• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

iyi aksamlar kizlar ..
kana da baktirdim :) 236 cikti.. bebisim geliyor galiba,allahin izniyle..
allahim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün.. allahim esimle zirlayip duruyoruzz..
saskina döndük..verdiginiz destek icin hepinize tesekkür ederim.. :49::34:

cnmmm hayırlısı olsun inşallah tebrikler :nazar: enkısa zamanda darısı isteyenlerin başına

Kızlarr merhaba...Ben geldim ama her an çıkabilirim zor duruyorum çünkü hastaneye gideceğiz ayağım balon gibi şişti ve ayağımı oynatamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gideceğizz:59:

cnm çok geçmiş olsun :38:

hayırlısıyla vardır inşallahhh ya..
belirti olmaması o kadar kötü mü..
belki de bu normaldir :44:

ne zaman test yapıcaksın?

hayırlısıyla vardır inşallahhh ya..
belirti olmaması o kadar kötü mü..
belki de bu normaldir :44:

ne zaman test yapıcaksın?

aslında dün ve bugün yaptım.tek çizgi tabi ki.belirti olmasını isterdim.ama içimden hamile olmadığım geçiyor.benım ilk denemem bu ay.ama olmasını çok isterdim

aslında dün ve bugün yaptım.tek çizgi tabi ki.belirti olmasını isterdim.ama içimden hamile olmadığım geçiyor.benım ilk denemem bu ay.ama olmasını çok isterdim

benim de ilk denemem..
erken yapmışsın testi ama canım ya..
14,15 haziran gibi yapalım bence..
olmassak tabi bu arada bişeyler :63:

benim de ilk denemem..
erken yapmışsın testi ama canım ya..
14,15 haziran gibi yapalım bence..
olmassak tabi bu arada bişeyler :63:

14.15 mi..canım ben çatlarım o zamana kadar..bugun bi arkadasım hamile olduğunu öğrendi.3gün geçmiş.idrarda çıktı.ben pazar yaparım ya :52:

14.15 mi..canım ben çatlarım o zamana kadar..bugun bi arkadasım hamile olduğunu öğrendi.3gün geçmiş.idrarda çıktı.ben pazar yaparım ya :52:

ya bana da çok zor geliyo sabretmek..
belki cayarım ve de pazar yaparım bakalım bende :86:

pazar 12si,belli olur mu sence varsa?

kızlar inşallah hasta olmayın benim bat a daha çok var o güne kadar çalışmalara devam ümidiniz kaybetmek yok

ya bana da çok zor geliyo sabretmek..
belki cayarım ve de pazar yaparım bakalım bende :86:

pazar 12si,belli olur mu sence varsa?

valla soruyu tam adamına sordun canım...inan bu topiğin en tecrübesizi benimdir..işte bugun arkadas yaptı onun 3gün geçmiş adeti.idrar testinde çıktı.adet geçikirse çıkar diye düşünüyorum.1gün geçse bile çıkmaz mı ya.çıkar çıkar :1::1::1: o zamana kadar kafayı yemessem iyi :52:

valla soruyu tam adamına sordun canım...inan bu topiğin en tecrübesizi benimdir..işte bugun arkadas yaptı onun 3gün geçmiş adeti.idrar testinde çıktı.adet geçikirse çıkar diye düşünüyorum.1gün geçse bile çıkmaz mı ya.çıkar çıkar :1::1::1: o zamana kadar kafayı yemessem iyi :52:

bende çok bişey bilmiyorum inan..
ilk kez deneme yaptık bizde..
ay inşallah hadi hayırlısıyla gelsin bebeler ya :nazar::emir_bebek:

Back