• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

inşallah cnm ya fazla geç kalmaz bebişler bende stres yaptım çok fazla hepimiz için hayırlısı olsun kaç gündür önümüzdeki günleri planlıyorum o günler olması lazım yoksa diğer aya kalıcak diye kocacım kafayı yedi bu demez inşallah iç.inden :))))

bende ööle sanıyodum,hemen olcak.. boşuna korunup durmuş olcaz gibeğ olmassak dimi ya..
:97:
of maalesef evet :63: adama da ööle yaklaşınca üstüste hade gel sefkilim diye,hiç hoş olmuyu :63:

olsun cnm koçişlerde istemese hadi ama isteyince uğraşmadan olmuyor

kızlar bu arada siz nasıl korundunuz bebek istemeden önce ??

bizde ben korunmadım eşim korundu acaba diyorum şansım daha mı yüksek :41:

canım ben 5ay doğum kontrol kullandım.1ayda eşim kullandı.bu ayda boşa salladık :1::1: doğum kontrol geciktiriyo mu ki

allaaaa alıntıya bak hele,gel de çöz :52:
şebnem ve seyyah,kim kime ne dimiş ya :27::60::60::60:

biz doğal yolla korunuyoduk,onu sööliim anladığım kadarıyla alıntıdan :60::60::60::64::64::64:

yok canım ben de cektırmedim..ama bi arkadas vardı onun tüpler kapalıydı.5ay cocugu olmadı.zaten düşünmüyordu yeni evlenmişti.ve taktiri ilahi hiç tedavi olmadan 6.ayda hamile kaldı.şok oldu kız.normalde tedavi olnunması lazımmış sanırım.buna gerek olmadan hamile kaldı

Nasip kısmett..Rabbim isterse ne olmaz?..Tıkalıysa tüpler gebelik olmaz.Belki arkadasının biri tıkalıdır sadece yada yapışklık falan vardır..

kızlar ilk defa duydum bende o filmi :53:

:66:Bende son 3 ayda öğrendim bunları..Halada öğreniyorum.Hayattt öğretiyor güzelimm:1: Neyse daha ilk aynınızdan bunlarla doldurmayın kafanızı..

teşekkürler arkadaşım..:16:
umarım senin de bişeyciğin yoktur..
görüşürüz :80:

İnşallah tatlım teşekkürler..iyi geceler...

yok kızlar aklıma geldi o yüzden sordum yan etkilerinden dolayı kullanmak istemedem doğum kontrol hapı bizde doğal yollardan korunduk :))

insan kafasına takmadan duramıyor valla bir sürü şey okuyunca napalım kısmet diyim çalışmalara devam :))))

Nasip kısmett..Rabbim isterse ne olmaz?..Tıkalıysa tüpler gebelik olmaz.Belki arkadasının biri tıkalıdır sadece yada yapışklık falan vardır..

:66:Bende son 3 ayda öğrendim bunları..Halada öğreniyorum.Hayattt öğretiyor güzelimm:1: Neyse daha ilk aynınızdan bunlarla doldurmayın kafanızı..

İnşallah tatlım teşekkürler..iyi geceler...

canım sen daha bi tecrübelisin gibi bize göre.bu doğum kontrol hapları hamileliği geciktiriyo mu.ben bıkartım üstüne 2adet gördüm hala hormonlar düzelmemiş midir.

seyyah,
doğum kontrol hapı,fibrokistik meme rahatsızlığı olanlar için doğru değil.. biliyo muydun?
çünkü haplarda östrojen var..

yok kızlar aklıma geldi o yüzden sordum yan etkilerinden dolayı kullanmak istemedem doğum kontrol hapı bizde doğal yollardan korunduk :))

insan kafasına takmadan duramıyor valla bir sürü şey okuyunca napalım kısmet diyim çalışmalara devam :))))

bat 13 olduğu için benim,ben nadastayım :12:
:60::60::60:

canım sen daha bi tecrübelisin gibi bize göre.bu doğum kontrol hapları hamileliği geciktiriyo mu.ben bıkartım üstüne 2adet gördüm hala hormonlar düzelmemiş midir.

Tatlım ben HAYATIM BOYUNCA hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.4yıllık evliyim.Oyüzden bilmiyorum..Ne desem yalan.

Back