Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım yaa bizde 1 haftadır kovalamaca oynuyoruzGünaydın böcüklerrrr, nasılsınız bakalım. Eşim döndü şükür ya. Yumurtlama dönemine yetiştikk ohh. Yarın falan oabilir. Ovulsayon test yapmaya başladım. Iki çizgi olsun kocişii bırakmam daha.
bende okuyamadım vallahi, okuyamamda herhalde bu işler yüzündengünaydın şekerler güzel bi gün sizin olsun gece bizim kızlar ii döktürmüş maşallah sabahı etmişler baktım tek tek olmuyo 2-2 okudum anca yazabildim şimdide işe başlamam gerekiyo bu hafta gerçekten felaket hepinizi çok öptüm kendinize çoookkkk ii bakın
ayy canım yaa bizde 1 haftadır kovalamaca oynuyoruz
ama yoruldum artık
Bu haftayı atlatırsak dinlenme dönemine geçiş yapacağım :92:
günaydın hamiş adaylarıı nasılsınız??Valla geceki muhabbeti oku oku yoruldum daha 20 sayfa var anladığım kadarı ile şımarık kan da yaptırmış hamileymiş hayırlı olsun..
Umutdenizcim nasıl oldun cnm
bizimde bu ay ilk denememiz,işte üs üste yapınca adamlar vazife gibi görüp sıkılıyolar o yüzden ovulasyon test aldım ki, en azından bi günde işi bitirirz kovalamaca oynamayız diye bakalım. Bu ay deneyecem daha ilk. Dua edin.
canım geçmiş olsun, kötü olmuş ayak galibaYatıyorum canım benimmm sanada günaydınnn
bizimde bu ay ilk denememiz,
artık dün akşam uyuya kalmışım, eşim geldi yanıma aşkım sen uyumaya devam et, ben görevi yapıp gidicem diyor
iş komediye döndüKocişler duymasın burda her dediklerini yazdığımızı
canım geçmiş olsun, kötü olmuş ayak galiba
allah korusun yine ucuz atlatmışsın. daha kötüsüde olabilirdi.Evet canım yaa kukuman kuşu gibi bekliyorum iştee...Bide dün aldıklarımı giyinip size foto çekecektim defile yapacaktım güyaaa ama bak nasipp
allah korusun yine ucuz atlatmışsın. daha kötüsüde olabilirdi.
hayırlısı herşeyin
günaydın kızlarrr
profilim düzenleye gir,Evet canım yaa...Teşekkür ederim ilginiz için hepinize...Bişey soracaktım sana ya o benim dünyam yazdığın bölümü nasıl yazdın?
kızlar ben halaa regl olmadım hiçbi karın ağrısı belirti flnde yok çok moralim bozuk hormonlarım sapıttı sanırsamm... bu arada bi hamilemiz daha olmuşş ne güzell