• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Keşke annem olsaydıda gelip bana baksaydı...Bende canım sıkılınca annemi arasam ya bize gelseydi yada ben ona gidebilseydim çok özledim onu annemi çok arıyorum heleki bu günlerde ağlattın beni canım yaa:43::43::43::43:

Keşke annem olsaydıda gelip bana baksaydı...Bende canım sıkılınca annemi arasam ya bize gelseydi yada ben ona gidebilseydim çok özledim onu annemi çok arıyorum heleki bu günlerde ağlattın beni canım yaa:43::43::43::43:

gerçekten çok özür dilerim cnm ya bilmiyordum bilsem seni üzeceğimi der miydim ay gözlerim doldu fena oldum ya özür dilerim

herkese merhaba
umutdeniz tekrar geçmiş olsun canım:)bende 5 ay önce babamı kaybettim gerçi biliyorum anne gibi olmuyor ama yinede neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.allah inşallah çok bekletmesin hepimizi başka yönlerden yüzümüzü güldürsün

herkese merhaba
umutdeniz tekrar geçmiş olsun canım:)bende 5 ay önce babamı kaybettim gerçi biliyorum anne gibi olmuyor ama yinede neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.allah inşallah çok bekletmesin hepimizi başka yönlerden yüzümüzü güldürsün

Aralık 10 annemin ölüm tarihi aralık 14 annemin doğum günüydü o günden beri ben çokkkk yarımımmm:14::14::14::14:Annemin yokluğu hele bugünlerde çok belli oluyorr:43::43::43::43:

Back