda bakalım nolcak sabır sabır sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…