malesef olacağın önüne geçilmiyor bundan sonra daha dikkatli olmalıyız mutfak çok tehlikeli aslında
dayan meg şurda kaç gün kaldıki:97:test yapmak istiyorum..
ama bi yandan da çekiniyorum,ya negatif çıkarsa diye..
umutla beklemek,erkenden olumsuz haberi öğrenip oturmaktan iyidir..
yok kızzz ne gecikmesi günü gelmedi bileee
gülmeyinis piliisss
kendünüze bakınıs sizzz
anlaşıldı içi içine sığmıyor tabi acabalarla kafayı yiyoooooyok kızzz ne gecikmesi günü gelmedi bileee
anladım canım inşallah bu kez gerçekten hamilesindirhaklısın..
ya yapmıyorum işte tutuyorum kendimi..
gecikme yok.. keşke olsa..
13 haziran bat benim..
sabırsızlık var doğal olarak..
adetlerim düzenlidir.. beklicem 15ine kadar inşallahhhh
canım ya güldürdün beniKociş alıştı hatta bana kızdığında sana bişey yapmama gerek kalmıyor sen kendi kendine oranı buranı morartıyon kırıyon incitiyonn diyo
canım yumurtlama günlerinde ve gün aşırı taaaaakiiiiiiii bugüne kadar aynen devam ettik halaa bebişimi bekliyom inşallah sizler çok beklemezsinizdayan meg şurda kaç gün kaldıki
dediğin gibi umut etmek daha iyi
bu arada size birşey soracağım kızlar, korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay toplamda kaç kez ilişkiye girdiniz?
merak ettim
Kendime bakınca bi delüü görüyorum kuşum ama bu topiğe girenlerinde başta sen ve berceste olmak üzere benden aşağı kalır yönünüz yok yaneeee
anlaşıldı içi içine sığmıyor tabi acabalarla kafayı yiyooooo
anladım canım inşallah bu kez gerçekten hamilesindirevet beklemekten başka çare yok inşallah beklediğne değecek
canım ya güldürdün benibende çok sakarım kırarım dökerim morartırım oramı-buramı :86:
canım yumurtlama günlerinde ve gün aşırı taaaaakiiiiiiii bugüne kadar aynen devam ettik halaa bebişimi bekliyom inşallah sizler çok beklemezsiniz
hayır canım 12. gün ile 16. gün yumurtlama günleridirEE o zaman o ay toplamda 20 kere falan ilişkiye girdiniz yanii öylemii?
anammmmmmmmm buna canmı dayanır
EE o zaman o ay toplamda 20 kere falan ilişkiye girdiniz yanii öylemii?
EE o zaman o ay toplamda 20 kere falan ilişkiye girdiniz yanii öylemii?
derin, toplam 5 yada 6 kez..
resim koyamayan aysuncum,kontrol paneli sayfanda,soldaki sütunlarda avatarını değiştir seçeneği var..
ordan göz at yada dosya ekleye tıkla ve pcnde depolu resimlerden birini seç,değiştir de..
sayın megcim bende öyle bi seçenek yok sorun da o zateeee
sayın megcim bende öyle bi seçenek yok sorun da o zateeee
ALLAH cezamızı veriyorrr :86: son olur inşallahMesela geçen gün kocişimle tartıştık seni allaha havale ediyorum dedi
O gitti ben dolabın tepesinden yastık almaya tırmandım dolabın rafına basmıştım kırıldı düştüm kocişi aradım ohhh dedi
biz bebek düşünenler için en sağlıklısı yumurtlama günleri inşallah bu zorlu yolda daha çok bekletmez Yüce Rabbimmaşallah benimki yapar versen de yok yumurtlamayı bekliyoruz
inşallah canım beklediğne değer hamiş müjdenle sevindirirsin bizleeriof yaa beklemek ne zormuş hiç takmıyodum bile ama bugün burda takılıp okuyunca şiştim şimdi.bat 16 1hafta var daha
sağ üstte çıkışın yanında * Kontrol Paneli var tıkla oraya soldada değiştirmek istediği tıklasayın megcim bende öyle bi seçenek yok sorun da o zateeee
5 yada 6 kez 14. günden itibaren..
daha ay bitmedi yaw :92:
ama bebek çalışması dıend bu ay için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?