• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

inş.benim pek umudum yok ama kısmet
neden umudun yok
aslında bilio musun benim pek umudumun olmaması lazım ama ben çok umutluyum
benim eşimde varikosel başlangıcı var
dr ameliyatlık bir durumun yok dedi
ama sperm testinde morfoloji ii görünmüodu
yine de dr sizin çocuğunuz olur dedi
bakalım görecez
ne yollardan geçecez

neden umudun yok
aslında bilio musun benim pek umudumun olmaması lazım ama ben çok umutluyum
benim eşimde varikosel başlangıcı var
dr ameliyatlık bir durumun yok dedi
ama sperm testinde morfoloji ii görünmüodu
yine de dr sizin çocuğunuz olur dedi
bakalım görecez
ne yollardan geçecez

cnm nerdeyse 9 yıldır uğraşıyorum daha bişey yok o yüzden umutlarım gidikçe azalıyo

mrb canım benim de gerçek anlamda ilk denemem :1:
önceki iki ay ciddi cidd yoğunlaşmadım bu konuya
bazı günler korunmalı bazı günler korunmasız oldu falan.
bu ay çok istekliyim :1::1:
senin bat ne zaman
hangi günler çalıştın :1:
benim biraz karışık 16 mart-17 nisan bu ay ise 26 mayısta hasta oldum. bu ay çok gecikti yani genelde 30-35 gün sürer arası bu ay çok uzadı. yine 1-2 atarsa 28-30 mayıs tarihleri arasında bat diye tahmin ediyorum.
26 mayısı 1. gün saydım 6-9-11-13-14. günler çalıştım. 16-18-21. günlerde çalışmayı düşünüyorum. yani sıkı çalışıyorum ilk denemede, bu arada ben hapla korunmadım eşim korundu, ama bilemiyorum ilk denemede tutarmı. inşallah tutar :46:

cnm nerdeyse 9 yıldır uğraşıyorum daha bişey yok o yüzden umutlarım gidikçe azalıyo

dr a gitmişsindir tabiki
sorun neymiş neler söylüor
sen de mi sıkıntı var
yoksa eşinde mi
ya hiç canını sıkma
benim teyzemin 12 yıl çocuğu olmadı
5. tüp bebek denemesinde tuttu
tüpleri yapışıktı teyzemin
ikizi var şimdi çok tatlılar :16:
Allah yeter ki ol desin..

ataşehir şifa hastanesindeki yasemin yakutu öneriyorlar ama ben hiç gitmedim, ona gitmeyi düşünüyorum

Merhaba.. benim 2 arkadaşım evlendikten sonra Yasemin hanıma gittiler, hamile kaldıktan sonra da devam ettiler, doğumalrını da o yaptırdı, bebekler 2 yaşında oldular hele kontrole ona gidiyolar, çok memnunlar..

dr a gitmişsindir tabiki
sorun neymiş neler söylüor
sen de mi sıkıntı var
yoksa eşinde mi
ya hiç canını sıkma
benim teyzemin 12 yıl çocuğu olmadı
5. tüp bebek denemesinde tuttu
tüpleri yapışıktı teyzemin
ikizi var şimdi çok tatlılar :16:
Allah yeter ki ol desin..

beni tek tüpüm kapalı 3 aşılama 1 tüp denedik olmadı eşimde ALLAHtan bi sıkıntı yok

benim biraz karışık 16 mart-17 nisan bu ay ise 26 mayısta hasta oldum. bu ay çok gecikti yani genelde 30-35 gün sürer arası bu ay çok uzadı. yine 1-2 atarsa 28-30 mayıs tarihleri arasında bat diye tahmin ediyorum.
26 mayısı 1. gün saydım 6-9-11-13-14. günler çalıştım. 16-18-21. günlerde çalışmayı düşünüyorum. yani sıkı çalışıyorum ilk denemede, bu arada ben hapla korunmadım eşim korundu, ama bilemiyorum ilk denemede tutarmı. inşallah tutar :46:

hmm anladım.. peki besinlerine dikkat ediomusun
mesela eşin ve sen incir falan yiyomusunuz
çok etkiliymiş
ben de bugün ilk çalışmama başlıycam :1:
29 mayıs da regl olmuştum
düzenli 28 gün sürüo benim.
ben de hap kullanmadım hiç
yalnız benim eşimde sıkıntı olabilir
merakla bekliyorum acaba doğal yoldan hamile kalabilecek miyim

ataşehir şifa hastanesindeki yasemin yakutu öneriyorlar ama ben hiç gitmedim, ona gitmeyi düşünüyorum

himm o da uzak sayilir yawf bana..
kyalidayim ben maltepe civari olabilir bugün delta ya gittim..

