- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
aleyküm selam hoş geldinselam kızlar...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleyküm selam hoş geldinselam kızlar...............
of valla bende sıkıldım çalışmaktan bu ay bukadar yeter temmuzda devam ederiz.meg senle 1 gün var aramızda bakalım nolcak sabır sabır sabır
selam kızlar...............
kontrol paneli
ayarlarım-avatarı değiştir seçeneği
ALLAH cezamızı veriyorrr :86: son olur inşallah
biz bebek düşünenler için en sağlıklısı yumurtlama günleri inşallah bu zorlu yolda daha çok bekletmez Yüce Rabbim
inşallah canım beklediğne değer hamiş müjdenle sevindirirsin bizleeri
sağ üstte çıkışın yanında * Kontrol Paneli var tıkla oraya soldada değiştirmek istediği tıkla
hoşbulduk...................aleyküm selam hoş geldin
miyaba gece kuşu :79:
inşallah aminnnnbuldum buldumm sağollunnnn
inşallah canım allah hepimize verir inşallah
olma mı heçççç benimkiler kadar olmasa da bayağı var inatçı bebeğimin cicileriKızlar bişi sorcam hiç evinizde olacak bebişinize ait eşyalar varmı aldığınız yada hediye gelenler vss merak ttimmm
merhaba canım gece kuşları bakıyom siz erkencisiniz..................
5 yada 6 kez 14. günden itibaren..
daha ay bitmedi yaw :92:
ama bebek çalışması dıend bu ay için..
ayyy inşallah inşallah hepimizin beklediğine değer.çok acı çektim çok bekledim hayırlısıyla gelsin inşallah artık...ama beklemek gerçekten çok zorALLAH cezamızı veriyorrr :86: son olur inşallah
biz bebek düşünenler için en sağlıklısı yumurtlama günleri inşallah bu zorlu yolda daha çok bekletmez Yüce Rabbim
inşallah canım beklediğne değer hamiş müjdenle sevindirirsin bizleeri
sağ üstte çıkışın yanında * Kontrol Paneli var tıkla oraya soldada değiştirmek istediği tıkla
inşallah aminnnn
olma mı heçççç benimkiler kadar olmasa da bayağı var inatçı bebeğimin cicileri
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/347850-kendi-el-emeklerimgoz-nurlarim.html
Kızlar bişi sorcam hiç evinizde olacak bebişinize ait eşyalar varmı aldığınız yada hediye gelenler vss merak ttimmm
canım galiba sen yeni deniyeceksin bebek çalışmalarını valla mümkün olduğunca bebek fikrini aklından bile geçirme şartlanınca olmuyor zaten gerçi ALLAH bilir ama ilişkiyi bebek için odaklanma tabi pozisyonlarda önemli hem dikkatli bir şekilde hemde aklında bebiş olmadan ilşki olmasını tavsiye ederim
Benim kocam hafta sonları zirveyi oynadığı için, ister yumurta çatlasın ister çatlamasın elinden kaçarı yok, adamın haftalık planları arasına dahilim resmen.
Yani çalışmaları ve onları sayarsak ben bittimmm ayolll.
canım galiba sen yeni deniyeceksin bebek çalışmalarını valla mümkün olduğunca bebek fikrini aklından bile geçirme şartlanınca olmuyor zaten gerçi ALLAH bilir ama ilişkiyi bebek için odaklanma tabi pozisyonlarda önemli hem dikkatli bir şekilde hemde aklında bebiş olmadan ilşki olmasını tavsiye ederim
benim yok canım ne hediye, ne benim özellikle aldığım birşey.Kızlar bişi sorcam hiç evinizde olacak bebişinize ait eşyalar varmı aldığınız yada hediye gelenler vss merak ttimmm
benim yok canım ne hediye, ne benim özellikle aldığım birşey.
biz karı koca 4 sene yedik içtik gezdik türkiyeyİ. o yüzdende kimsenin bizden umudu yoktu hiçbirşey almadılar
ama benim küçük odam var. için envai çeşit oyuncak bebek ve peluş var. hepsi paketli kızıma saklıyorum. onlar bana hediyeydi yalnız ben bebekleri sevdiğim için
aslına bakarsan hiç stresli değilim. bu aydanda ümidim yok. şartlamadım yani kendimi.canım galiba sen yeni deniyeceksin bebek çalışmalarını valla mümkün olduğunca bebek fikrini aklından bile geçirme şartlanınca olmuyor zaten gerçi ALLAH bilir ama ilişkiyi bebek için odaklanma tabi pozisyonlarda önemli hem dikkatli bir şekilde hemde aklında bebiş olmadan ilşki olmasını tavsiye ederim
ay ellerine sağlık hepsi çok güzeller.............inşallah aminnnn
olma mı heçççç benimkiler kadar olmasa da bayağı var inatçı bebeğimin cicileri
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/347850-kendi-el-emeklerimgoz-nurlarim.html
12de yataktan zor çıktım inanır mısın :78:
sabah kocamla kalkıyorum 6.30da.. sora dooruuu yatak :86: