HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kontrol paneli
ayarlarım-avatarı değiştir seçeneği

buldum buldumm sağollunnnn

inşallah canım allah hepimize verir inşallah

Kızlar bişi sorcam hiç evinizde olacak bebişinize ait eşyalar varmı aldığınız yada hediye gelenler vss merak ttimmm

5 yada 6 kez 14. günden itibaren..
daha ay bitmedi yaw :92:
ama bebek çalışması dıend bu ay için..

Benim kocam hafta sonları zirveyi oynadığı için, ister yumurta çatlasın ister çatlamasın elinden kaçarı yok, adamın haftalık planları arasına dahilim resmen.
Yani çalışmaları ve onları sayarsak ben bittimmm ayolll.

ayyy inşallah inşallah hepimizin beklediğine değer.çok acı çektim çok bekledim hayırlısıyla gelsin inşallah artık...ama beklemek gerçekten çok zor

Kızlar bişi sorcam hiç evinizde olacak bebişinize ait eşyalar varmı aldığınız yada hediye gelenler vss merak ttimmm

var desem yalan söylemiş olurum..
duruma göre alışverişe atabilirim kendimi ama her an..

canım galiba sen yeni deniyeceksin bebek çalışmalarını valla mümkün olduğunca bebek fikrini aklından bile geçirme şartlanınca olmuyor zaten gerçi ALLAH bilir ama ilişkiyi bebek için odaklanma tabi pozisyonlarda önemli hem dikkatli bir şekilde hemde aklında bebiş olmadan ilşki olmasını tavsiye ederim

ne gibi pozisyonlar?

benim yok canım ne hediye, ne benim özellikle aldığım birşey.
biz karı koca 4 sene yedik içtik gezdik türkiyeyİ. o yüzdende kimsenin bizden umudu yoktu hiçbirşey almadılar
ama benim küçük odam var. için envai çeşit oyuncak bebek ve peluş var. hepsi paketli kızıma saklıyorum. onlar bana hediyeydi yalnız ben bebekleri sevdiğim için

Fazlaysa adres vereyimmm

aslına bakarsan hiç stresli değilim. bu aydanda ümidim yok. şartlamadım yani kendimi.
pozisyon derken, bebek çalışması için klasiği tercih ediyoruz
sadece yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişkiye giriyoruz şu anda

şifaaaaaa bunlar ne güzeller böyleeeeeee
ellerine sağlık canımmm

inşallah aminnnn
olma mı heçççç benimkiler kadar olmasa da bayağı var inatçı bebeğimin cicileri

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/347850-kendi-el-emeklerimgoz-nurlarim.html
ay ellerine sağlık hepsi çok güzeller.............
12de yataktan zor çıktım inanır mısın :78:

sabah kocamla kalkıyorum 6.30da.. sora dooruuu yatak :86:

benim de kocam gittikten sonra uyudum saat 1de zor kalktım...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…