canım sende durumlar nasıl ayy işşallah hamişsindir
Bilmiyorum cnm giden gelen bişey yok belirtide yokk azıcık midem yanıyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sende durumlar nasıl ayy işşallah hamişsindir
arkadaşlar ben yeni katıldım birkaç bişey sormak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
ben 1,5 senedir uğraşıyorum en son klomene başladım ilk ay günde 2 tane kullandım ve çok büyüdü yumurtalarım çatlamadılar kiste dönüşüp kaldılar sonra doğum kontrol hapıyla küçülttük drum demek 1 kullancaz dedi ve bu ay 5 gün günde 1 tane aldım 2 yumurtam oluştu 22mm ve 23mm cuma günü de ovitrelle vuruldum ama ertesi gün aşırı bir ağrım oldu kasıklarımda hala da devam ediyor.dra gittim dayanamadım baktı ve yumurtalarımın çatladığını söyledi birde üşütmüşüm idrar yollarımı ilaç verdi.dr perşembe gününden itibaren ilişki dedi hala devam ediyoruz ağrıdan dolayı biraz zor oluyo ama napalım katlanıyoruz.şimdi sadece beklemem mi gerekiyor ağrımla başbaşa adete de 7 gün var.ilişkiyi bitiriyorum bu gün görev gibi olması sıkıyo bizi çok.
teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız bu arada fartual verdi doktor içip içmeme konusunda kararsız kaldım daha adetime 14 gün var bi umut içmek istemiyorum ama doktorun dediğni de yapmasam niye gidiyorum diye düşünüyorum kararsız kaldım
ama ama ama ben de burdayım ((
cnm bende bu ay klomen turevı serophene kullandım 12. gun bellı mılıme ulastı ve pregnly ıle catlattı sonra saatler verdı işte şu saatte ilişkıye gırın fılan senın ole olmadı mı?benımde kasıgım çok şiddetlı agrıdı dun gece
cnm bende bu ay klomen turevı serophene kullandım 12. gun bellı mılıme ulastı ve pregnly ıle catlattı sonra saatler verdı işte şu saatte ilişkıye gırın fılan senın ole olmadı mı?benımde kasıgım çok şiddetlı agrıdı dun gece
canım bana cuma günü 12 de yaptır iğneyi dedi ben cuma sabah 11:30 da yaptırdım saat filan vermedi eşime ve bana lütfen ilişki olsun bu aralar dedi sadece ama biz cuma günü akşam 8 de yapabildik aslında 36 saat sonra olması lazımdı o da cumartesi akşam 11 e denk geliyordu ama eltimlere gittik o yüzden olmadı malesef.ama her gün muhakkak oldu ilişki.zamanında olmadı diye canım baya sıkıldı ama napıyım kısmet artık.benim ağrım hala devam ediyor evvelki akşam zor yürüyordum evde iş yerindede öle eğik yürüyorum 40 yıllık hamileler benim gibi yürümüyodur eminim:):)olsun ben şikayet etmiyorum ağrılarımdan onlarlada mutluyum geçicek nasılsa
Serap27 ama şöyle bişey daha var beklersen olmazsa tedavi sürecinde uzarrr yani biraz daha vakit geçmiş olacak karar seninn:26:
Sen işi garantiye al canım bence bekle 15 gün eğer bişey yoksa iç sonraki adetinde gidersin dr a ama yinede bu benim fikrim sen bilirsin...Ama şu uyarıyı yapayım sakın sakın tek dr la kalmayın ben gidince 2 3 dr birden gidiyorum bi dedikleri birini tutmuyo...Mesela biri bana sende pco var bebeğin olmaz ilaca başlarız dedi biride ne münasebet dedi daha yaşın 23 bekle ilişkiye gir olmazsa o zaman ilaç dedi bunlar başıma gelenlerden örnek:26::26::26:
canım benim en iyisi kullanayım bi ay daha bekleyeyim hormon takviyesi yapıcaz dedi bi kez daha deneyeyim adetin3.günü gel demişti ordan başka bi doktora daha giderim sonuçlarımı alıp bi de ona göstereyim en iyisi teşekkür ederim canım bu arada sen nasısın test aldın mı seninkine bi şey kalmamış
Bence dr un söylediği saatte evde olmalıydınız madem tedavi görüyorsunuz eltinlere gitmeseydiniz...Gerçi herşey allahtannn
Bende salak bir doktora gittim ilk muayened çatlama görememiş, bu ay deneyin olmazsa ilaca başlatıcam dedi. bende daha çok beklersin beni dedim çıktım. Muayene esnasındada eşime, stresli bir çift olarak gördüm sizi ,sizin gibi çok çift geliyor bana sonra çocukları olmuyor tüp bebek yapıyoruz dedi. eşim çıktığında sinirden küplere binmişti. Yani ilk muayenede bu konuşalacak lafmı allah aşkına? Adamı strese soktu. Ayrıca stresli falanda değildik,hayatımda hiç çocuk doğurmadığım için sorular sordum çünkü bilggi edinmek istedim ayrıca normal doğum isterim dedim.bana sen onu kolaymı sanıyorsun senin güçlü olman lazım, biz seni epidural sezeryana alırız dedi, kadına çok gıcık oldum. bu kadın istanbulun en iyi özel hastanelerinden birinde doktor üstelik, daha da doktora falan gitmedim açıkçası. 3 ay deneyeceğim olmazsa yeni bir doktor araştıracağım kendime
canım bana cuma günü 12 de yaptır iğneyi dedi ben cuma sabah 11:30 da yaptırdım saat filan vermedi eşime ve bana lütfen ilişki olsun bu aralar dedi sadece ama biz cuma günü akşam 8 de yapabildik aslında 36 saat sonra olması lazımdı o da cumartesi akşam 11 e denk geliyordu ama eltimlere gittik o yüzden olmadı malesef.ama her gün muhakkak oldu ilişki.zamanında olmadı diye canım baya sıkıldı ama napıyım kısmet artık.benim ağrım hala devam ediyor evvelki akşam zor yürüyordum evde iş yerindede öle eğik yürüyorum 40 yıllık hamileler benim gibi yürümüyodur eminim:):)olsun ben şikayet etmiyorum ağrılarımdan onlarlada mutluyum geçicek nasılsa
slm kızlar ben geldim...nasıl oldun umutdeniz
slm kızlar ben geldim...nasıl oldun umutdeniz
allah cezalarını versin, hiçbir doktora güvenmiyorum benim yaşımda 25 , 25 yaşında o yollardan geçmek istemiyorum, kadın resmen gözümüzü korkuttuTabi canım epidural ve sezeryan daha pahalıya kendine pay çıkarmış sırf para için insanları nelere teşvik ediyolarrr