daha önce dengeye gitmistim aslinda temiz ve büyüktü muaynane odalari.. fakat hastane degil poliklinik oldugu icin süpheliyim..

deltanin muaynaneleri kötü dar..tuhaf.. bir de soyunma kabini bile yok asistan odada bekledi soyunurken..

ama orada rayhan diye bir hanim vardi herkes ondan randevu almis.. demekki pinari gören ona dönüyor..

birde bölge hast. bakayim diyorum..

aslinda pasalar gibi sema var ama orasi soyar bizi.. bir kere acillik olmustum ssk yla sözlesmeleri ertelenmis gittgim zaman 600 lirami kapmislardi :)) vertigo deyip gecmislerdi kusmama :))

psikolojiylede alakalı canım benim. mesela geçen ay nasıldım ben yemin bile edebilridim hamile olduguma
kusmalar terlemeler baş dönmeleri hatta geç bile hastalandım
psikolojimizi bozuyoruz oluruna bırak olur diyolar ama ahhh ahhh anlamadımki bende. olmaması için hiçbir engel yok aslına ama evet stres ve hayatın getirdigi zorluklarla mücadele ederken böyle oluyor işte
hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklayacagız ben eminim kızlaar
benim bat 13 ü bakalım inşallah güzel haberler veririm kocamdan önce siz duyacaksınız valla :))))))
:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

batdaşım piki ne zaman test yapıcaksın?

birazdan denize gideceğim kızlar birde düşünüyorum ya hamile kaldıysam bir zararı olurmu acep mikrop falan kaparmıyım :26:

denizden mikrop kapmazsın da,hareketlerini kısıtla ama yüzerken..
kulaç atma çok fazla bence..

Merhaba.. benim 2 arkadaşım evlendikten sonra Yasemin hanıma gittiler, hamile kaldıktan sonra da devam ettiler, doğumalrını da o yaptırdı, bebekler 2 yaşında oldular hele kontrole ona gidiyolar, çok memnunlar..
evet bende ona gitmeyi düşünüyorum 2-3 ay kendiliğinden denemeye devam edeceğiz eşimle, olmazsa ona gideceğim

bende geçen seneye kadar acıbadem'de oturuyodum..
kadıköy acıbademde bi kadın doktor vardı,çok iyi deniyodu hatta 2 kez gitmiştim de ona ama adını hatırlayamadım..
hasibe miydi,habibe miydi:44:
arayıp bilgi alabilirsiniz ama hastaneden..

batdaşım piki ne zaman test yapıcaksın?

sanırım gününün gelmesini bekleyeceğim bu ay batdaş :) gecen ay cok sabırsızdım bu ay öyle yapmayacagım 14ü gibi yaparız regl olmazsak hı?
sen ne zaman yapacaksın?:emir_bebek:

denizden mikrop kapmazsın da,hareketlerini kısıtla ama yüzerken..
kulaç atma çok fazla bence..

yok fazla zorlamam zaten kendimi ama cok sıcak dayanamıyorum mutlaka gitmeliyimmmm

beni tek tüpüm kapalı 3 aşılama 1 tüp denedik olmadı eşimde ALLAHtan bi sıkıntı yok

aşılama hiç denemeseydin keşke
boşa kendini yorma dio biçok kişi
doğal yola çok benziomuş
benim eşimin sıkıntısı var
eğer doğal yolla çocuk sahibi olamazsak sanırım aşılamayı hiç düşünmeyecem
direk tüp bebek
ya bu işler nasip kısmet..
2. tüp bebeği düşünüo musun?

sanırım gününün gelmesini bekleyeceğim bu ay batdaş :) gecen ay cok sabırsızdım bu ay öyle yapmayacagım 14ü gibi yaparız regl olmazsak hı?
sen ne zaman yapacaksın?

hmm anladım.. peki besinlerine dikkat ediomusun
mesela eşin ve sen incir falan yiyomusunuz
çok etkiliymiş
ben de bugün ilk çalışmama başlıycam :1:
29 mayıs da regl olmuştum
düzenli 28 gün sürüo benim.
ben de hap kullanmadım hiç
yalnız benim eşimde sıkıntı olabilir
merakla bekliyorum acaba doğal yoldan hamile kalabilecek miyim
evett ben çok dikkat ederim. zaten bebek düşündüğüm için 6 ay öncesinden kampa girmiştim, beslenmemi düzene sokmuştum yaklaşık 14 kilo verdim. incir, kayısı, fındık, ceviz eşimde bende sürekli yeriz. proteine önem veririm hergün mutlaka 1 bardak süt içerim, yoğurt yerim, tavuk, balık yerim. eşim biraz yeme konusunda düzensiz işi nedeniyle ama kuruyemiş her akşam yeriz, bebek düşünmeden öncede böyleydi sonrada :9:

Back