Burda verdiğiniz destek yeter canım iyiki varsınızzzzzzzz
sen de iyi ki varsın cnmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda verdiğiniz destek yeter canım iyiki varsınızzzzzzzz
Tamam canımmm
Tamam canımmm
bat ne demek acaba
kızlar ben çıkıyorum evde çok bunaldım sıcakta anneme gitcem dışarı çıkarız biraz...
offf yaaaaa offff
Keşke annem olsaydıda gelip bana baksaydı...Bende canım sıkılınca annemi arasam ya bize gelseydi yada ben ona gidebilseydim çok özledim onu annemi çok arıyorum heleki bu günlerde ağlattın beni canım yaa
pardon canım yaa valla özür dilerim (((((((((
ben biraz temizlik yapayım yazacaktım :)
Bu soruya bu topikte bin kere cevap verdim görünce gülüyorum cnmmm güldürdün yine beni BAT beklenen adet tarihi demek
Özüre gerek yok canım tabi bu en doğal hakkın git güzel vakit geçirmenizi dilerim anneni benim yerimede öp kulakların çınlasın de hissederim ben
gerçekten çok özür dilerim cnm ya bilmiyordum bilsem seni üzeceğimi der miydim ay gözlerim doldu fena oldum ya özür dilerim
tamam canım benim Rabbim yardımcın olsun..Hep yanındayız unutma..keşke gelip yanında da olabilsek
Cnm seninle ilgisi yok inan bana ben artık doldum...Ağlar rahatlarım azcıkkk
ağlama bebişi de üzmeeee (( Belki seninle şu an belki de her an gelmek için bekliyor sakın kendini ve onu üzmeee
umutdenizcim bunlar da sana canımmmmmmmmm
O gelirse yalnızlığımı dindireceğim zatennn
herkese merhaba
umutdeniz tekrar geçmiş olsun canım:)bende 5 ay önce babamı kaybettim gerçi biliyorum anne gibi olmuyor ama yinede neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.allah inşallah çok bekletmesin hepimizi başka yönlerden yüzümüzü güldürsün