- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
Amin canım Yüce Rabbim herkezi mutlu kılsın
aminnn canımm aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Yüce Rabbim herkezi mutlu kılsın
aminnn canımm aminnn
Cicişler herkeze iyi geceler bende çıkıyorum ..kocişimin uykusu gelmeden uyumamız lasım
sana da iyi geceler şeker...
yarın güzel haberini bekliyoruz
sana da iyi geceler şeker...
yarın güzel haberini bekliyoruz
iyi aksamlar kizlar ..
kana da baktirdim :) 236 cikti.. bebisim geliyor galiba,allahin izniyle..
allahim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün.. allahim esimle zirlayip duruyoruzz..
saskina döndük..verdiginiz destek icin hepinize tesekkür ederim..
Kızlarr merhaba...Ben geldim ama her an çıkabilirim zor duruyorum çünkü hastaneye gideceğiz ayağım balon gibi şişti ve ayağımı oynatamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gideceğizz
adete 4 günüm var ama hamilelik adına hiçbir belirti yok :84::84::84::84::84::84:
benim de bat 13 ve belirtiler yok :18:
benim de bat 13 ve belirtiler yok :18:
hayırlısıyla vardır inşallahhh ya..
belirti olmaması o kadar kötü mü..
belki de bu normaldir :44:
ne zaman test yapıcaksın?
hayırlısıyla vardır inşallahhh ya..
belirti olmaması o kadar kötü mü..
belki de bu normaldir :44:
ne zaman test yapıcaksın?
aslında dün ve bugün yaptım.tek çizgi tabi ki.belirti olmasını isterdim.ama içimden hamile olmadığım geçiyor.benım ilk denemem bu ay.ama olmasını çok isterdim
benim de ilk denemem..
erken yapmışsın testi ama canım ya..
14,15 haziran gibi yapalım bence..
olmassak tabi bu arada bişeyler
14.15 mi..canım ben çatlarım o zamana kadar..bugun bi arkadasım hamile olduğunu öğrendi.3gün geçmiş.idrarda çıktı.ben pazar yaparım ya
ya bana da çok zor geliyo sabretmek..
belki cayarım ve de pazar yaparım bakalım bende :86:
pazar 12si,belli olur mu sence varsa?
kızlar inşallah hasta olmayın benim bat a daha çok var o güne kadar çalışmalara devam ümidiniz kaybetmek yok
valla soruyu tam adamına sordun canım...inan bu topiğin en tecrübesizi benimdir..işte bugun arkadas yaptı onun 3gün geçmiş adeti.idrar testinde çıktı.adet geçikirse çıkar diye düşünüyorum.1gün geçse bile çıkmaz mı ya.çıkar çıkar o zamana kadar kafayı yemessem iyi