• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlar ben halaa regl olmadım hiçbi karın ağrısı belirti flnde yok çok moralim bozuk hormonlarım sapıttı sanırsamm... bu arada bi hamilemiz daha olmuşş ne güzell

canım benim inşallah hamilesindir.bugün tekrar başka bir yerde kan testi yaptırsana.bencede hamilesin içime öyle doğuyor.:nazar:

:3::3:günaydınn kısslar bi kqç gündür yoğunluktan giremedim nete.eeee son gelişmeşler neler?umutdenizcim çok geçmiş olsun bitanem umarım daha iyisindir.kaoscum daha öncede gecikme yaşarmıdın sen?bu arada yeni hamiş kim hayırlı olsun darısı başımıza işşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

:3::3:günaydınn kısslar bi kqç gündür yoğunluktan giremedim nete.eeee son gelişmeşler neler?umutdenizcim çok geçmiş olsun bitanem umarım daha iyisindir.kaoscum daha öncede gecikme yaşarmıdın sen?bu arada yeni hamiş kim hayırlı olsun darısı başımıza işşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

günaydın cnm..şımarıkk cnm yeni hamişimiz :))) kızlar ben 7sinde regl oldum havalar çok sıcak olduğu için dün akşam duşa girdim o saatten beri gelmiyo :(( bugün de bekleyim yarın çalışmalara başlayım bari..
şimdii benim yumurtlama dönemim 15haziran 20 haziran arası görünüyo...sizce 13 haziranda başlayım 23 hazirana kadar 2 günde bir mi çalışayım tarih olarak akıl verir misiniz.bu ay 26. günde hasta oldum o yüzden gün sayısı değil de tarih söyler misinz

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yeni katıldım birkaç bişey sormak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
ben 1,5 senedir uğraşıyorum en son klomene başladım ilk ay günde 2 tane kullandım ve çok büyüdü yumurtalarım çatlamadılar kiste dönüşüp kaldılar sonra doğum kontrol hapıyla küçülttük drum demek 1 kullancaz dedi ve bu ay 5 gün günde 1 tane aldım 2 yumurtam oluştu 22mm ve 23mm cuma günü de ovitrelle vuruldum ama ertesi gün aşırı bir ağrım oldu kasıklarımda hala da devam ediyor.dra gittim dayanamadım baktı ve yumurtalarımın çatladığını söyledi birde üşütmüşüm idrar yollarımı ilaç verdi.dr perşembe gününden itibaren ilişki :1: dedi hala devam ediyoruz ağrıdan dolayı biraz zor oluyo ama napalım katlanıyoruz.şimdi sadece beklemem mi gerekiyor ağrımla başbaşa adete de 7 gün var.ilişkiyi bitiriyorum bu gün görev gibi olması sıkıyo bizi çok.

arkadaşlar ben yeni katıldım birkaç bişey sormak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
ben 1,5 senedir uğraşıyorum en son klomene başladım ilk ay günde 2 tane kullandım ve çok büyüdü yumurtalarım çatlamadılar kiste dönüşüp kaldılar sonra doğum kontrol hapıyla küçülttük drum demek 1 kullancaz dedi ve bu ay 5 gün günde 1 tane aldım 2 yumurtam oluştu 22mm ve 23mm cuma günü de ovitrelle vuruldum ama ertesi gün aşırı bir ağrım oldu kasıklarımda hala da devam ediyor.dra gittim dayanamadım baktı ve yumurtalarımın çatladığını söyledi birde üşütmüşüm idrar yollarımı ilaç verdi.dr perşembe gününden itibaren ilişki :1: dedi hala devam ediyoruz ağrıdan dolayı biraz zor oluyo ama napalım katlanıyoruz.şimdi sadece beklemem mi gerekiyor ağrımla başbaşa adete de 7 gün var.ilişkiyi bitiriyorum bu gün görev gibi olması sıkıyo bizi çok.

Canım hoşgeldin klomen kullanmadım hiç yanlış yönlendirmek istemem bilenler cevaplar inş...:16:

günaydın kızlar
doktordan geliyorum bu ay yumurtam gelişmemiş bi de polip var dedi ve fartual verdi adetinin 3.günü gel dedi bilgisi olan var mı bu polip nedir bu arada batım artık temmuz 23 olur herhalde umutdenizcim haziran ayı listesinden çıkar istersen beni bu ay bebiş yok :43::43::43:

günaydın kızlar
doktordan geliyorum bu ay yumurtam gelişmemiş bi de polip var dedi ve fartual verdi adetinin 3.günü gel dedi bilgisi olan var mı bu polip nedir bu arada batım artık temmuz 23 olur herhalde umutdenizcim haziran ayı listesinden çıkar istersen beni bu ay bebiş yok :43::43::43:

Öncelikle geçmiş olsun şekerim...Hayırlısı de üzülme olurmu bak dün başıma neler geldi ben artık bebek bebek diye tutturmuyorum rabbim hayırlısını versin...:34::34:Ben listeden çıkarmıyorum ama temmuz ayına inş. diye yazarımmm:34::34::34:

Serap27 canım listeye bişey yazmıyorum çünkü batın 23 haziran hiçbirşey belli olmaz o güne kadar bekleyelim herşeyin hayırlısı olmazsa o gün yazarız zaten dr lar herşeyi bilecek diye bişey yok siz yine çalışınnn:34:

bende de yoktu :)) belirti arama..

sadece gögüslerim bu sefer farkli sisti,sismedi sanki bir beden büyüdü..
bir de bu belirti mi bilmem alnimin ortasinda cikan sivilce yanagimda haddinden fazla büyük cikti :))

baska hicbir belirti yok.. he bir de masallah benim sistem iyi calisirdi azucuk kabiz oldum 1 haftadir öle..

öncelikle tebrikler canım. allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin. belirtilere gelince bu belirtiler benim 5 aydır ömrümü yedi ya. belirtilerin hepsi oluştu ama bebek yine yok o yüzden artık belirtileri sallamıyorum gecikti gecikti sonra kan testi yapacam. psikolojim bozuldu.

Serap27 canım listeye bişey yazmıyorum çünkü batın 23 haziran hiçbirşey belli olmaz o güne kadar bekleyelim herşeyin hayırlısı olmazsa o gün yazarız zaten dr lar herşeyi bilecek diye bişey yok siz yine çalışınnn:34:

teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız bu arada fartual verdi doktor içip içmeme konusunda kararsız kaldım daha adetime 14 gün var bi umut içmek istemiyorum ama doktorun dediğni de yapmasam niye gidiyorum diye düşünüyorum kararsız kaldım

Back