ya bana da çok zor geliyo sabretmek..
belki cayarım ve de pazar yaparım bakalım bende :86:
pazar 12si,belli olur mu sence varsa?
bende çok bişey bilmiyorum inan..
ilk kez deneme yaptık bizde..
ay inşallah hadi hayırlısıyla gelsin bebeler ya
senin belirti falan var mı.ya ben de akıntı var ama her zaman olur.göğüslerim ağrıyor ama kistlerden dolayı zaten ağrırdı.idrara çıkıyorum bu aralar çok su içiyorum ondanhiçbiri beni tatmin etmiyor.çünkü normal hayatımda olan şeyler
kızlar beklemek zordur ya bende hemen ertesi gün bakarım :) eşime dedim bugün alsana bir test o güne bırakmayalım çok mu aceleciyim :)))
sen ne diyorsun ben dün hızımı alamayıp 2 test yaptım hangi akla hizmet iki taneyse...ve bugün de yaptım...her an bi daha yapabilirim.iyisi mi evde test bulundurmamak test yapmak yemek yemek gibi bi ihtiyaç halıne geldi ben deiyisi mi evde test bulundurmamak.zaten önceden cıktığı falan yok.adet geçince yapmalı
fibrokistler var sende de demek.. bende varlar.. reglden önce biraz şişer ve ağrı yaparlar..
yok annem bende midede şişkinlikten başka hiçbişe yok
kızlar beklemek zordur ya bende hemen ertesi gün bakarım :) eşime dedim bugün alsana bir test o güne bırakmayalım çok mu aceleciyim :)))
bu testleri nerden alıyosun böyle çifter çifter?
kaç liraya alıyosun?
göğsümde 5 tane kist var.adet yaklaşınca felaket ağrır.başladılar ağrımaya ama normalde de ağrıyordu zaten.o yüzden kestiremıyorum..bi ara zorla midemi bulandırmıştım psikolojık olarak artık o yeteneğim de gitti bulanmıyor
bende 27 :13:
eczaneden..önceden utanıyordum isterken ama şimdi bangır bangır bağırarak isteyebiliyorum yetti canıma2.5, 3 tl civarı canım
benim bi 5 gün önce midem bulanmıştı 2 gün kadar..
hatta kocem vay hamilesin işte bak gördün mü demişti..
ama kalmadı bişe..
aaaa ben bi prediktör biliyorum.. o da 25 lira falandı ya :26:
ne senin aldıklarının adı,fiyatı çok iyiymiş..
evet onu duydum.ama o varsa kesin çıkartıyormuş isterse 1hafta olsun.tabi onu da burda öğrendim.benimkiler orta direk işi
bizim senle ne kadar ortak noktamız varmış...bat aynı,kistler aynı,yaş da aynıah bi de hamile olsak o da aynı olsa keşke
ya ben sabretcem sanırım pazartesiye kadar..
ama belki pazar da olabilir :86:
of çatlak bişe oldum ben ya aha bööle
çok güzelsinpazar erken olabilir.pazartesi yapmak lazım ama ben de çatlayabilirim.ya aslında kan testi yaparsak çıkar da ama doktorlar adet geçsin diyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?